Poďakoval:8 x Obdržal:9 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 90kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
BP MAx vylepšené na 130kg DL a SQ pojdem skusit niekde,kde je viac kotúčov ako u nas vo fitku
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
BodyThom13
Predmet príspevku: Re: vase osobáky BENCH-MRTVOLA-DREP
Napísal: Štv Dec 29, 2011 9:05 pm
nemluvna
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x vek: 38 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: viac ako 130kg výška: 197cm sponzora: nemám
Ja trenujem poctivo asi 9 mesiacov a sila pomaly pribuda. Nieje to nic moc ale pri mojej vyske a vahe ocakavam v buducnosti ovela viac. BP 120, Drep okolo 100 ( nozky mam jak stiglic ) a MT tiez okolo 100.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Čvarga94
Napísal: Pon Jan 23, 2012 11:48 am
nemluvna
Obrázky: 0
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Čvarga vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. trenerská licencia: Netreba :D váha: 92kg výška: 191cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Bp - 110kg
Mrtvola - 150
Nohy necvičím :D ale 70 skúšal a v pohode
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
natural
Poďakoval:38 x Obdržal:60 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 83kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
Dnes som si dal maly osobak v mrtvole. 160kg 3x technicky co ma tesiiiiiiiii
este jedno opakovanie by sa dalo ale nechcel som to moc silit lebo som citil nejaky divny tlak v krizoch od rana.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:164 x Obdržal:285 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
whoo píše:
Dnes som si dal maly osobak v mrtvole. 160kg 3x technicky co ma tesiiiiiiiii
este jedno opakovanie by sa dalo ale nechcel som to moc silit lebo som citil nejaky divny tlak v krizoch od rana.
Radsej uz neskusaj. Daco si odseres a budes dlho mimo. Moja rada.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:38 x Obdržal:60 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 83kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
To je pravda, ale tak maximalku neskusam. Normalne davam do 145-150 v serii tak som iba skusil prihodit ako to ide s vacsou vahou. Praveze teraz chcem urobit pravy opak a ist aspon mesiac s mensou vahou tak do 120 viac opakovani nech sa nezabijem:)
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz