Poďakoval:8 x Obdržal:2 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: nemam váha: 103kg výška: 183cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám sútažná federácia: ...
Gordonisk píše:
nedalo by sa prerobit tie sacharidove vlny pre vahu 92?
samozrejme sa daju , ale skusil by som byt tebou napr 3dnove sach vlny a uvidi sa ako ti to zaberie a podla toho by som pritvrdil , moze skusit napr 100/200/250alebo300...potom znova 100/200/250/300
Poďakoval:37 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
Gordonisk píše:
tieto sacharidove vlny sa daju prerobit tiez na tvoju vahu, ale je to zbytocne. kludne ich daj tak ako su napisane tu. ja som mal na jar 94kg a isiel som podla tohoto. toto su take vseobecne sacharidove vlny, a ak by si chcel hodim sem clanok podrobnych sacharidovych vln ktore si zostavis podla vlastrnej potreby, denneho energetickeho vydaja/prijmu, atd...
Gordonisk píše:
jo a ešte som sa chcel opýtať s čím si dať vajíčka lebo chlieb k tomu asi nie , tak preto :)
vajcia samotne uvarene. ziadne pecivo. ja som dal par kvapiek olivoveho oleja a posolil trocha. zvyknes si. pecivo rozhodne ziadne!
Poďakoval:3 x Obdržal:3 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 93kg výška: 188cm sponzora: nemám
whoo píše:
Gordonisk píše:
tieto sacharidove vlny sa daju prerobit tiez na tvoju vahu, ale je to zbytocne. kludne ich daj tak ako su napisane tu. ja som mal na jar 94kg a isiel som podla tohoto. toto su take vseobecne sacharidove vlny, a ak by si chcel hodim sem clanok podrobnych sacharidovych vln ktore si zostavis podla vlastrnej potreby, denneho energetickeho vydaja/prijmu, atd...
Gordonisk píše:
jo a ešte som sa chcel opýtať s čím si dať vajíčka lebo chlieb k tomu asi nie , tak preto :)
vajcia samotne uvarene. ziadne pecivo. ja som dal par kvapiek olivoveho oleja a posolil trocha. zvyknes si. pecivo rozhodne ziadne!
jasne nevedel som s čim , tak som to jedel čiste ako píšeš a nebolo to zle , ale som hladny ako vlk , ale mam pevnu volu ptoom dam vediet aky bude výsledok dakujem pekne ešte raz.
A šiel som si kúpit teraz aliassku tresku , ale nemali nejaku nahradu namiesto toho?
Poďakoval:37 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
Gordonisk píše:
jasne nevedel som s čim , tak som to jedel čiste ako píšeš a nebolo to zle , ale som hladny ako vlk , ale mam pevnu volu ptoom dam vediet aky bude výsledok dakujem pekne ešte raz.
A šiel som si kúpit teraz aliassku tresku , ale nemali nejaku nahradu namiesto toho?
hlad je samozrejmost na zaciatku, ale ja som si zacal zvykat uz prvy tyzden. Potom to preslo a zvladal som v pohode aj pondelky s 50g sacharidov.
kludne daj pangasia alebo nejake ine filety. ja som jedol co mali teda ak bola treska tak tresku, ak nie tak pangasia. Ryba jak ryba, jhe to skoro to iste len to inak chuti.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz