• FACEBOOK
  • AZET klub
Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Str Máj 02, 2012 2:58 pm Aktuálny čas je Str Máj 02, 2012 2:58 pm

Stránka 11 z 11 [ Príspevkov: 102 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Správa
Kotlik
 Predmet príspevku: Re: poradte s kombinaciou doplnkov
Napísal: Pia Mar 30, 2012 7:04 am 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Obrázky: 2

Poďakoval: 9 x
Obdržal: 9 x
meno a priezvisko: Ján Profant
vek: 17
pohlavie: muž
cvičím: menej ako 1r.
váha: 83kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition
sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Kotlik píše:
Zdravím, dnes som kúpil od kamaráta kúpil aminokyseliny Bcaa 6400 a hot blood od SN. Ešte mi ostáva cca 10 dní do skončenia užívania kreatin monohydratu. Chcem sa spýtať, či tie veci od SN môžem začať užívať už teraz.

BCAA mozes, HotBlood by som nedaval - podla toho co som cital tam napchali vsetko co zohnali a nazvali to horuca krv. Je v tom tiez kreatin, resp. kreatiny rozne, takze ked to pridas k tomu monohydratu bude toho zbytocne vela.
Potom som cital, ze je v tom aj kofein, co ma zarazilo, lebo kofein ako prirodzene diuretikum odvodnuje a kreatin zavodnuje, tak neviem co si o tm mam mysliet.

Tak aj ten hot blood som teda zatiaľ odložil, mne tento druh doplnku príde zbytočný, pretože tá cena je veľmi vysoká a efekt žiaden.

Podpis autora:

Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
 Predmet príspevku: Re: poradte s kombinaciou doplnkov
Napísal: Pia Mar 30, 2012 8:56 am 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 126 x
Obdržal: 77 x
Kotlik píše:
FitPotreby.sk píše:
Kotlik píše:
Zdravím, dnes som kúpil od kamaráta kúpil aminokyseliny Bcaa 6400 a hot blood od SN. Ešte mi ostáva cca 10 dní do skončenia užívania kreatin monohydratu. Chcem sa spýtať, či tie veci od SN môžem začať užívať už teraz.

BCAA mozes, HotBlood by som nedaval - podla toho co som cital tam napchali vsetko co zohnali a nazvali to horuca krv. Je v tom tiez kreatin, resp. kreatiny rozne, takze ked to pridas k tomu monohydratu bude toho zbytocne vela.
Potom som cital, ze je v tom aj kofein, co ma zarazilo, lebo kofein ako prirodzene diuretikum odvodnuje a kreatin zavodnuje, tak neviem co si o tm mam mysliet.

Tak aj ten hot blood som teda zatiaľ odložil, mne tento druh doplnku príde zbytočný, pretože tá cena je veľmi vysoká a efekt žiaden.

pockaj az doberies vsetko ostatne co mas, hlavne ten kreatin a potom samostatne si skus nasadit hot blood, lebo zase za celkom zbytocne by som to nepovazoval, skor sa na to treba pozriet triezvou hlavou a rozlozit si zlozenie vyrobku na jednotlive zlozky a nastudovat si nieco o nich a skus uplne odfiltrovat tie reklamne debiliny

Za tento príspevok autora

FitPotreby.sk

poďakoval uživateľ

Kotlik

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 11 z 11 [ Príspevkov: 102 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia