Poďakoval:38 x Obdržal:60 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 83kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
paradny vykon
inak, s drepmi by som potreboval trocha poradit. cvicim serie so stovkov uplne v pohode tak som skusal minule maximalku a uz pri 120kg ma "lamalo" v chrbte. normalne som sa bal s tym ist az uplne k zemi lebo by mi asi krize vyskocili (aj ked stehna by zvladli podstatne vacsiu vahu). mas nejaku fintu na taketo velke vahy? ja to cvicim s cinkou na ramenach resp na trapezoch s chodidlamy na zemi. mozno s podopretymi patami by to islo lepsie...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
nitrix1986
Predmet príspevku: Re: vase osobáky BENCH-MRTVOLA-DREP
Napísal: Sob Jan 15, 2011 4:16 pm
kecal
Poďakoval:38 x Obdržal:60 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 83kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
nitrix1986 píše:
ja cvicim bez podlozenia,poriadny hruvy liftersky opasok a bandaze,a ked mas slaby stred treba cvicit mrtvolu
no tu mrtvolu by som mal zacat. sa na to chystam uz neviem ako dlho len vzdy ked pridem do posilky sa na to vykaslem ale mal som dost problemov s krizamy tak som nechcel riskovat ze sa mi zasa "rozhadzu". tak zacnem s lahsimi vahami. diky za radu
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
mello
no hej v piatok mam chrbat tak hned zacnem. len sam neviem aku techniku mam pouzivat. kamarat cvici DL klasicky, pokrcene kolena zadok pri zemy takze ide aj nohami do toho. ja myslim ze na chrbat mi bude lepsie s vystretymi nohami. alebo sa mylim?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Poďakoval:93 x Obdržal:147 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
monster man píše:
ja mam 24O kilo mrtvy tah
drep ? a bench by ma u teba zaujimal
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
natural
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz