Poďakoval:93 x Obdržal:147 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
tato tema je urcena na pomoc s vasimi jedlnickami , mozete sem davat vase konkretne jedalnicky a nechat si poradit co a ako zmernit,doplnit,upravit ...
Za tento príspevok autora
papagiorgo
sa poďakovali - 2
Mária Kováčová, rossy7
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
rossy7
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S JEDALNIčKOM ...
Napísal: Ned Jan 30, 2011 6:27 pm
nemluvna
Bydlisko: Slovensko,Vesele Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Adrian Benedikovic vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 87kg výška: 175cm sponzora: nemám
Zdravim vsetkych.Zacinam posilovat mam 175cm 87kg 16r rokov chcel by som schudnut 10 kg a potom naberat svaly. Takyto jedalnicek som si spravil .Prosim poradte kritizujte .
Ranajky -Jogurt alebo tvaroh alebo ryzovy chlieb+syr
Desiata - Tuniak v rajcinovej omacke alebo neake ovocie
Obed - pracujem vo firme kde mam zadarmo obedy tak sa budem snazit vybrat co najzdravi obed :)
Olovrat - tvaroh alebo jogurt alebo ovocie
Vecera - slepacia polievka alebo vajicka na rozny sposob
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
mello
Bydlisko: Žilina Poďakoval:1 x Obdržal:20 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 20r. váha: 86kg výška: 181cm sponzora: nemám
rossy7 píše:
Zdravim vsetkych.Zacinam posilovat mam 175cm 87kg 16r rokov chcel by som schudnut 10 kg a potom naberat svaly. Takyto jedalnicek som si spravil .Prosim poradte kritizujte .
Obed - pracujem vo firme kde mam zadarmo obedy tak sa budem snazit vybrat co najzdravi obed :)
do diéty veľmi zlý až katastrofálny jedálníček
1. diéta nie je o NEJEDENÍ ale o správnom jedení aby si naštartoval organizmus aj metabolizmus
2. skús si čo najviac prečítať o diéte - z vlastnej skúsenosti by som ti poradil diétu - sacharidové vlny
3. a potom skús vytvoriť poriadny jedálníček a skúsime to pozrieť
1. diéta nie je o NEJEDENÍ ale o správnom jedení aby si naštartoval organizmus aj metabolizmus
2. skús si čo najviac prečítať o diéte - z vlastnej skúsenosti by som ti poradil diétu - sacharidové vlny
viem je to možno náročný jedálníček ale je len na tebe čo si vyberieš a podľa toho sa bude všetko odoberať
veľa šťastia
to je jedalnicek na jeden den?
a tie vlocky s vodou? Ty kokos to kto by zjedol , ja asi tazko, aspon nejake orechy alebo hrozienka do toho, banan, alebo ine ovocie.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
mello
Bydlisko: Žilina Poďakoval:11 x Obdržal:30 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 175cm sponzora: nemám
mello píše:
rossy7 píše:
viem je to možno náročný jedálníček ale je len na tebe čo si vyberieš a podľa toho sa bude všetko odoberať
veľa šťastia
dobry priklad pre jedalnicek mozno sa toho zda byt vela a ze je to narone ale nieje... predsa len jes za den viac krat v mensich porciach takze to je zvladnutelne :) a takyto jedalnicek obsahuje vsetko co potrebujes :) a ku tym vlockam ja si ich robim s jogurtom :)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Igor Illés
Bydlisko: Nové Zámky Poďakoval:16 x Obdržal:51 x meno a priezvisko: Igor Illés vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 102kg výška: 175cm najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech sponzora: hladám sútažná federácia: NPC
rossy7 píše:
Po tréningu
2odmerky Srvátkový protein
2plátky bieleho chleba
1lyžica dzemu
Večera:
250g losos
1šálka karfilolu
2Večera:
225ml 1% Cottage
Podpis autora:
Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!
Igor Illes- bodybuilding champion
osobný tréner- nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:164 x Obdržal:285 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Nasledujúci orientačné jedálniček je veľmi stručným príkladom vhodných potravín pre osobu vážiacu okolo 70-75kg s cieľom pribrať aktívnu svalovú hmotu .
Dôležitá poznámka znak "/" znamená ďalšiu alternatívu.
Raňajky by sa nemali vynechávať, je to prvé jedlo dňa a získate z nej prvú dennú energiu.
DESIATA
Sacharidy :
ovocie 1ks, / piškóty 1/4bal = cca 15ks, / müsli tyčinka Bielkoviny :
tvaroh 150g , / syr cottage alebo / proteínový nápoj - 40g
OBED
Bielkoviny:
hovädzie zadné, / kuracie, / morčacie prsia /, filé, / treska, krabie tyčinky ... ... ... ... .... (200-250g) Sacharidy:
ryža, / varené zemiaky, / cestoviny ... cca 100g + zelenina = K obedu je dobré zaradiť nejakú zeleninu prípadne kompót
DESIATA (najlepšie 1-2 hodiny pred tréningom)
Proteínový srvátkový koncentrát whey protein okolo 50-65% cca 35g alebo gainer 15-30% cca 60-80g / piškóty 1 / 4 bal + jogurt, / puding 150ml / ovocie (1banán), / mliečna ryža
U pred-tréningového jedla venujte dostatočnú pozornosť časového odstupu od samotného tréningu. Ak sa najete tesne pred tréningom je možné, že tréning nebude úplne ideálny, pretože telo sa bude sústrediť na trávenie.
TRÉNING
Ihneď po tréningu sacharidový nápoj - gainer 60-100g (alebo minimálne banán)
potom do 1,5 hod proteínový nápoj - 40g (nie je podmienkou, keď máš hned večeru).
1. VEČERA
Bielkoviny:
hovädzie zadné (chudé) / kuracie, / morčacie prsia, / filé, / treska / ryba pangacius ... cca 200g / alebo prípadne tvrdý syr 30% 100-150g Sacharidy:
ryža, / zemiaky, / cestoviny, ražný fit chlieb + zelenina (akákoľvek, najlepšie dusená) cca 50-80g
Jedla po tréningu venuj dostatočnú pozornosť. Ak prijmeš kvalitnú stravu po tréningu, dáš telu stimul, že si nič nemá ukladať do tukov, ale do unavených svalov. Keď tieto chody vynecháš, telo trpí!
2. VEČERA Hlavne bielkoviny:
proteínový nápoj - 40g (najlepšie s kazeínom ) / tvaroh 150g-200g / cottage syr / biely jogurt150-300ml alebo aj ochutené / 2-3dcl mlieka alebo kakaa
Pamätajte, pribrať môžete len, keď telo dostanete do anabolického stavu , tj keď máte vyšší príjem, ako je výdaj. Samozrejme za predpokladu, že nemáte žiadne metabolické zdravotné problémy. Takže, či Vám prijaté energie nepostačuje na priberanie, musíte príjem objemu potravín ešte navýšiť! Pre svoju hmotnosť si bielkoviny 2,5-4,5g/kg a sacharidy 5-7g/kg treba prerátať.Potrebuješ približne 0,6 až 0,8 gramov tukov na kilo váhy, aby tvoje telo poriadne fungovalo.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:38 x Obdržal:60 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 83kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Nasledujúci orientačné jedálniček je veľmi stručným príkladom vhodných potravín pre osobu vážiacu okolo 70-75kg s cieľom pribrať aktívnu svalovú hmotu .
Bydlisko: Martin Poďakoval:164 x Obdržal:285 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
whoo píše:
vlastomenn píše:
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz