Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
tak zajtra uz ma byt chladnejsie tak to hned rano asi vyuzijem a pojdem si zatrenovat. dufam ze aj pomoze takato kratsia pauza.
mimochodm v galerii som pridal 13 novych fotiek. som tam trocha spaleny tak bez rehotu
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:119 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
whoo píše:
tak zajtra uz ma byt chladnejsie tak to hned rano asi vyuzijem a pojdem si zatrenovat. dufam ze aj pomoze takato kratsia pauza.
mimochodm v galerii som pridal 13 novych fotiek. som tam trocha spaleny tak bez rehotu
Pochvala za tvoje fotky si jediny ktory pochopil ake foto sa ma davat do galerie a stoja za to!
Podpis autora:
http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
vlastomenn píše:
whoo píše:
Pochvala za tvoje fotky si jediny ktory pochopil ake foto sa ma davat do galerie a stoja za to!
Diky za pochvalu:) som sa rozhodol, ze budem pridavat fotky po nejakeom case a potom z toho spravim porovnavacky. Tu to aspon nestratim keby sa mi nahodou nieco stalo s pc a pod.
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:119 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
whoo píše:
vlastomenn píše:
whoo píše:
Diky za pochvalu:) som sa rozhodol, ze budem pridavat fotky po nejakeom case a potom z toho spravim porovnavacky. Tu to aspon nestratim keby sa mi nahodou nieco stalo s pc a pod.
Robis dobre. Dufam ze si ostatni uzivatelia vezmu od teba priklad
Podpis autora:
http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
dnes konecne super pocasie, ani teplo ani zima! aj v posilke to bolo citit. nelialo zo mna ako z vola tak som si schuti zacvicil.
prsia: pullover - 1x10x30kg
2x10x34kg bench press - 1x10x60kg
1x10x80kg
2x8x95kg bench na sikmej dolu hlavou - 3x8x90kg zozpazovacky na sikmej s JC - 2x10x18kg
1x10x20kg strihy s kladkamy - 1x10x30kg
1x8x35kg
1x8x30kg
biceps: zdvih VC - 1x10x40kg
1x8x45kg
1x7x45kg
1x10x40kg zdvih JC so zapretim laktom o koleno - 3x10x12kg zdvih spodnej kladky s V drziakom v stoji - 1x10x45kg
2x10x50kg
no dnes sme tam tusim vsetci cvicili to iste tak bolo menej miesta hlavne pri bicepse, a preto som si dal zdvih s velkou cinkou, co inak nerobim lebo ma bolia zapastia z toho, a celkom to islo. mensiu bolest som citil ale niec vazne tak snad to bude ok a dam to aj nabuduce.
inak oddnes zacinam s objemovkou. zatial nemam v plane zvysovat sacharidy, myslim ze ich mam akurat lebo som uz 1,5 kila pribral, ale zacal som aspon s kreatinom.
tak konecne som sa dovalil z fitka, celkom dobre sa cvici takto vecer som zistil. Som mal v plane ist poobede ale ked som prisiel z roboty hned som zaspal a zobudil som sa o siestej ale nevadi aspon som bol plny energie.
ramena: tlaky za hlavou v sede - 1x10x43kg
1x10x53kg
1x10x63kg
1x8x73kg (maly help som mal posledne dve opakovania) tlaky s JC v sede - 3x8x26kg zapazovanie v lahu na sikmej - 1x10x8kg
1x10x10kg
2x10x12kg upazovanie s kladkou jednorucne - 3x10x10kg krcenie ramien s VC - 1x10x100kg
1x10x120kg
2x10x130kg
lytka: vypony v stoji - 1x20x67,5kg
1x20x87,5kg
2x18x97,5kg
1x20x67,5kg vypony v sede - 3x12x70kg
brucho: mohamedy - 1x12x35kg
1x12x40kg
1x10x45kg
1x12x40kg zdvih noh v lahu - 4x20 uklony s kladkou na sikme svaly - 3x12x50kg
1x12x55kg
pozn.: svalovicu budem mat asi tyzden na celom tele, este dnes citim minulotyzdnove kvadricepsy, vcerajsie prsia ledva pohnem a po dnesku to budu ramena a lytka. zajtra den volna!
takze po dni volna je tu opat moj pravidelny spam dnes som vsetko odmakal rychlo. ani neviem preco som sa tak ponahlal. medzi seriamy cca minuta pauza a medzi cvikmy cca 3 minuty.
chrbat: hrazda - 1x10xbw
2x8xbw+10kg
1x6xbw+10kg pritahy na stroji - 1x10x80kg
1x10x90kg
2x10x100kg veslovanie s kladkou - 2x10x90kg
1x8x100kg stahovanie kladky na prsia - 1x10x80kg
2x8x80kg
1x10x70kg hyperextenzie - 3x10x20kg
triceps: tlaky na uzko - 1x10x60kg
1x10x80kg
1x8x80kg extenzie s JC za hlavou obojrucne - 2x10x30kg
2x10x34kg stlacanie kladky s lanom - 1x10x30kg
1x8x30kg
2x10x25kg
Tak! chrbat mi ruky roztahuje, triceps pali=== vsetko je tak ako ma byt! jak som rad ze uz mam objemovku, svalovice rychlejsie prechadzaju, viac chuti do cvicenia (aj castejsie)... proste radost zo zivota
po dvojdnovej pauze som sa odhodlal k noham. aj ked som mal dost pracovne nabity den dneska, stiho som to. Inak nechcite menit obyvackovu sedacku, si cvolek povie ze co to je ved vyhodim staru a dam novu, no nie je to take lahke ked je doma nejaka zenska! cely dom (okrem kuchyne samozrejme!) prehadzany kua!
ako sa tak pozorujem uz zacinam byt zavodneni trocha z toho kreatinu tak od zajtra uz zacnem udrziavaciu fazu teda dam iba 3 davky denne (doteraz som isiel 5). mimochodom suplementy co teraz zeriem su pyridoxin 20mg (B6) 4x1, vitamin C 500mg 2x1, protein ATP 70% 3x1, kreatin monohydrat 5x1 (3x1). este rozmyslam ze dokopuim po vyplate glukozu alebo maltu k tomu kreatinu nech to slape.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz