Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Predmet príspevku: Re: proteiny - vsetky otazky o proteinoch
Napísal: Štv Jan 19, 2012 3:40 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:3 x vek: 28 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 82kg výška: 171cm sponzora: nemám
whoo píše:
chlapi mam otazku. Nasiel som hydrolizovany protein ktory by som rad zaradil do diety a je za celkom dobru cenu 25e za kilo. Ale moc sa v tych hydrolyzatoch nevyznam tak ma zaujima toto:
1. co znamenaju tie daltony v molekularnom profile? mam sa tym vlastne zatazovat?
2. cim vyssi stupen/percento hydrolizy tym lepsie? znamena to stupen predtravenosti bielkoviny ci co?
Je to protein: Enzymaticky hydrolyzovaný WPC 80% so stupňom hydrolýzy 32%. 83% pod 1000 daltonov.
Raz som sa informoval v jednom obchode o hydrolizovanej srvátke, keďže som chcel rýchlo strávitelný proteín, vtedy mi povedali, že je to hrozne drahý proteín a preto obsahuje max 10%. Tak som ostal pri pôvodnom pláne, 100% WPI.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
placeboEFEKT
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 85kg výška: 185cm sponzora: nemám
hej ocujte mam 78 ci kolko percentny hydro stiepeny a je napisane ze staci 10 g lebo strasna vstrebatelnost tam je. To ked dam 30 to uz konci v zachode abo vyuzije to alebo jak, lebo ja idem na istotu s 30 pred treningom radsej zatial he
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Str Mar 07, 2012 10:29 pm
kecal
Obrázky: 0
Poďakoval:21 x Obdržal:7 x vek: 24 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
no chlapci mam doma protein San BIOACTIVE MYOTEIN (cokoladovy) co chuti a smrdi ako totalna grcka... myslela som si ze to so zapchatym nosom nejako vypijem ale neda sa to hadam neni pokazeny alebo co.. ale bola na neho skoro polovicna zlava tak neviem
Podpis autora:
,,kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:179 x Obdržal:304 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Drobec píše:
no chlapci mam doma protein San BIOACTIVE MYOTEIN (cokoladovy) co chuti a smrdi ako totalna grcka... myslela som si ze to so zapchatym nosom nejako vypijem ale neda sa to hadam neni pokazeny alebo co.. ale bola na neho skoro polovicna zlava tak neviem
Kukni datum spotreby. Ono zlava moze byt aj preto ze on neni zaujem prave koli tej chuti.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Štv Mar 08, 2012 11:19 am
kecal
Poďakoval:21 x Obdržal:7 x vek: 24 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Drobec píše:
Kukni datum spotreby. Ono zlava moze byt aj preto ze on neni zaujem prave koli tej chuti.
Spotreba je do novembra 2012 to je ok... akoze neni som nejaka fajnovka ale hento sa vazne neda pit... este aj shaker mi k nemu pribalili tak uz viem preco
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:179 x Obdržal:304 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Drobec píše:
vlastomenn píše:
Drobec píše:
Spotreba je do novembra 2012 to je ok... akoze neni som nejaka fajnovka ale hento sa vazne neda pit... este aj shaker mi k nemu pribalili tak uz viem preco
Mas dve volby bud to prezijes alebo vyhodis.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
to bude to BIOACTIVE
skus poriadne precitat krabicu, byva dobrym zvykom napisat, ze ak nieco zapacha, tak to nie je naskodu alebo nieco podobne
a mimochodom, tuto znacku vobec nepoznam a vobec by som jej nedoveroval, je tu uz tolko vselijakych sraciek, ze sa v tom ani diva svina nevyzna, predava sa tu piate cez deviate a ani na to nemaju povolenia, potrebne pre predaj v unii a na slovensku
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Štv Mar 08, 2012 7:46 pm
kecal
Poďakoval:12 x Obdržal:12 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Tak ja mám gainer od biotechu dvojitý cokoladovy krem, a je to fakt grcka. Stojí mi to hádam rok v polici a keď si spomeniem na tu chuť tak ma natahuje. Nepochopim tých somarov co vymyslaju take absolútne nechutne príchuťe, a to je to pritom skoro 80 percentný sacharidak, takže sama glukóza.
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Je lepšie mať otvorený obchod, ako obchodený otvor.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Štv Mar 08, 2012 10:23 pm
kecal
FitPotreby.sk píše:
Drobec píše:
to bude to BIOACTIVE
skus poriadne precitat krabicu, byva dobrym zvykom napisat, ze ak nieco zapacha, tak to nie je naskodu alebo nieco podobne
a mimochodom, tuto znacku vobec nepoznam a vobec by som jej nedoveroval, je tu uz tolko vselijakych sraciek, ze sa v tom ani diva svina nevyzna, predava sa tu piate cez deviate a ani na to nemaju povolenia, potrebne pre predaj v unii a na slovensku
neni nic pisane... od tejto znacky uz nikdy nic ma z toho napina...
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
to bude to BIOACTIVE
neni nic pisane... od tejto znacky uz nikdy nic ma z toho napina...
informuj sa u predajcu a opytaj sa ich ci to ma tak smrdiet a opytaj sa ich aj na tu chut a este sa ich opytaj, ci maju povolenie od UVZ SR
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz