Bydlisko: Martin Poďakoval:38 x Obdržal:125 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
navaro píše:
aký protein si vybrať? mám teraz druhé balenie Myofusion od Gaspari N. a chcel by som vyskúšať niečo iné ako napríklad Elite whey protein 80% od dymatize alebo 100% whey proffesional od scitec nutrition....alebo by ste mi poradili nejakú inú voľbu? a aj dávkovanie v pomere na moju váhu 81kg. zaradiť aj nočný proteín,ak áno aký? ďakujem
Odskusaj vsetky ked minies jeden kup iny atd.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Predmet príspevku: Re: proteiny - vsetky otazky o proteinoch
Poďakoval:55 x Obdržal:32 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
navaro píše:
aký protein si vybrať? mám teraz druhé balenie Myofusion od Gaspari N. a chcel by som vyskúšať niečo iné ako napríklad Elite whey protein 80% od dymatize alebo 100% whey proffesional od scitec nutrition....alebo by ste mi poradili nejakú inú voľbu? a aj dávkovanie v pomere na moju váhu 81kg. zaradiť aj nočný proteín,ak áno aký? ďakujem
z tých proteínov čo si napísal sú oba veľmi dobré ..takže nespravíš chybu keby vezmeš hociktorý z nich ....a dávkovanie je klasika ako všade ...1-2 odmerky do 250ml vody/mlieka ... a 2-3 krát denne to je asi tak všetko
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
navaro
Bydlisko: Martin Poďakoval:38 x Obdržal:125 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
navaro píše:
okej,tak vyskúšam niečo iné...ešte by som sa chcel opýtať na ten nočný, či ho teda zaradiť alebo niea a hlavne aký? díky
To uz je na tebe je to uplne jedno ja niesom zastanca nocny protein atd. Ja to beriem tak dostat do seba bielkovinu a tym to hasne.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Na Vasom mieste by som chalani namiesto toho aby som skusal proteiny od roznych vyrobcov, roznych znaciek, venoval pozornost jeho cistote, obsahu bielkovin a obsahu pridanych inych latok. Nezabudajte, ze zakladne suroviny na ich vyrobu su na 80% z rovnakeho zdroja.
Skor by som sa zameral na vystriedanie roznych druhov proteinov, srvatkovy, sojovy, kazeinat alebo ine. A tu by som pozoroval ich ucinky.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
navaro
Poďakoval:55 x Obdržal:32 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
navaro píše:
okej,tak vyskúšam niečo iné...ešte by som sa chcel opýtať na ten nočný, či ho teda zaradiť alebo niea a hlavne aký? díky
je to viac menej na tebe ....s tým nočným proteínom by som súhlsil s Vlastomenom ...je to podľa mňa tiež zbytočnosť dá sa povedať pretože dá sa zohnať pomerne lacno tvarohktorý ti nahradí ten proteín a ešte aj ušetríš keď si to premietneš do mesačných nákladov ...do tvarohu šupneš kúsok vody nech to je trošku redšie ...do toho nadrvíš orechy osladíš trochu a máš vystaráno ...kvalitné jedlo pred spaním a čo viac si môžeš priať
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
nocny protein som nikdy nemal, takze nieco oskusane Ti neporadim
som vsak toho nazoru, ze nocny protein je asi skor taka marketingova vec, namiesat tam kazeinat v nejakom pomere a povedat si, ze teraz sa to bude uvolnovat a travit dlhsie aby si neprerusil prisun zivin a energie, neviem?!
chalani, kto ma vlastne skusenosti s nocnym proteinom?
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vynils
Napísal: Pia Jan 06, 2012 10:18 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 100kg výška: 194cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Chcel by som sa spytat na vas nazor na Sojové proteiny ake mate skusenosti mam 192cm 105kg cvicim 3 roky skusenosti zo suplementaciou male
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
vynils píše:
Chcel by som sa spytat na vas nazor na Sojové proteiny ake mate skusenosti mam 192cm 105kg cvicim 3 roky skusenosti zo suplementaciou male
Soja neni az tak plnohodnotna ale aspon daco ako nic ako doplnok kludne mozes zaradit pripadne na prestriedanie.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz