Bydlisko: Martin Poďakoval:128 x Obdržal:228 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
wkxxx píše:
so sparingom sme si pred mesiacom objednali veci od USN, ja idem Hyperbolic MASS + CreaAnabolic + BCAA a za mesiac 3kg hore - kvalitne!! a kamos ma Protein IGF, Kreatin Monohydrat, Anabolic NITRO a na testosteron 19-Anabol Testo a pribral 5kg za mesiac a na bench o 30kg hore siel. I LIKE USN :)
Tvoje prispevky mi pripadaju cisto propagacne upozornujem ta ak vlozis este prispevok na propagaciu USN vsetko zmazem.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Predmet príspevku: Re: poradte s kombinaciou doplnkov
Napísal: Uto Mar 27, 2012 8:28 am
kecal
Poďakoval:9 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Zdravím, dnes som kúpil od kamaráta kúpil aminokyseliny Bcaa 6400 a hot blood od SN. Ešte mi ostáva cca 10 dní do skončenia užívania kreatin monohydratu. Chcem sa spýtať, či tie veci od SN môžem začať užívať už teraz.
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:35 x Obdržal:57 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
Kotlik píše:
Zdravím, dnes som kúpil od kamaráta kúpil aminokyseliny Bcaa 6400 a hot blood od SN. Ešte mi ostáva cca 10 dní do skončenia užívania kreatin monohydratu. Chcem sa spýtať, či tie veci od SN môžem začať užívať už teraz.
Poďakoval:9 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
whoo píše:
Kotlik píše:
kludne mozes.
Mozem tie BCAA 4 pred a 4 po treningu, resp v netreningovy den rano a vecer a ten Hot Blood kazdy den rano, pretoze tam pisu ak uzivas kreatin tak brat to rano. Inak ten HB aj v netreningovy den?
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:35 x Obdržal:57 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
Tie bcaa budes musiet sam vyskusat ako na teba budu posobit. Ja som tu uz raz pisal, ze napriklad namna neposobilo 10g pred a 10g po trenenigu, ale az 15g pred a 20g po (mal som praskove). Takze to skusaj sam. V netreningovy den stacia aj polovicne davky ak mas popri tom aj protein. Hot blood v netrningovy den podla mna upla zbytocnost pretoze to je obycajna predtreningova "pumpa".
whoo píše:
Tie bcaa budes musiet sam vyskusat ako na teba budu posobit. Ja som tu uz raz pisal, ze napriklad namna neposobilo 10g pred a 10g po trenenigu, ale az 15g pred a 20g po (mal som praskove). Takze to skusaj sam. V netreningovy den stacia aj polovicne davky ak mas popri tom aj protein. Hot blood v netrningovy den podla mna upla zbytocnost pretoze to je obycajna predtreningova "pumpa".
Tak tie aminokyseliny som si nechal až po doužívaní kreatinu, na 3 týždňové obdobie pred dietou, na dietu budem kupovať nové doplnky. Dík za pomoc, Whoo
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
BCAA mozes, HotBlood by som nedaval - podla toho co som cital tam napchali vsetko co zohnali a nazvali to horuca krv. Je v tom tiez kreatin, resp. kreatiny rozne, takze ked to pridas k tomu monohydratu bude toho zbytocne vela.
Potom som cital, ze je v tom aj kofein, co ma zarazilo, lebo kofein ako prirodzene diuretikum odvodnuje a kreatin zavodnuje, tak neviem co si o tm mam mysliet.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
boy1997
Napísal: Štv Mar 29, 2012 2:28 pm
kecal
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 55kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
caute ja som bral whey action gainer ale teraz by som chcel niečo iného druhu konkrétne proteín aky je pre mna najvhodnejši ked mam 15?alebo mam si radšej kupiť aminokyseliny?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
boy1997
Napísal: Štv Mar 29, 2012 3:19 pm
kecal
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 55kg výška: 176cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
a este v jednom clanku (bola to kniga teenegeri v posilovni) som cital ze ked amino tak najlepsie pre dorast su hovädzie tak nwm ci mam kupit take alebo račej naky protein lebo nemam zase najviac penazi a tie proteiny su dost drahe dakujem :D
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Pri tvojej vahe by som daval radsej gainer ako protein. Po prve je gainer lacnejsi a po druhe pre teba vhodnejsi ked chces pribrat. Ale ak tak velmi chces protein pozri nejaky co ma okolo 60-70% bielkovin to ti bude bohato stacit. Na aminace zabudni, su zbytocne pre teba a drahe.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz