Poďakoval:35 x Obdržal:57 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
jj scitec creatin mam. kombinujem to s glutaminom tiez scitec. celkom dobre to slape. pijem to tyzden a uz citim zmeny. vcera som bol uz taky nabudeni v posilke ze som si asi natiahol slachy na ruke nejako nemozem vystret ruku. budem sa muset liecit zasa
Bydlisko: Žilina Poďakoval:11 x Obdržal:27 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 175cm sponzora: nemám
whoo píše:
jj scitec creatin mam. kombinujem to s glutaminom tiez scitec. celkom dobre to slape. pijem to tyzden a uz citim zmeny. vcera som bol uz taky nabudeni v posilke ze som si asi natiahol slachy na ruke nejako nemozem vystret ruku. budem sa muset liecit zasa
treba aj rozmyslat pri cviceni :D nie ako kon nabehnut a makat
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Predmet príspevku: Re: kreatin - vsetky otazky o kreatine+kombinacie
Poďakoval:35 x Obdržal:57 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
ale ked ma to tak bavilo ked som citil pokrok. a dnes je to uz lepsie, vcera som si to na noc natrel konskou mastou a uz to skoro neboli. zajtra budem ako novy
Bydlisko: Žilina Poďakoval:11 x Obdržal:27 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 175cm sponzora: nemám
whoo píše:
ale ked ma to tak bavilo ked som citil pokrok. a dnes je to uz lepsie, vcera som si to na noc natrel konskou mastou a uz to skoro neboli. zajtra budem ako novy
len aby si sa nedoebal este viac... kolko davas naberaciu dni ?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
aNs_ píše:
whoo píše:
to dufam nie. Co naberaciu? nerozumiem, je to nejaky BB slang?
whoo píše:
aNs_ píše:
whoo píše:
to dufam nie. Co naberaciu? nerozumiem, je to nejaky BB slang?
naberacia faza creatinu udrzovacia faza ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
no okey, ale stale neviem co myslis ze naberam? vahu, silu alebo co?
normalne to zozeriem cele tak ako je tam pisane davkovanie a hotovo. nedavam ziadne dvojite davky prvy tyzden ak myslis to.
Poďakoval:59 x Obdržal:39 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
whoo píše:
no okey, ale stale neviem co myslis ze naberam? vahu, silu alebo co?
normalne to zozeriem cele tak ako je tam pisane davkovanie a hotovo. nedavam ziadne dvojite davky prvy tyzden ak myslis to.
neviem ako scitec ale väčšina monohydrátov má okolo týždňa tzv. nabíjaciu alebo nasycovaciu fázu ...čo znamená že ho dávkuješ 4 krát denne po 5g zvyčajne ...a potom týždni už ideš klasické dávkovanie 5g pred a 5g po tréningu aNs_ to myslel tak
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz