Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
hruskamara píše:
whoo píše:
ne neberem nic, az na tuto zimu planujem nieco dat. Minuly rok mi nevysli financie na to.
tieto fotky su nic moc, nieje dobre vidiet, ako pise vlasto som tam zle nasvieteni, inak to v reale vypada lepsie. A aj nejake solarko by som mal navstivit :)
je vidět že jsi ve formě a dát tam nějakou dobrou kůru, tak by to bylo k.... nebezpečný
Mara nenabadaj ho na zle veci.
whoo - a samozřejmě věci do kůry koukej koupit od vlasty
Bydlisko: Martin Poďakoval:105 x Obdržal:203 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
hruskamara píše:
vlastomenn píše:
hruskamara píše:
whoo píše:
ne neberem nic, az na tuto zimu planujem nieco dat. Minuly rok mi nevysli financie na to.
tieto fotky su nic moc, nieje dobre vidiet, ako pise vlasto som tam zle nasvieteni, inak to v reale vypada lepsie. A aj nejake solarko by som mal navstivit :)
je vidět že jsi ve formě a dát tam nějakou dobrou kůru, tak by to bylo k.... nebezpečný
Mara nenabadaj ho na zle veci.
whoo - a samozřejmě věci do kůry koukej koupit od vlasty
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:32 x Obdržal:52 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 89kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
tak dnes zaciatok noveho treningu a popravde, som mrtvy... Tento trening v kombinacii so sach. vlnami je dost zabijak. Ale bude to mozno aj tym ze mi tak blbo vysli a nohy dnes a pritom som ich cvicil predvcerom tak to tiez dost zavazilo + 0g sacharidov vcera a 50g dnes... co povedat, mozem ist spat
Trening nohy + lytka
Nohy:
drepy: rozcvicka 1x15 s prazdnym multipresom
1x15x57,5
1x12x67,5
1x10x77,5
1x8x87,5
1x6x107,5
1x6x107,5 + 1x6x77,5
(posledna seria v podstate zhadzovacia 6 plus okamzitych 6 s lahsou vahou. Prevedenie cviku pripomina hacken drepy, teda chodidla kusok pred sebou a rovny chrbat)
predkopavacky: 1x8x30 + 1x8x20
1x8x30 + 1x8x20
1x8x30 + 1x8x20
(prevedenie: prva cast serie precizna technika so stop-pauzou cca 1 sekundu pri kontrakcii. Druha cast bez stop-pauzy s co najlepsou technikou - priznavam, druha a tretia seria uz taka technicka nebola. Aspon posledne 3-4 opakovania to uz proste neslo)
vypady s VC: 3x30x40kg (na kazdu nohu 15 op.)
vypony v stoji: 5x127,5 + 5x117,5 + 5x107,5 + 5x97,5 + 5x87,5 (toto cele 4-krat. Klasika zhadzovacie serie)
Poďakoval:32 x Obdržal:52 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 89kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
dnes prsia, triceps, brucho. A maly fail v posilke. pri poslednej serii tlakov na triceps ma "zlomila" sedemdesiatka a bol som nuteni volat pomoc no co uz, stava sa. Bez sparinga je tazko trenovat :)
Prsia:
tlaky s JC na rovnej: rozcvicka - 1x15x24
1x12x28
1x10x30
1x8x34
3x6x40 + 3x8x24
(posledne tri su zhadzovavie serie)
Strihy s kladkami: 4x6x35 + 4x8x25 (taktiez zhadzovacky)
Triceps:
Tlaky s VC na uzko: 1x12x50
1x10x60
1x8x70
2x6x80 + 2x8x60
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz