Bydlisko: Martin Poďakoval:90 x Obdržal:186 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Davaj ho pred treningom zhruba 30 min.Nic sa nestane ked das denne aj 2 kapsle napr jednu rano na lacno a dalsiu pred treningom.Karnitin davaj aj v den volna dajme tomu rano na lacno.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Bydlisko: Martin Poďakoval:90 x Obdržal:186 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Mates píše:
vyzerá to byť dosť zložité... odporučil by si to študentovi? (dochádzam do školy každý deň, tréning, voľný čas... neviem či sa to stíha)
ešte to že či je to účinnejšie od CKD diéty?
Co je na tom zlozite?Ja ako dorastenec v predsutaznej priprave som dochadzal do skoly cesta tam 1hod.a pred tym som este absolvoval prvu fazu treningu a po skole druhu fazu a tak domov a popri tom priprava stravy.Mama sa akurat tak namna mohla vy...
Vsetko sa da len treba pevnu volu a co sa tyka tohoto sportu to plati viacnasobne!Pohodlnostou s postavou nikto nepohne!
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kratos
Predmet príspevku: Re: Sacharidové vlny
Napísal: Sob Júl 09, 2011 5:17 am
nemluvna
Poďakoval:12 x Obdržal: 0 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 77kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: iné sponzora: nemám
Zdravim ked som v tych vlnach tak uz mam strasne malo energie je nejaky doplnok vhodny do vln co doda energiu alebo nabudi na cvicenie?
Poďakoval:31 x Obdržal:50 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
Kratos píše:
jaj dik takze aj nitrix by som mohol? ci to je zbytocne moc drahe?
nevidim dovod preco by si nemohol. jedine ak mas problemy zo srdcom! ceny su vseliake podla toho od akeho vyrobcu. ale myslim ze NO produkty a "obycajne" volumizery su priblizne rovnako na tom cenovo.
Kratos píše:
Zdravim ked som v tych vlnach tak uz mam strasne malo energie je nejaky doplnok vhodny do vln co doda energiu alebo nabudi na cvicenie?
O tom ta dieta je obmedzene mnozstvo energie inac by si nesiel dole z tuku.Samozrejme ze sa to odzrkadli aj na treningu to je bezny jav.Aj BCAA v mensej miere pomozu pred treningom aspon 10g.Solit normalne nie presolovat a korenit mozes ako len chces.
Podpis autora:
Poďakoval:31 x Obdržal:50 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Kratos píše:
O tom ta dieta je obmedzene mnozstvo energie inac by si nesiel dole z tuku.Samozrejme ze sa to odzrkadli aj na treningu to je bezny jav.Aj BCAA v mensej miere pomozu pred treningom aspon 10g.Solit normalne nie presolovat a korenit mozes ako len chces.
ja by som nepovedal ze solit normalne, sol zadrziava vodu takze do diety nic moc. aj ked je to iba voda, ale ked sa clovek vazi tak to dost demoralizuje ked sa vaha nemeni. ale korenit mozes aj viac, vytazky z korenin sa pouzivaju v niektorych spalovacoch takze je to dobre.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz