Obrázky: 0
Poďakoval:13 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 91kg výška: 174cm sponzora: nemám
Poradie kedy čo cvičím mením podla toho ako sa mi dá...
1. Pondelok série
Biceps : zdvih s ez tyčou- 4-5
kladivový zdvih 4-5
zdvih na šikmej lavičkej s jednoručkami 4-5
Triceps : kickback 4-5
tricepsový tlak za hlavou 4-5
francúzky tlak 4-5
nie vždy cvičím takto záleží ako sa mi dá... lebo chodím len do malej školskej posilovni... :)
2. Utorok
Nohy: Drepy 4-7
Výpadi s činkou 4-5
Predkopovanie 3-4
Zakopovanie v ľahu 3-4
3. Streda tento týžden som to cvičil takto lebo bola pokazená posilovacia veža... ink cvičievam aj stahovanie kladky miesto veslovania s činkou v predklone podhmatom....
Chrbát : veslovanie jednoručkou v predkolne 4-5
veslovanie s činkou v predklone nadhmatom 4-5
veslovanie s činkou v predklone podhmatom 4-5
zhyby max. ale urobím len 1bez pomoci a s pomocou asi 3
Trapézy : zdvýhanie ramien s velkou činkou 3-4
neviem ako a volá ten cvik... na stroji ako kliky... 3-4 alebo ked nerobím ten tak ( prítahy k brade )
4. Štvrtok
Prsia : Bechpress na rovnej lavičke 4-5
Benchpress na šikmej dole hlavou 4-5
Benchpress na šikmej hore hlavou 4-5
Tlaky z jednoručkami na šikmej lavici dole hlalou 4-5
Ramena: Upažovanie v predklone 4
rozpažovanie 4
ked necvičím ramená s prsiami tak aj na predné delty si dávam cvik.... predpažovanie s jednoručkami 4
5-6 den oddych....
toto je taký najčastejšie užívaný tréning...
začínam s menšou váhou takže 12 opakovaní a potom dalšie séri prdávam váhu takže to nieedy skončí ze pri posldnej sérii mám niekedy iba 6opakovaní... pri prsiach, chrbte, bicepse, ked cvičím triceps francuzky tlak a pri nohách....
pri ostatnách je to vadcšinou tých 10-12
Naposledy upravil peter206 dňa Ned Jan 22, 2012 2:36 pm, celkovo upravené 1
Bydlisko: Martin Poďakoval:128 x Obdržal:222 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Na paze strasne vela serii a porovnaj to este zo stehnami a este porovnaj objem stehien a velkost svalu z pazami a zamysli sa nad tym a tak isto som tam videl na prsia nekonecne serie.Sval chces naberat alebo spalovat?
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter206
Predmet príspevku: Re: moj tréning...
Napísal: Ned Jan 22, 2012 2:39 pm
tichá voda
Poďakoval:13 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 91kg výška: 174cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Na paze strasne vela serii a porovnaj to este zo stehnami a este porovnaj objem stehien a velkost svalu z pazami a zamysli sa nad tym a tak isto som tam videl na prsia nekonecne serie.Sval chces naberat alebo spalovat?
to áno vporovnaní paží zo tehnami j o velký rozdiel... :) , kolko by som mal dávať sérií na paže... a na prsia? určite chem sval naberat...
Bydlisko: Martin Poďakoval:128 x Obdržal:222 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
peter206 píše:
to áno vporovnaní paží zo tehnami j o velký rozdiel... :) , kolko by som mal dávať sérií na paže... a na prsia? určite chem sval naberat...
Na stehna predne postacuje 12 serii a na biceps 8-9 a triceps tak isto.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter206
Napísal: Ned Jan 22, 2012 3:21 pm
tichá voda
vlastomenn píše:
peter206 píše:
takže ked budem cvičit poviem príklad biceps a mám tam 3cviky tak dokopy má byt 8-9 sééri hej? ze jeden cvik 3serie druhy atd... ak som to dobre pochopil :)
peter206 píše:
vlastomenn píše:
peter206 píše:
takže ked budem cvičit poviem príklad biceps a mám tam 3cviky tak dokopy má byt 8-9 sééri hej? ze jeden cvik 3serie druhy atd... ak som to dobre pochopil :)
Stacia aj po dva cviky.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
peter206
Podpis autora:
To co napisal vlastomen plati.
Ja som si vsimol, ze napriklad davas biceps a triceps v jeden den. To si myslim, ze nie je vhodne, kedze ide o pomerne male svalove partie. Rozdelit si do treningovych dni treba jednu velku partiu a k nej jednu alebo dve male.
Biceps je maly sval, k nemu by som dal prsia, alebo chrbat. To iste k tricepsu. A tiez plati velky sval viac znesie. Mensi sval skor rozbijes a potom ho vela seriami palis.
Vidim, ze mas dost velku hmotnost k tym 174cm je to dost, to musis byt celkom dobry macek. Nedivim sa, ze mas problem s hrazdou. Preto by som sa zameral co najviac na stahovanie kladky. Tak aby si co najskor robil na hrazde aspon 5-6 opakovani.
Pri tej hrazde hra celkom dost aj sila uchopu, sila zapastia a predlaktia.
Za tento príspevok autora
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
peter206
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter206
Napísal: Uto Jan 24, 2012 12:20 pm
tichá voda
FitPotreby.sk píše:
To co napisal vlastomen plati.
Ja som si vsimol, ze napriklad davas biceps a triceps v jeden den. To si myslim, ze nie je vhodne, kedze ide o pomerne male svalove partie. Rozdelit si do treningovych dni treba jednu velku partiu a k nej jednu alebo dve male.
Biceps je maly sval, k nemu by som dal prsia, alebo chrbat. To iste k tricepsu. A tiez plati velky sval viac znesie. Mensi sval skor rozbijes a potom ho vela seriami palis.
Vidim, ze mas dost velku hmotnost k tym 174cm je to dost, to musis byt celkom dobry macek. Nedivim sa, ze mas problem s hrazdou. Preto by som sa zameral co najviac na stahovanie kladky. Tak aby si co najskor robil na hrazde aspon 5-6 opakovani.
Pri tej hrazde hra celkom dost aj sila uchopu, sila zapastia a predlaktia.
bolo by dobre cviciť v jden den.... Ramená a Biceps?
Triceps rád cvičím s prsiami.... može byt?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter206
Napísal: Uto Jan 24, 2012 12:23 pm
tichá voda
aby som si to zhrnul... takže na malé partie ako BICEPS, TRICEPS , TRAPEZY a RAMENA..... my stačí dokopy 8-9sérí že 2 cviky po 4séerie , a na velké NOHY , CHRBAT a PRSIA... mám si dať po 3 cviky po 4série? stačí to?
som niekde čítal že ramená su vadčšie ako biceps... a že na ne je dobré robit aj 3cviky.... neviem poradtemi prosím...
peter206 píše:
aby som si to zhrnul... takže na malé partie ako BICEPS, TRICEPS , TRAPEZY a RAMENA..... my stačí dokopy 8-9sérí že 2 cviky po 4séerie , a na velké NOHY , CHRBAT a PRSIA... mám si dať po 3 cviky po 4série? stačí to?
som niekde čítal že ramená su vadčšie ako biceps... a že na ne je dobré robit aj 3cviky.... neviem poradtemi prosím...
Ramena to je uz ina kapitola ked si pozries anatomiu tak tam mas 3 ramenne svaly ktore je dobre zatazit osobitne cize neni cvik ktory ba zatazil tieto svaly naraz. Trening na ne nemen mas to tam dobre.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz