Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:22 x Obdržal:4 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 100kg Výška: 185cm najobľúbenejšia značka doplnkov: extrifit Sponzora: nemám
Do soboty volno necítím se nějak dobře..mám i noční a jsem po dovolené nějaký dojebaný. Aktualni váha 97.1kg. Jídlo se snazít dodrzovat, kure ryze,tvarohy,protein,zelenina, vlocky nebo corn flakes, tunaky, testoviny. Zacinam pomalu ubirat z mnozstvi.
Podpis autora:
No PAIN, NO GAIN!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Predmet príspevku: Re: bazy - bbblog
Napísal: Pon Aug 13, 2012 7:17 am
kecal
Poďakoval:22 x Obdržal:4 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 100kg Výška: 185cm najobľúbenejšia značka doplnkov: extrifit Sponzora: nemám
13.8.2012
Snidane vejce 4x, oliv olej
po fitku ryze kur maso
vecere ryze + maso
na noc prot nocni + voda
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Napísal: Uto Aug 14, 2012 9:43 pm
kecal
Abych pravdu řekl tak s tm jak vypadám sem na tom asi stejně musim se vyfotit a porovnat. Silou jsem urcite vys i ted kdyz sem dobral AS. Co me stve je strava, mam s tim problemy nevim co jist poradne protoze kdyz jim normalne jak bych asi mel tak sem porad unaveny citim se spatne a neni mi vubec dobre jakoby mi neco chybelo nedokazu urcit co muzu a co ne, nevim jak to sestavit abych se citil dobre. Chci shodit ale nevim asi uz nemam takove odhodlani to dokazat jako pred temi lety kdyz sem shodil pres 35kg, jakoby mi to uz stacilo nebo nevim.. Mám strasne chute zeru sladke ve velkem a ted od zacatku dovolene coz je od 23.7 zeru jako prase uprimne.. uvazoval jsem ze bych tomu pomohl napr. sibutraminem ale zase si nemyslim ze jsem na tom az tak zle abych to potreboval ale mam slabou vuli a treba by mi to pomohlo. Dalsi vec je trenink. Chtelo by to mozna zmenu, uvazoval jsem na mesic dat korte 3x tydne, + doplnkove cviky 1+2 ( 1 bic + tric ) 2 ramena + bricho ktere by se stridalo po trenincich. Plus v dny volna zaradit aerobku doma, venku. Doma mam rotoped tak bych mohl jezdit hodku denne v dny volna + brusle + bazen. Nevim ale jestli to je dobry napad jet korteho kdyz chci shodit, asi ne
Kdyby ste meli nejake otazky nebo pripominky tak mi napiste budu rad, musim se uz konecne odhodlat a zacit makat poradne. Zatim to jsou jen kecy.
Poďakoval:192 x Obdržal:370 x Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Casom si telo zvykne nesmies sa poddat. Ked mas chut na nieco tak si daj ale neprehanaj. Za dalsie mas treningy cize aj vydaj takze sa nemusis tak obavat ako keby si sedel cele dni na zadku a cpal sa to uz o inom. Telo sa bude menit ale to bude trvat dlho.SIBUTRAMIN mozes skusit to ti pomoze ale neurobi zazraky.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Napísal: Str Aug 15, 2012 8:35 am
kecal
15.8.2012
40 min rotoped
4x8 x 25kg bic z osa
4x8 x 25kg tric francouzak
5x20 sed leh
40 kliku
odcvicil sem doma.
Naposledy upravil bazy dňa Str Aug 15, 2012 8:44 am, celkovo upravené 1
Podpis autora:
No PAIN, NO GAIN!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Napísal: Str Aug 15, 2012 8:37 am
kecal
vlastomenn píše:
Casom si telo zvykne nesmies sa poddat. Ked mas chut na nieco tak si daj ale neprehanaj. Za dalsie mas treningy cize aj vydaj takze sa nemusis tak obavat ako keby si sedel cele dni na zadku a cpal sa to uz o inom. Telo sa bude menit ale to bude trvat dlho.SIBUTRAMIN mozes skusit to ti pomoze ale neurobi zazraky.
Co si myslis o tom kortem na mesic pro nejakou zmenu? Nepribral sem vubec mam porad okolo tech 98-99 kg ale s takovou jak jim se dolu nedostanu.
Poďakoval:192 x Obdržal:370 x Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
bazy píše:
vlastomenn píše:
Co si myslis o tom kortem na mesic pro nejakou zmenu? Nepribral sem vubec mam porad okolo tech 98-99 kg ale s takovou jak jim se dolu nedostanu.
Trenuj normalne ako som ti napisal. Jedine co urob pozmen cviky alebo ich poradie.
Pokus sa co najviac eliminovat jednoduche cukry. Davaju Ti vela energie, ktoru musis spalit, ked ju nedas von, niekde sa to musi ulozit. Inak by som nemenil nic. Korte by som urcite nedaval.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz