Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Chcel by som sa opýtať, ak som na tom momentálne slabšie s financiami môžem brať kreatín bez toho aby som bral proteín ? Pretože kreatín mi príde ako najlacnejší k tomu čo dokáže. V budúcnosti samozrejme, že musím kúpiť aj proteín (viem že je to základ no teraz musí bokom).
V tom kreatine bez proteinu nevidim problem. To ze nebudes brat protein nie je podla mna ziadna tragedia. Skor sa sustred na kvalitu beznej a pestrej stravy, ak sa da.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Semi.199
Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Bydlisko: Bratislava Poďakoval:3 x Obdržal:3 x Meno a priezvisko: Martin Seman Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 74kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: peak Sponzora: nemám
Chcel by som sa opytat pri kreatine BRUTAL CREA ATP je davkovanie iba ze 2kapsule pred treningom 30min ,,,tak ci to staci brat iba pred treningom a den volna ked mam tak nic ....a druha otazka ak mam niektore dni 2x dodna trening ako si to mam dat ??? dakujem za odpovede ...
Podpis autora:
"The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow."
("bolest ktoru citis dnes bude sila ktoru pocitis zajtra.")
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Chcel by som sa opytat pri kreatine BRUTAL CREA ATP je davkovanie iba ze 2kapsule pred treningom 30min ,,,tak ci to staci brat iba pred treningom a den volna ked mam tak nic ....a druha otazka ak mam niektore dni 2x dodna trening ako si to mam dat ??? dakujem za odpovede ...
kreatin sa berie kazdy den, udrziavacia davka, predchadza tomu nasycovacia davka, t.z., ze najprv sa davaju vyssie davky aby sa nasytila krv touto latkou, potom sa jej hladina udrzuje blog.php?action=view&article_id=13
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Semi.199
Bydlisko: Bratislava Poďakoval:3 x Obdržal:3 x Meno a priezvisko: Martin Seman Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 74kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: peak Sponzora: nemám
aj ked mam teraz ATP mam sa riadit podla clanku z hentoho monohidratu ???...cize pred treningom 2kapsule a mimo treningou tiez 2 DENNE ???....A ked mam 2x denne trening tak 2x po 2kapsule ???
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
aj ked mam teraz ATP mam sa riadit podla clanku z hentoho monohidratu ???...cize pred treningom 2kapsule a mimo treningou tiez 2 DENNE ???....A ked mam 2x denne trening tak 2x po 2kapsule ???
nezalezi na tom, ci je to monohydrat, alebo nejaka ina forma kreatinu, na baleni si najdi davkovanie a riad sa podla gramov
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Semi.199
nasiel som to a bolo tam 2tablety pred treningom pol hodinu a dni pauzi tiez 2 rano na lacno ;)
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Semi.199
na piksli je ze 1000mg je tam kreatinu ..
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz