Poďakoval:8 x Obdržal:8 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 90kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
k ON 100% whey protein ..mal som cookies and cream ..chut vynikajúca..bral som ho 2-3krat denne ...určite nelutujem, že som ho kúpil a dal by som mu 9/10bodov ...10 by mal jedine keby ma aj .. takže kvalita to určite je ..
Teraz mám Myofusion ..čokoláda ..chuť-skoro som odpadol..výborná !!!! mám tú novšiu verziu, tým pádom som ešte spokojnejsi ..plánujem kúpiť dalšie balenie - vanilku ...zloženie mi vyhovuje je to 80/20 srvatka /kazein ..trávitelnosť výborná..neni čo riešiť ..jeden z naj proteinov
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Predmet príspevku: Re: proteiny - vsetky otazky o proteinoch
Poďakoval:28 x Obdržal:49 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
chlapi mal uz niekto z vas susenu srvatku? ja som rozmyslal ze to kupim este kym mam objemovku, nema to sice vela bielkovym, ale je tam plno uhlohydratov tak by sa z toho dalo nabrat este volaco. len neviem ani kde to kupit a su nejake prichute alebo je len neutralna?
Napísal: Ned Mar 06, 2011 11:49 am
nemluvna
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 24 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 105kg výška: 187cm sponzora: nemám
Teraz mám nočný proteín od Kompavy. Rozpustnosť dobrá. Zo začiatku som si musel zvyknúť na chuť, ale teraz je to lepšie. Pravdepodobne by som išiel doňho znova.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
chlapi mal uz niekto z vas susenu srvatku? ja som rozmyslal ze to kupim este kym mam objemovku, nema to sice vela bielkovym, ale je tam plno uhlohydratov tak by sa z toho dalo nabrat este volaco. len neviem ani kde to kupit a su nejake prichute alebo je len neutralna?
sladka srvatka so sukralozou 1kg/5,-€ od aminostaru
neviem o tom nic viac, sukraloza je nieco ako nahradne sladidlo
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
joker28
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:128 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
joker28 píše:
v akom poradi davate nocny protein a produkty typu ZMA,tribulus a podobne veci??? dik
Protein daj bud po jedle alebo hned pred spanim a kludne pocas spanku.Tribulus je jedno ci po jedle pred alebo s jedlom.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
joker28
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
v akom poradi davate nocny protein a produkty typu ZMA,tribulus a podobne veci??? dik
tak nocny protein, jasne ze pred spanim, ale je vhodne aj pocas spanku, pretoze aj tak je jeho doba vstrebatelnosti tak 4hod, potom uz zase ideme na dlh
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Guli
Napísal: Ned Sep 11, 2011 10:16 pm
joker28 píše:
nocny som si daval rano a vecer, sak ono to neni nocny proste len s postupnym uvolnovanim. A tribulus sa mi najlepsie osvedcilo celu davku dat pred treningom a v oddychove dni pocas dna postupne...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
joker28
Poďakoval:8 x Obdržal:8 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 90kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
dik chalani..najprv som mal velku dilemu ako to davat a teraz uz mi to je jedno.....
Inak nejake hodnotenie proteinov....Muscle infusion Black-vnailka...vona ma skoro odradila,chut je dobra veru, rozpustnost super,ziadne problemy s travenim, nepeni
Matrix 5.0-milk čoko ..super chut aj s vodou......bol som velmi milo prekvapeny obcas zostane na stene shakera nejaka ta hrudka...hlavne, ked davam do studeneho mlieka...ale inak ziadne vyhrady ..nepeni vobec
ON gold-cookies...prejedol som sa toho ..sladke dost veru. ..ale inak chut super,rozpustnost absolutne bez problemov,pena velmi slaba,problemy len pri dvoch odmerkach ...radsej rozdelujem davky na cely den po 1 ,,1-5 odmerky
a dnes mi prisiel bananovy myofusion..ked ochutnam, dam vediet ..ale vlastnosti proteinu som pisal uz v teme gaspari n.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Igor Illés
Bydlisko: Nové Zámky Poďakoval:16 x Obdržal:49 x meno a priezvisko: Igor Illés vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 102kg výška: 175cm najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech sponzora: hladám sútažná federácia: NPC
joker28 píše:
Neviem či to tu bolo spomenuté:
S pravidla sa dáva:
ZMA cca 30-60 minút pred ulahnutím do postele, z dôvodu , začatia účinnosti a vyplavovania GH, dávkovanie necham na tebe ale osobne by som ho dával predovšetkým na lačný žalúdok, určite nie po jedle. ani pred!
Trubulus terestris by somaplikoval ráno na lačno na nastartovanie proteinovej syntézy cca 1g( zaléží aký máš a akolko má steroidných saponínov a furostanolonu ) pred tréningom by som dal taktiež 1-2g a pred spaním 1-2g. je to minimálne dávakovanie, nebál by som sa ani pri 9-10g denne.
Nočný Protein určite večer pred spanim...NIe ráno !!! nikdy nie ráno. Vyplavovanie a zastavenie katabolizmu je obmedzené kvôli pomalej vstrebatelnosti a brzdeniu vstrebavania zivín s ranajok. Volil by som ho aj pocas dna , ked si si vedomí velkého viac ako 3 hodinového výpadku , bez jedla.
Za tento príspevok autora
Igor Illés
poďakoval uživateľ
whoo
Podpis autora:
Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!
Igor Illes- bodybuilding champion
osobný tréner- nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz