Poďakoval:93 x Obdržal:147 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
ja som viackrat napisal a nielen tu , ze som si celu posilku spravil za par supov , v zberných surovinach sa daju najst zazraky , o ktorých sa ti ani nesniva . samozrejme ze za tým treba trocha behat , a hlavne treba mat stastie , aby si na take zazraky natrafil . ale mozes mi verit , ze ked pre to nieco urobis , domacu posilku si spravis za par korun . to by si sa divil , ake kotuce alebo zavazia ocas donesu fetaci alebo nasi cierni spoluobcania do zberu , iba aby mali par korun napr.do automatu alebo na chlast . a poviem ti pravdu , natrafil som aj na oroginal franka kotuce . a napriklad co je na tom , ze pouzijem hocijake stare hrdzave zelezo ? obrusim , natrem a je to ako nove . kedze je to domaca posilka , nepotrebujem sa s tým nikde vystavovat , ze mam vsetko original . stare hrdzave profily , pozvaras , lavice,kladky a vsetko ostatne . ja nemam v posilke nic original-az na par kotucov , vsetko je zo srotu . mam pozvarane kladky,hrazdu,bradla, lavice , skratka vsetko ...
ale to som tak trocha odbocil od temy , takze ... sorry
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Bydlisko: Norway Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 191cm najoblubenejšia značka doplnkov: bsn sponzora: nemám
Ne neni to odbočenie, je to dobre, ale pride mi to trochu také "zvláštne" ísť do zber.surovin a vyberať odtial všelijaké železo. A navyše so zváraním nemám žiadne skúsenosti :D Ja by som bol radšej keby som našiel nejakú dobrú dušu čo takéto niečo praktizuje a má záujem to predať, nie za vysokú sumu...
Bydlisko: Žilina Poďakoval:1 x Obdržal:20 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 20r. váha: 86kg výška: 181cm sponzora: nemám
Frankey píše:
Ne neni to odbočenie, je to dobre, ale pride mi to trochu také "zvláštne" ísť do zber.surovin a vyberať odtial všelijaké železo. A navyše so zváraním nemám žiadne skúsenosti :D Ja by som bol radšej keby som našiel nejakú dobrú dušu čo takéto niečo praktizuje a má záujem to predať, nie za vysokú sumu...
nvm prečo riešiš ako ti to príde hlavne aby si niečo zohnal za lacno nie? nerieš ako to vyzeár a podobné somariny a zober sa a okukaj to uvidíš že to bude stáť za to
Podpis autora:
DO YOUR WORKOUTS AS HELL TO SEE HEAVEN
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: Ned Jún 07, 2009 9:38 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:93 x Obdržal:147 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
mello píše:
Frankey píše:
nvm prečo riešiš ako ti to príde hlavne aby si niečo zohnal za lacno nie? nerieš ako to vyzeár a podobné somariny a zober sa a okukaj to uvidíš že to bude stáť za to
presne tak , naco vyhadzovat prachy za nieco ,co mozes mat takmer zadara , iba kvoli tomu, ze to nejako vyzera
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
morpheusx
Napísal: Pon Jún 08, 2009 8:07 am
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
Presne tak suhlasim s chalanmi... Ja mam s kamosom tak isto doma robenu posilku za par korun... A aj sa lepsie v nej cvici, lebo vies, ze su to plody tvojej prace...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Giles
Napísal: Pon Jún 08, 2009 12:11 pm
nemluvna
Aj ja mam domacu posilku a som spokojny ... lepsie sa mi v nej cvici ako u kamosa co ma kupene lavicky a zavazia ... vsetko v posilke mam prisposobene tak ako mi to vyhovuje aj lavicku som si tak urobil ...
zavazia mam tiez zo zbrnych surovin ... treba mat stastie ale som im povedal , ze ked nieco prinesu nech mi odlozia ... je to podstatne lacnejsie ako z obchodu a plni to tu istu funkciu ...
citim sa ako v hardcore posilke
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Grimasko88
Napísal: Pon Júl 27, 2009 2:45 pm
nemluvna
takto wyzera moj trening co na to howorite ...
Týžden A
Pondelok
Benchpress 5 x 8
Tlaky dole hlavov 4 x 8
rozpazovanie s jednoruckami 3 x 8
Bicepsový zdvih s velkou činkou podhmatem 4 x 6 - 8
Bicepsový zdvih s jednoručkami v sedě 3 x 8
Kladivový bicepsovy zdvih 3 x 8
Utorok
Dřep 4 x 8
Leg-press 3 x 8
Zakopávanie 3 x 8
Lýtka leg press 4 x 10
Lýtka ve stoji 3 x 10
Streda-Voľno
Štvrtok
Shyby 4 x 6
Mrtvý tah 3 x 8
pritahy cinky k pasu podhamatom 3 x 8
Stahování horní kladky pred hlavu 3 x 8
Bench press s uzkym uchopem 4 x 8
Francouzský tlak s EZ činkou v ľahu 4 x 8
Stahování horní kladky nadhmatem 4 x 8
Piatok
Tlak s velkou činkou pred hlavu 4 x 8
Tlak s jednoručkami 3 x 8
Přítahy velké činky k bradě 3 x 8
predpazovanie s jednoručkami 3 x 8
Zdivhanie ramien s velkou cinkou 3 x 10 ( trapezy )
Zdvihanie ramien s jednoruckami 3 x 10 ( trapezy )
Týžden B
Pondelok
Benchpress hlavou hore (mierny sklon cca 30stupnov) 4 x 8
rovny benchpress 4 x 8
pullower 3 x 8
Bicepsový zdvih s velkou činkou podhmatem 4 x 6 - 8
Bicepsový zdvih s jednoručkami v sedě 3 x 8
Kladivový bicepsovy zdvih 3 x 8
Utorok
Dřep 4 x 8
Leg-press 3 x 8
Zakopávanie 3 x 8
Lýtka leg press 4 x 10
Lýtka ve stoji 3 x 10
Streda-Voľno
Štvrtok
Shyby 4 x 6
Mrtvý tah 3 x 8
Pritahy s T-osou 3 x 8
Stahování horní kladky za hlavu 3 x 8
Bench press s uzkym uchopem 4 x 8
Francouzský tlak s EZ činkou v ľahu 3x 8
Stahování horní kladky nadhmatem 3x 8
Piatok
Tlak s velkou činkou za hlavu 4 x 8
Tlak s jednoručkami 3 x 8
Přítahy velké činky k bradě 3 x 8
rozpažovanie s jednoručkami 3 x 8
Zdivhanie ramien s velkou cinkou 3 x 10 ( trapezy )
Zdvihanie ramien s jednoruckami 3 x 10 ( trapezy )
trening musi hlavne tebe zaberat a ty musis vediet co je pre teba dobre pokial nejsi zaciatocnik tak uz to asi vies a co sa tyka treningu tak usporiadanie partii je podla mna o.k. akurat ze ten leg press ked som cvicieval mne skor vyhovoval na konci treningu noh
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Uto Júl 28, 2009 9:20 am
moderátor
člen BB-F VIP clubu
podla mna je tiez zostavený celkom dobre , sice som to len tak zbezne prebehol / neni teraz cas ani na skocit / ale podla mna to mozes skusit , casom urcite vychytas nejake tie muchy a porobis drobne zmeny podla svojich dojmov . ako uz kexo napisal , je to iba o tom , ci ti to takpovediac sadne alebo nie . casom urcite sam prides na nejake chybicky krasy a sam si ich doladis podla seba . hlavne ked uz si nejaký ten trening zacnes praktizovat , nevyser sa nan po par dnoch , treba ho zacat obmienat az po nejakom tom case , inak na tie nedostatky ani neprides a mozno dodrbes po par dnoch to , co by ti po par týzdnoch vyhovovalo . ja ale stale tvrdim , ze cvicenie a kulturistika je stale experimentovanie ci uz v treningu alebo doplnkoch . je to veda , v ktorej sa nikdy neda jednoznacne kategoricky urcit , ze napr. tento trening mi bude sediet a nic ine nebudem skusat a obmienat ... snad si pochopil , co mam na mysli ...
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Grimasko88
Napísal: Str Júl 29, 2009 10:45 am
nemluvna
tak cwicim ho zatial tri tyzdne a uz su aj dake zmeny na wahach po kazdom tyzdni pridawam aspon 2.5 kg pri skoro wsetkom a postupne to ide hore...uwidime co dalej
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz