Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:45 x Obdržal:68 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 83kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
diky:) posledne mesiace viac menej drzim vahu rovnako (82-84kg) a nejake zlepsenie tam ani moc nieje. iba ak nohy som trocha "skvalitnil". Rad by som ale zlepsil (zvacsil) hrudnik a chrbat. Hrudnik mam od prirody maly (obvod hrudneho kosa) tak sa musim snazit :)
Poďakoval:99 x Obdržal:168 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
u teba je vidno slusne pokroky
Za tento príspevok autora
papagiorgo
poďakoval uživateľ
whoo
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval:45 x Obdržal:68 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 83kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Diky chlapi, pochvala vzdy potesi :) A je dobre vediet, ze idem na to spravne (obcas sa neviem sam ohodnotit a som dost sebakriticky, vtedy je to dost moralny pokles aj v posilke...)
onedlho budem ukoncovat aktualny trening tak maly update. Objemovka uz je v plnom prude, cca 10-12 dni. momentalna vaha 85-86 takze 2-3kg uz isli hore. Pekne som svaly teraz "nacukroval" a ponatahovali vody trocha tak uz aj "na jar stratena sila" sa vracia :)
co sa tyka jedla pridal som hlavne na sacharidoch a trocha zvolnil aj tuky, ale nie nejak vyrazne. Bielkoviny v podstate drzim rovnako aj ked teraz idem aj s proteinom 2-3 krat denne (posledne 2 mesiace som isiel celkom v pohode len na strave, bez doplnkov, a udrzal som sa. Takze nelutujem ten maly ladvinovy "detox".
pridal som hlavne porcie priloh k jedlu takze asi 3-4 krat denne hlavne jedlo tj. nejake maso 150-200g + cca 300g ryze, zemiakov. ranajky vajcia s pecivom alebo 100-150g vlociek. Pocas treningu popijam maltu cca 60-70g a po treningu protein s maltou (40g+40g). Tesne pred spanim protein.
zatial vsetko. Este mozno pridam aktualku ked sa podari :)
este jedna ukazka z treningu. Dnesny bol jeden z tych kratkych ktore mam docela rad lebo su hlavne silovo zamerane, ale som po nich vycerpany docela dost :)
takze:
Poďakoval:192 x Obdržal:335 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Je to dobre. Skoda ze nohy nemas oholene. Na nohy sa aj viac zameraj. Mas dlhe svaly co je nevyhoda kym na ne poriadne nenaberes opticky vyzeraju mensie ako ty ktory maju stehenne svaly kratke.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
vlastomenn píše:
Je to dobre. Skoda ze nohy nemas oholene. Na nohy sa aj viac zameraj. Mas dlhe svaly co je nevyhoda kym na ne poriadne nenaberes opticky vyzeraju mensie ako ty ktory maju stehenne svaly kratke.
Jaj keby sa mne chcel otie nohy oholit s tym by bolo roboty jak na kostole... ale uz sa na to chystam dlho.
Tak hej je tam zly pakovy pomer tak sa tazsie nabera. Ale sila tam je docela dobra uz, tak uvidime ako tento rok dopadne objemovka. Snad sa tam nalepi este viac ako minuly rok.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz