Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Ned Jan 22, 2012 1:30 am Aktuálny čas je Ned Jan 22, 2012 1:30 am

Stránka 5 z 8 [ Príspevkov: 71 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší
Autor Správa
pelemele32
 Predmet príspevku: Re: poradte s kombinaciou doplnkov
Napísal: Pon Feb 21, 2011 8:08 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 4 x
Obdržal: 0 x
vek: 29
pohlavie: muž
cvičím: 3r.
váha: 96kg
výška: 183cm
sponzora: nemám
ahojte, chcem Vas poprosit o radu...potreboval by som doplnok stravy ktory by mi pomohol nabrat rychlejsie silu (zefektivnit trening) zaroven aby som rychlesie regeneroval a nepribral (ak by to slo aj schudol). Chcel by som zacat cvicit plyometrcike cviky na vybusnost...aktivne sportujem a vzhladom na to ze v poslednom case som sa kvoli pracovnym povinostiam nestihal tolko sportu venovat som znacne pomalsi - co by som rad v co najrychlesom case zmenil. je mi jasne ze sa zazraky za tyzden nedaju robit ale kazdopadne cim rychlejsie tym lepsie. dakujem za radu!

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: Pon Feb 21, 2011 8:56 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 55 x
Obdržal: 34 x
meno a priezvisko: Milan Badinský
vek: 17
váha: 85kg
výška: 172cm
pelemele32 píše:
ahojte, chcem Vas poprosit o radu...potreboval by som doplnok stravy ktory by mi pomohol nabrat rychlejsie silu (zefektivnit trening) zaroven aby som rychlesie regeneroval a nepribral (ak by to slo aj schudol). Chcel by som zacat cvicit plyometrcike cviky na vybusnost...aktivne sportujem a vzhladom na to ze v poslednom case som sa kvoli pracovnym povinostiam nestihal tolko sportu venovat som znacne pomalsi - co by som rad v co najrychlesom case zmenil. je mi jasne ze sa zazraky za tyzden nedaju robit ale kazdopadne cim rychlejsie tym lepsie. dakujem za radu!

celý popis mi sedel na kreatín ..ale kedže si potom dopísal že aby si nepribral a vlastne radšej schudol tak neviem či to ho mám vôbec odporučiť lebo kreatín bol vyvinutý viac menej na zvýšenie sily atď ako si písal aj na regeneráciu v neposlednom rade ...ale tak čiste z logického hľadiska ....ak chceš chudnúť tak ťažko naberieš nejakú výbušnosť alebo silu ...kedže v chudnutí vo všeobecnosti ide o to aby si prijal menej energie (sacharidov) ako dokážeš v priebehu dňa vydať ...tak neviem no .. ale na tú silu si myslím že by bol fajn kreatín a zase nemusíš sa báť veľmi z toho nepriberieš k tomu by som možno dal nejaký arginín ..samozrejme je to môj názor a možno ostatný budú mať iný a podaria ti inú kombináciu ... ale ako základ by som nechal ten kreatín a potom k nemu možno niečo ešte iné

Za tento príspevok autora

milankos512

poďakoval uživateľ

pelemele32

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Jurkádium
Napísal: Str Feb 23, 2011 11:23 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 8 x
vek: 21
cvičím: menej ako 1r.
váha: 74kg
výška: 189cm
milankos512 píše:
pelemele32 píše:

celý popis mi sedel na kreatín ..ale kedže si potom dopísal že aby si nepribral a vlastne radšej schudol tak neviem či to ho mám vôbec odporučiť lebo kreatín bol vyvinutý viac menej na zvýšenie sily atď ako si písal aj na regeneráciu v neposlednom rade ...ale tak čiste z logického hľadiska ....ak chceš chudnúť tak ťažko naberieš nejakú výbušnosť alebo silu ...kedže v chudnutí vo všeobecnosti ide o to aby si prijal menej energie (sacharidov) ako dokážeš v priebehu dňa vydať ...tak neviem no .. ale na tú silu si myslím že by bol fajn kreatín a zase nemusíš sa báť veľmi z toho nepriberieš k tomu by som možno dal nejaký arginín ..samozrejme je to môj názor a možno ostatný budú mať iný a podaria ti inú kombináciu ... ale ako základ by som nechal ten kreatín a potom k nemu možno niečo ešte iné

súhlasím, že kreatín by bol vhodný asi...len trošku na objem ním nabereš.....ale ak by som ti mohol poradiť, viacerý kamoši mali aminokyseliny od Gaspari Nutrition Aminomax 8000 a len to pochvalujú ,že regenerácia super, aj na sile nabrali čo môžem aj ja potvrdiť lebo cvičievam s nimi a ešte tento produkt obsahuje nečo čo je definované ako spalovač vnutrobrušných tukov.....a chalani s toho fakt majú krajšie rysované bruchá...tak možno skús toto

Jurkádium

poďakoval uživateľ

pelemele32

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Štv Feb 24, 2011 10:40 am 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 96 x
Obdržal: 49 x
pelemele32 píše:

kreatin - energia - vybusnost? kreatin Ta ale zaobali - takze efekt chudnutia bude zdanlivo akoby nefunkcny, pretoze sa zvysi objem ale svalove bunky zadrzia vodu
BCAA aminokyseliny - ako ochrana svalovych buniek pred katabolizmom - rozpadom

alebo potom si precitaj toto CreaShock
http://www.fitpotreby.sk/product/creashock-217/
zvysenie svalovej hmoty, sily a vytrvalost

FitPotreby.sk

poďakoval uživateľ

pelemele32

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

skandicek
Napísal: Ned Sep 18, 2011 5:01 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 0 x
vek: 16
trenerská licencia: Nemám
váha: 85kg
výška: 187cm
Oplatila by sa trojkombinácia Kreatín Monohydrát (Biotech):Proteín:BCAA (Aminostar)

Ak áno potreboval by som poradiť s výberom Proteínu,75 percent ++...mohli by ste poradiť s nejakým s ktorým máte skúsenosti

Aminokyseliny by som užíval iba pri cvičení pre mňa dôležitej partie,čo znamená že vten den by som užil viac tabletiek,či ho mám užívať podla dávkovania??

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Igor Illés
Napísal: Ned Sep 18, 2011 5:37 pm 
Majster sveta
Majster sveta
trener
trener
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Obrázky: 51

meno a priezvisko: Igor Illés
vek: 22
cvičím: 5r.
váha: 102kg
výška: 175cm
najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech
sponzora: hladám
sútažná federácia: NPC
whoo píše:
zdarec chlapci. idem prvykrat dat kombinaciu protein+gainer 100% ISO whey 3kg a hyper mass 5000 5kg len neviem co od toho mozem cakat. nenafuknem sa z toho jak krava?

Ide tu len , oto čo od toho očakávas? dolezita je kompozicia stravy, zlozenie, casova perioda, pravdielonost, dodrziavanie...vysledky sa urcite dostavia.. 100% strava 100% trening a vysledky na seba nenechajú dlho čakať

Podpis autora:

Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!

Igor Illes - bodybuilding champion

2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 4. miesto muži (Men II) - 2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 1. miesto (Juniori) - 2010 : WFF Mr. Universe: 1. miesto - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 2. miesto (Muži) - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 1. miesto - 2010 : Majstrovstvá Európy WBPF : 1. miesto - 2010 : VI. Medzinárodný pohár Toldi Bačka Topoľa: 1.miesto - 2010 : Medzinárodné majstrovstvá Srbska IFBB: 1. miesto - 2009 : WFF/NABBA World Championship: 2. miesto (Juniori - Superbody) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Bodybuilding: 3. miesto (95+) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Ujonc: 4. miesto - 2009 : WABBA Budapest Open: 4. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 1. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 2. miesto (Muži - 95+) - 2009 : IFBB Trofuel Hercule Oradeja: 2. miesto (95+) - 2009 : WFF/NABBA Universe Fulda: 1. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA World Championship Košice: 2. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA/WFF Majstrovstvá Srbska Šabac: 1. miesto - 2009 : M-SR SZKFB Nováky: 1. miesto (Juniori) - 2008 : WFF/NABBA World Championship Bodybuilding Petersberg: 1. miesto - 2008 : SZKFB VC Žilina: 4. miesto (Fitness muži) - 2008 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto - 2008 : SAKFST M-SR: 1. miesto (Juniori) - 2008 : SAKFST M-SR vo Fitness: 2. miesto (Muži) - 2007 : SAKFST VC Myjava: 2. miesto - 2007 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto

osobný tréner - nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Igor Illés
Napísal: Ned Sep 18, 2011 5:40 pm 
Majster sveta
Majster sveta
trener
trener
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Obrázky: 51

meno a priezvisko: Igor Illés
cvičím: 5r.
váha: 102kg
výška: 175cm
najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech
sponzora: hladám
sútažná federácia: NPC
skandicek píše:
Oplatila by sa trojkombinácia Kreatín Monohydrát (Biotech):Proteín:BCAA (Aminostar)

Ak áno potreboval by som poradiť s výberom Proteínu,75 percent ++...mohli by ste poradiť s nejakým s ktorým máte skúsenosti

Aminokyseliny by som užíval iba pri cvičení pre mňa dôležitej partie,čo znamená že vten den by som užil viac tabletiek,či ho mám užívať podla dávkovania??

Takze :
1. Protein, mne sa osvedcili urcite Matrix od Syntrax , myofusion od gaspary, , nitrotech ...to su kvalitne výrobky...cca 75%
2. Užívať aminokyseliny keď mas dolezitu partiu ? to je hlupost, petoze prave vtedy , v ten den ked pokladas tréning za menej dolezity das aminokyselin menej, a regeneracia neprebehne ako ma , to znamena, ze partiu na ktrou dbas ,( den pred ) nedostane stimul dalsi k regeneracii a postupnej adaptacii na napredovanie. Chapeme sa , doplnky treba uzivat pravidelne , vkuse aby to malo ucinnost a pravidelnost.

Igor Illés

poďakoval uživateľ

skandicek

Podpis autora:

Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!

Igor Illes - bodybuilding champion

2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 4. miesto muži (Men II) - 2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 1. miesto (Juniori) - 2010 : WFF Mr. Universe: 1. miesto - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 2. miesto (Muži) - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 1. miesto - 2010 : Majstrovstvá Európy WBPF : 1. miesto - 2010 : VI. Medzinárodný pohár Toldi Bačka Topoľa: 1.miesto - 2010 : Medzinárodné majstrovstvá Srbska IFBB: 1. miesto - 2009 : WFF/NABBA World Championship: 2. miesto (Juniori - Superbody) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Bodybuilding: 3. miesto (95+) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Ujonc: 4. miesto - 2009 : WABBA Budapest Open: 4. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 1. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 2. miesto (Muži - 95+) - 2009 : IFBB Trofuel Hercule Oradeja: 2. miesto (95+) - 2009 : WFF/NABBA Universe Fulda: 1. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA World Championship Košice: 2. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA/WFF Majstrovstvá Srbska Šabac: 1. miesto - 2009 : M-SR SZKFB Nováky: 1. miesto (Juniori) - 2008 : WFF/NABBA World Championship Bodybuilding Petersberg: 1. miesto - 2008 : SZKFB VC Žilina: 4. miesto (Fitness muži) - 2008 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto - 2008 : SAKFST M-SR: 1. miesto (Juniori) - 2008 : SAKFST M-SR vo Fitness: 2. miesto (Muži) - 2007 : SAKFST VC Myjava: 2. miesto - 2007 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto

osobný tréner - nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
Napísal: Ned Sep 18, 2011 6:27 pm 
Boss
Boss
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1467

Poďakoval: 78 x
Obdržal: 104 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
vek: 34
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
skandicek píše:

ja by som ti z protakov doporucil tento : http://www.fitpotreby.sk/product/whey-p ... 5C2AE-158/ alebo tento : http://www.fitpotreby.sk/product/world-no-1-153/

Podpis autora:

zarábajte so svojim webom !!!

R.I.P Táto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ... R.I.P

25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...

Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)

Je ťažké si ísť za svojím cieľom, keď človek ešte vôbec nevie čo chce, a aj tá najmenšia prekážka mu vie narobiť veľké problémy...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

navaro
Napísal: Pon Dec 05, 2011 8:38 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obrázky: 2

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 1 x
cvičím: menej ako 1r.
váha: 81kg
výška: 179cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita
chcel by som sa spýtať na kombináciu výživových doplnkov. beriem gainer Mega mass 4000,proteín Myofusion a creatine monohydrát v TD: proteín ráno,hodinu po tréningu a večer,gainer ráno,po tréningu s creatínom a navečer.
otázka je či to je správne a mega mass mám už len asi na týžden,že či si mám kúpiť nejaký gainer,alebo si dať pauzu? rozmýšľal som nad Jumbo professional alebo Volumass,čo vy na to? ďakujem

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Pon Dec 05, 2011 11:28 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 39 x
Obdržal: 131 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 34
cvičím: 15r.
váha: 87kg
výška: 171cm
navaro píše:
chcel by som sa spýtať na kombináciu výživových doplnkov. beriem gainer Mega mass 4000,proteín Myofusion a creatine monohydrát v TD: proteín ráno,hodinu po tréningu a večer,gainer ráno,po tréningu s creatínom a navečer.
otázka je či to je správne a mega mass mám už len asi na týžden,že či si mám kúpiť nejaký gainer,alebo si dať pauzu? rozmýšľal som nad Jumbo professional alebo Volumass,čo vy na to? ďakujem

Pauzu nemusis davat nie su to synteticke latky cize to mozes brat nepretrzite vsetko zalezi len na tom ci na to financne mas.Aj od jedla si davas pauzu? Skus si dat pauzu mesiac od jedla co to urobi. Vsetky doplnky vyzivy je vytazok z potrvyn mlieko , maso, soja atd. na to netreba zbudnut ! Je jedno co si vyberies mozes sa drzat jedneho svojho osvedceneho a co ti chuti alebo ovcas nezaskoti prestriedat vyrobky.Zmena tesi nie?

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 5 z 8 [ Príspevkov: 71 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia