Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S JEDALNIčKOM ...
Napísal: Sob Jan 21, 2012 2:25 pm
nemluvna
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 95kg výška: 174cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
peter206 píše:
dobre.. taže mám jest aj 5malých dávok a potm si možem dat do toho ešte 2proteinové drinky? :) ako jeden po treningu a druhý bude cez den alebo na noc....
Jedla tam mozu byt aj 3 vsak citaj co pisem.Ale musia tam byt aspon okrem toho 2 presnidavky proteinove cize to mas 5 jedal za den. Posledne jedlo cize vecer odporucam protein alebo jedlo presahujuce bielkoviny.
hej to chápem.. ale či nebude zlé, ked bude aj 5jedál 2proteiny.... :)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:134 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
peter206 píše:
vlastomenn píše:
peter206 píše:
dobre.. taže mám jest aj 5malých dávok a potm si možem dat do toho ešte 2proteinové drinky? :) ako jeden po treningu a druhý bude cez den alebo na noc....
Jedla tam mozu byt aj 3 vsak citaj co pisem.Ale musia tam byt aspon okrem toho 2 presnidavky proteinove cize to mas 5 jedal za den. Posledne jedlo cize vecer odporucam protein alebo jedlo presahujuce bielkoviny.
hej to chápem.. ale či nebude zlé, ked bude aj 5jedál 2proteiny.... :)
To bude uz asi vela daj max.4 jedla plus presnidavky proteinu OK? Aby tam uz nebol nadpriemer kalorii co by nerobilo dobrotu. Keby si bol v objemovke tak to by uz vyhovovalo.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
peter206
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Hej peter, to co pise vlastomen je uplne presne, najtazsie je dostat sa do toho stylu a osvojit si ho tak, ze ho budes brat automaticky.
Jednu vec by som doplnil. Sacharidy - su zakladny zdroj energie v potravinach a pomerne lahko sa daju doplnit. Takmer v kazdej potravine je najviac prave sacharidov. Sacharidmi zacni rano a postupne ich uberaj s prichadzajucim vecerom. Vecer potom uz o 18.00h skonci so sacharidmi uplne. Sacharidy a tuk si dobre rozumeju a sacharidy pred spanim dokaze organizmus pocas spanku premienat na tuk. Pretoze tuk je pre cloveka dolezity zdroj energie v obdobi nepriazne. tuku sa organizmus zbavuje najneradsej. Tuk je zivotne dolezity. Cim viac sa ho snazime zbavit, tym viac sa organizmus snazi ho uchovat.
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
peter206
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter206
Napísal: Uto Jan 24, 2012 12:17 pm
nemluvna
Poďakoval:6 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 95kg výška: 174cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Hej peter, to co pise vlastomen je uplne presne, najtazsie je dostat sa do toho stylu a osvojit si ho tak, ze ho budes brat automaticky.
Jednu vec by som doplnil. Sacharidy - su zakladny zdroj energie v potravinach a pomerne lahko sa daju doplnit. Takmer v kazdej potravine je najviac prave sacharidov. Sacharidmi zacni rano a postupne ich uberaj s prichadzajucim vecerom. Vecer potom uz o 18.00h skonci so sacharidmi uplne. Sacharidy a tuk si dobre rozumeju a sacharidy pred spanim dokaze organizmus pocas spanku premienat na tuk. Pretoze tuk je pre cloveka dolezity zdroj energie v obdobi nepriazne. tuku sa organizmus zbavuje najneradsej. Tuk je zivotne dolezity. Cim viac sa ho snazime zbavit, tym viac sa organizmus snazi ho uchovat.
čo by si mi odporučil jest ... niake konkrétne jedlo lebo potraviny.... po tej 18hodine....
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:134 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
peter206 píše:
FitPotreby.sk píše:
čo by si mi odporučil jest ... niake konkrétne jedlo lebo potraviny.... po tej 18hodine....
Ja som uz popisal co mas zaradit do jedalnicka napr protein alebo maso so zeleninou pripadne konzerva tuniaka vo vlstnej stave atd. Nevies si najst v tabulkach jedlo co obsahuje bielkovinu bez tukov a pomenej sacharidov? Najjednoduhsia a rychla volba je protein.
vlastomenn
poďakoval uživateľ
peter206
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz