Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
dnes som si uplne perfektne odcvicil ramena. zniceny som paradne :) asi to bude tym ze som nasiel spariga, teda dokonca az dvoch. hned mozem robit aj vynutene opakovania a nikoho nemusim otravovat. proste parada
bruch: brusaky - 4x20xbw+10kg brusaky na sikme svaly - 4x12xbw+10kg zdvih noh vo vise - 4x8x14kg + 4x8
lytka: vypony v stoji - 4x20x87,5kg vypony v sede - 3x10x70kg
ramena: tlaky za hlavou v sede - 1x10x43kg
1x10x53kg
1x8x63kg
1x8x73kg tlaky s JC v sede - 1x8x24kg
1x8x26kg
1x6x28kg zapazovanie s JC - 1x12x10kg
3x12x12kg upazovanie s JC v stoji - 3x10x14kg
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:120 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
whoo píše:
dnes som si uplne perfektne odcvicil ramena. zniceny som paradne :) asi to bude tym ze som nasiel spariga, teda dokonca az dvoch. hned mozem robit aj vynutene opakovania a nikoho nemusim otravovat. proste parada
Gratulujem si stastny clovek ja to stastie nemam.
Podpis autora:
http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
vlastomenn píše:
whoo píše:
Gratulujem si stastny clovek ja to stastie nemam.
len este neviem dokedy im to vydrzi obaja cvicia tak dva mesiace tak neviem. jeden cvicil uz davnejsie no potom isiel do irska na par rokov a teraz znova zacal tak snad aspon jeho to bude drzat...
dnes som nejako nevladal pri drepoch tak som tam ani nenakladal poslednu seriu ako obvikle ale v klude som si dal o 10kg menej. ked som prisiel domov hned protak, kreatin a hlavne dvojitu davku C-ecka pre istotu.
No, tak som tento tyzden zacal s novim treningom a uz som ho stihol aj pojebat vcera som mal mat trenming ramien a brucha no nejak som zabudol rano a potom som uz nemal cas do vecera. dnes som mal mat volno tak som to odcvicil dnes, ale zajtra mam prsia s tricepsom tak som zvedavy ako mi to pojde.... budem muset dat nejaky povzbudzovak
ramena: millitary - 1x10x40kg
1x10x50kg
1x8x60kg
2x8x55kg tlaky s JC - 2x8x26kg
1x6x26kg pritahy EZ k brade - 1x10x39kg
3x10x44kg upazovanie v sede - 4x10x12kg zapazovanie na sikmej lavici - 4x12x12kg tlaky na stroji - 1x10x20kg
2x10x30kg krcenie ramien s VC - 1x10x100kg
2x10x120kg
brucho: mohamedy - 1x12x35kg
3x12x40kg zdvih noh vo vise - 4x20 (dnes som si zabudol tenisky do fitka tak som nedaval s cinkou lebo by mi to zodralo nohy zasa;)) uklony s kladkou na sikme svaly - 4x12x50kg
ramena: military - 1x10x40kg
1x10x50kg
2x8x55kg
1x8x50kg arnoldovky - 1x8x18kg
1x8x20kg
1x7x22kg upazovanie v stoji - 4x10x12kg vytahovanie spodnej kladky v predklone (zadne delty) - 4x10x10kg
brucho: brusaky - 2x20+20kg
2x15+20kg uklony na zinienke - 2x12 brusaky na hyperextenzia - 3x15 (neviem ako to napisat proste som "lezal" na stroji pre hyperextenzie, bruchom hore samozrejme, a isiel do uplne natiahnutych brusnych svalov a hore...) uklony s kladkou - 1x10x25kg
2x10x30kg
lytka: oslie vypony na leg presse - 1x20x150kg
3x20x170kg vypony v sede - 3x12x70kg
1x12x80kg
Ramena dnes uplne svele napumpovane, len som zas musel dat military lebo bola obsadena lavica, chcel som dat v sede. nevadi, problem to nieje.
Brucho som dnes troska experimentoval s uklonmi no nic nove som nezistil Akurat som si predsavzal, ze sa naucim zvihanie noh vo vise bez opory chrbta, teda na hrazde. Som to skusal uz parkrat no vzdy sa zacne hupat a uz je to napicu...
A lytka, dnes som bol prekvapeny jak som ich rozpumpoval na tych oslych vyponoch... som si zabudol tenisky doma tak som daval mensie vahy aby ma prsty neboleli a ked som ich docvicil a sadol si pekne som citil ako mi pulzuje krv v nich. uplna bomba
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz