Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:12 x Obdržal:12 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Zdravím, pozeral som si nejaké doplnky do diéty, ktorú začínam od mája, a narazil som na toto http://www.fitpotreby.sk/product/aminostar-sweet-whey-sladka-srvatka-258/ Zaujalo ma to hlavne kvôli tej cene, aj keď to obsahuje len 13 percent bielkovín. Je to vhodný doplnok do diéty, alebo zvoliť radšej nejaký klasický proteín?
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Je lepšie mať otvorený obchod, ako obchodený otvor.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Predmet príspevku: Re: proteiny - vsetky otazky o proteinoch
Poďakoval:38 x Obdržal:61 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 83kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
Kotlik píše:
Zdravím, pozeral som si nejaké doplnky do diéty, ktorú začínam od mája, a narazil som na toto http://www.fitpotreby.sk/product/aminostar-sweet-whey-sladka-srvatka-258/ Zaujalo ma to hlavne kvôli tej cene, aj keď to obsahuje len 13 percent bielkovín. Je to vhodný doplnok do diéty, alebo zvoliť radšej nejaký klasický proteín?
Este som to nemal tak ti neviem povedat, ale ak chces ist nizkosacharidovu dietu asi to nebude najlepsia volba kedze to obsahuje 68% laktozy (co je disacharid z glukozy a galaktozy). Ale mozno sa mylim, ked pride Fitpotreby on ti asi bude vediet povedat viac.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Sob Mar 31, 2012 9:17 am
kecal
Poďakoval:12 x Obdržal:12 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
whoo píše:
Kotlik píše:
Este som to nemal tak ti neviem povedat, ale ak chces ist nizkosacharidovu dietu asi to nebude najlepsia volba kedze to obsahuje 68% laktozy (co je disacharid z glukozy a galaktozy). Ale mozno sa mylim, ked pride Fitpotreby on ti asi bude vediet povedat viac.
CHcem ísť nízkosacharidovú a obmedziť tuk a samozrejme veľa bielkovín, zatiaľ sa nechcem púšťať do sacharidových vĺn ani do ničoho podobného, uvidím ako to bude vyzerať. Zrejme to naozaj nebude najvhodnejšie, ale napríklad do objemovky by to bolo celkom vhodné, nie? Za 5 EUR kilo, k tomu nejaký proteín a fičím. Bohužiaľ, počas mojej 5 mesačnej objemovky som pribral už 14 kíl, a samozrejme tá kvalitná hmota tam nie je zastúpená tak ako má byť, ale čo už, dúfam že diétu budem zvládať fyzicky a hlavne psychicky.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:179 x Obdržal:304 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Kotlik píše:
whoo píše:
Kotlik píše:
CHcem ísť nízkosacharidovú a obmedziť tuk a samozrejme veľa bielkovín, zatiaľ sa nechcem púšťať do sacharidových vĺn ani do ničoho podobného, uvidím ako to bude vyzerať. Zrejme to naozaj nebude najvhodnejšie, ale napríklad do objemovky by to bolo celkom vhodné, nie? Za 5 EUR kilo, k tomu nejaký proteín a fičím. Bohužiaľ, počas mojej 5 mesačnej objemovky som pribral už 14 kíl, a samozrejme tá kvalitná hmota tam nie je zastúpená tak ako má byť, ale čo už, dúfam že diétu budem zvládať fyzicky a hlavne psychicky.
Hlavne si treba vyskusat co stebou srvatka urobi aby si nemal traviace tazkosti.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
No co Ti s tymto poradit? Poviem to takto, videl si uz niekoho kto cvici hovorit o cistej srvatke, ze mu nejak vyrazne pomohla? Srvatka je v podstate nejaka mliecna zrazenina, ktora sa nachadza povodne v odfiltrovanej vode z mlieka, teda je to akysi vedlajsi produkt (odpad) po spracovani mliecnych vyrobkov syrov a pod. Viem, ze svatka sa vo velkom vylievala do kanala. Lenze clovek je strasne vynaliezavy tvor hlavne ked ide o biznis. A tak si nejaky manik povedal, ze preco by sme to vylievali do kanala? nemozeme z toho este nieco vytazit? a sup tato komercna doba mu vobec nebranila v tom aby zuzitkoval odpad a dal ho ludom za drahe prachy. biznis je biznis
jedzte srvatku! je to zazrak, je to hit, objav tisicrocia, liek na vsetko
inak dobre Ta to moze prepucovat, jednu radu Ti dam. urcite Ti to nijak neuskodi, tak to proste skus
Za tento príspevok autora
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
Kotlik
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Ned Apr 01, 2012 9:46 am
kecal
FitPotreby.sk píše:
Kotlik píše:
No co Ti s tymto poradit? Poviem to takto, videl si uz niekoho kto cvici hovorit o cistej srvatke, ze mu nejak vyrazne pomohla? Srvatka je v podstate nejaka mliecna zrazenina, ktora sa nachadza povodne v odfiltrovanej vode z mlieka, teda je to akysi vedlajsi produkt (odpad) po spracovani mliecnych vyrobkov syrov a pod. Viem, ze svatka sa vo velkom vylievala do kanala. Lenze clovek je strasne vynaliezavy tvor hlavne ked ide o biznis. A tak si nejaky manik povedal, ze preco by sme to vylievali do kanala? nemozeme z toho este nieco vytazit? a sup tato komercna doba mu vobec nebranila v tom aby zuzitkoval odpad a dal ho ludom za drahe prachy. biznis je biznis
jedzte srvatku! je to zazrak, je to hit, objav tisicrocia, liek na vsetko
inak dobre Ta to moze prepucovat, jednu radu Ti dam. urcite Ti to nijak neuskodi, tak to proste skus
Rozumiem, biznis je biznis a nie je všetko zlato čo sa blyští Práveže po skúsenostiach so salmonelózou po tom prepucovaní netúžim
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Napísal: Ned Apr 08, 2012 5:30 pm
kecal
Ahojte, ospravedlňujem sa, že zas otravujem ale chcel by som sa spýtať, či máte skúsenosti s pšeničným (85 percent bielkovín) / sójovým (75 percent bielkovín) proteínom, ide zrejme o neochutený extrakt, ale keby som ho dával v menšom množstve do gainera alebo klasického proteínu? Malo by to nejaký zmysel? Je to kvalitný zdroj bielkovín, alebo len ďalší marketing?
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:179 x Obdržal:304 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Kotlik píše:
Ahojte, ospravedlňujem sa, že zas otravujem ale chcel by som sa spýtať, či máte skúsenosti s pšeničným (85 percent bielkovín) / sójovým (75 percent bielkovín) proteínom, ide zrejme o neochutený extrakt, ale keby som ho dával v menšom množstve do gainera alebo klasického proteínu? Malo by to nejaký zmysel? Je to kvalitný zdroj bielkovín, alebo len ďalší marketing?
No kvalita to nie je ako bielkovina ale nic tym nepokazis podavanim ako doplnok pre zmenu. Ked si to tak vezmes z rozumneho hladiska keby si sa stravoval na psenici a soji no neviem co by steba ostalo.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
baumitkiller
Napísal: Štv Apr 12, 2012 4:08 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 75kg výška: 178cm sponzora: nemám
Čo si myslíte o tomto proteíne skúšali ste ho?
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard
budem ho kombinovať zo 100% monohydrátom
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
skusenosti s tym nemam, myslim si ale, ze je to daleko prirodzenejsia vec ako srvatka. obavam sa skor technologie akou je to spracovane, lebo psenicna muka sama o sebe nieje prilis prirodzena, sojovy koncentrat vobec nieje zla vec
rastlinne bielkoviny su vseobecne oznacovane za menej kvalitne a menej cenne ako zivocisne, lenze opak je pravdou, dokazom je vyuzitelnost proteinov pre ludsky organizmus, rastlinne bielkoviny su o vela percent vyuzitelnejsie ako zivocisne
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz