Obrázky: 0
Poďakoval:13 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 95kg výška: 174cm sponzora: nemám
sm si skúsi zložit vlastný treningový plán , čo na to poviete?
1. Nohy -Drepy 5
Výpadi s činkou 4
Predkopovanie 4
Zakopovanie v ľahu 4
Trapézy -zdvýhanie ramien s jednoruckami 4
Triceps -stahovanie kladky 4
kliky na bralach 4
2. volno
3. Chrbát- zhyby 4
veslovanie s činkou v predklone 4
veslovanie na kladke v sede 4
Biceps- zdvih z ez tyčou 4
Zdvih s jednoručkami na šikmej lavičke 4
4. volno
5. Štvrtok
Prsia : Bechpress na rovnej lavičke 4
Benchpress na šikmej hore hlavou 4
Benchpress na šikmej dole hlavou s jednoruckami 4
Ramena:
tlak s jednoruckami v sede 4
rozpažovanie 4
Upažovanie v predklone 4
ešte som sem zabudol dopísať že po daždom treningu si dávam ešte zo 6sérií brucho a 10-15minút but bicikel alebo bežici pás...
Naposledy upravil peter206 dňa Ned Feb 12, 2012 11:09 am, celkovo upravené 1
Bydlisko: Martin Poďakoval:96 x Obdržal:195 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Program nie je v poriadku hod sem foto postavy nech sa pozriem co stebou kedze chces dietovat a netrenujes ani rok.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter206
Predmet príspevku: Re: moj tréning...
Napísal: Ned Feb 12, 2012 11:10 am
tichá voda
Poďakoval:13 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 95kg výška: 174cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Program nie je v poriadku hod sem foto postavy nech sa pozriem co stebou kedze chces dietovat a netrenujes ani rok.
čo je zlé na tomto pograme? fotku pridám koncom budúceho týždna....
Bydlisko: Martin Poďakoval:96 x Obdržal:195 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
peter206 píše:
vlastomenn píše:
Uz len to ze telo mas rozdelene do troch dni a to netrenujes ani rok.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter206
Napísal: Ned Feb 12, 2012 11:48 am
tichá voda
vlastomenn píše:
peter206 píše:
vlastomenn píše:
prčo je o zle? , na kolkých dní by som to mal mat rozdelene?
peter206 píše:
vlastomenn píše:
peter206 píše:
vlastomenn píše:
prčo je o zle? , na kolkých dní by som to mal mat rozdelene?
Staci do dvoch dni treningy su na fore staci hladat. Toto tu pisem neustale.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter206
Napísal: Pon Feb 20, 2012 5:15 pm
tichá voda
dal som sem moju tú fotku aby si vedel ako som natom, ale neny bohvieaká...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Napísal: Pon Feb 20, 2012 5:38 pm
kecal
peter206 píše:
audithomas píše:
peter206 píše:
dal som sem moju tú fotku aby si vedel ako som natom, ale neny bohvieaká...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz