Poďakoval:32 x Obdržal:50 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
whoo píše:
chlapi nemate niekto problem s trpnutim prstov? mne uz asi tri tyzdne stale trpnu. cez den ani nie, ale ked lezim v posteli a rano sa zobudim. moc mi to nevadilo, ale posledny tyzden citim tlak v zapastiach a poslednu noc som sa budil na to, ze ma to boli jak svina... cital som ze to moze byt nejaky syndrom karpalneho tunela, ale to postihuje skor zeny. nemali ste niekto taky problem? co by sa s tym dalo robit?
aj mne trpnu prsty na lavej ruke, posledneho pol roka. ale neboli ma nic, zatial, takze som to ako obvykle neriesil, az ked to bude problem na nevydrzanie, potom to budem riesit
ani ja by som to neriesil keby to nebolelo, ale uz mi to neda ani spat. a dnes ma este v robote zacal bolet sval na lavej dlani co je pod palcom takze uz neviem co s tym...
milankos512 píše:
nemáš len cviknutý nerv alebo niečo také ? že ti neprekrvuje úplne prsty ??
no to je ten karpalny tunel, ze mas vlastne zatlaceny ten velky prstovy nerv preto som chcel vediet ci s tym mate niekto skusenosti. obe ruky mam jak drevene hlavne rano...
Poďakoval:58 x Obdržal:34 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
whoo píše:
FitPotreby.sk píše:
whoo píše:
chlapi nemate niekto problem s trpnutim prstov? mne uz asi tri tyzdne stale trpnu. cez den ani nie, ale ked lezim v posteli a rano sa zobudim. moc mi to nevadilo, ale posledny tyzden citim tlak v zapastiach a poslednu noc som sa budil na to, ze ma to boli jak svina... cital som ze to moze byt nejaky syndrom karpalneho tunela, ale to postihuje skor zeny. nemali ste niekto taky problem? co by sa s tym dalo robit?
aj mne trpnu prsty na lavej ruke, posledneho pol roka. ale neboli ma nic, zatial, takze som to ako obvykle neriesil, az ked to bude problem na nevydrzanie, potom to budem riesit
ani ja by som to neriesil keby to nebolelo, ale uz mi to neda ani spat. a dnes ma este v robote zacal bolet sval na lavej dlani co je pod palcom takze uz neviem co s tym...
milankos512 píše:
nemáš len cviknutý nerv alebo niečo také ? že ti neprekrvuje úplne prsty ??
no to je ten karpalny tunel, ze mas vlastne zatlaceny ten velky prstovy nerv preto som chcel vediet ci s tym mate niekto skusenosti. obe ruky mam jak drevene hlavne rano...
aha no tak s tým ti asi neporadím mne občas trpli prsty ale prešlo to po chvíľke ...nemávam stým nejaké extra problémi
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 171cm sponzora: nemám
V pondelok som bol v posilke ... robil som tlaky na lavicke a uz som mal dost nalozene asi to mohla byt 3 seria ... a tak ako som dotlacoval s namahou ... tak mi puklo(alebo strieklo) v zatylku na pravej strane hlavy ... no bola to neskutocna bolest ... v stredu som si myslel ze to preslo ale na treningu sme robili silove cviky a puklo mi to opat :/ ...
stalo sa aj vam nieco take ? ... ja som trochu hladal a ze vraj to moze byt sposobene stiahnutim svalov... ako obranny mechanizmus
V pondelok som bol v posilke ... robil som tlaky na lavicke a uz som mal dost nalozene asi to mohla byt 3 seria ... a tak ako som dotlacoval s namahou ... tak mi puklo(alebo strieklo) v zatylku na pravej strane hlavy ... no bola to neskutocna bolest ... v stredu som si myslel ze to preslo ale na treningu sme robili silove cviky a puklo mi to opat :/ ...
stalo sa aj vam nieco take ? ... ja som trochu hladal a ze vraj to moze byt sposobene stiahnutim svalov... ako obranny mechanizmus
no davaj si pozor, moze to byt nebezpecne hlavne ked nevies o co presne ide
pri silovych tlakoch a hlavne bench press ale aj ostatne sa podstatne zvysuje tlak krvi, je dolezite skusit a naucit sa, ked robis bench ostatne svaly uvolnit pokila mozno co najviac sa da, ja viem je to problem, ked mas nalozene, ale to moze byt vysledok toho zvyseneho tlaku
videl som ako clovek tlacil ako strhany az mu vyliezali ocne bulvy z jamiek a predstav si aj mu popraskali cievky v ociach, podliali sa mu krvou, nevyzeral moc dobre a pritom stacilo sustredit ten tlak nie do hlavy ale do ruk a prs, treba urobit tu spravnu grimasu aby sa tomu zamedzilo, v tomto pripade privret oci a mozno ich aj uplne zavriet a nie ich vypliestat.
no lahko sa hovori tazsie sa vykona
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vynils
Predmet príspevku: Re: urazy , zranenia
Napísal: Ned Jan 22, 2012 8:34 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 100kg výška: 194cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Nazdar mam problemy s ramenom taka husna bolest v lavom ramene najme ked upazujem a tak citim to aj pri tlakoch obcas to odide a znova sa to neskor ozve ...dost ma to stve
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Čvarga94
Napísal: Pon Jan 23, 2012 8:03 am
nemluvna
Obrázky: 0
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Čvarga vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. trenerská licencia: Netreba :D váha: 92kg výška: 191cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
vynils píše:
Nazdar mam problemy s ramenom taka husna bolest v lavom ramene najme ked upazujem a tak citim to aj pri tlakoch obcas to odide a znova sa to neskor ozve ...dost ma to stve
Ja som tiež mal problémy s ramenom pravým... vraj je na to dobré jesť želatínu ... aby bol lepšie "mazaný" kĺb ... ja som si ho natieral aj mentolovou masťou ale neprechádzalo ... tak som si dal prestávku jedol som tú želatínu a bolesť zmizla ... a odvtedy som necítil nič ... ani najmenší náznak že by sa mohlo niečo vrátiť. :)
Ja som tiež mal problémy s ramenom pravým... vraj je na to dobré jesť želatínu ... aby bol lepšie "mazaný" kĺb ... ja som si ho natieral aj mentolovou masťou ale neprechádzalo ... tak som si dal prestávku jedol som tú želatínu a bolesť zmizla ... a odvtedy som necítil nič ... ani najmenší náznak že by sa mohlo niečo vrátiť. :)
klby, slachy, upony to su velmi citlive veci pri tomto sporte, ved pozrite si Igora Illesa, kde sa ho pytali, ktore doplnky povazuje za najdolezitejsie. Klbovu vyzivu. Si predstav pri tych vahach klby dostavaju dobre zabrat.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
trewor
Napísal: Uto Feb 07, 2012 10:13 pm
nemluvna
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Ľubomír Šalacha vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 3r. trenerská licencia: Žiadna váha: 87kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech sponzora: nemám sútažná federácia: Žiadna
Pri mŕtvom ťahu pociťujem niekde asi pod lopatkou bolesť.
Bydlisko: Martin Poďakoval:92 x Obdržal:189 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
trewor píše:
Mozno je to nachladnutie. Co sa tyka mrtveho tahu neodporucam a niesom zastanca cize ja ho vobec nerobim jedine tah zo zameranim na hamstring nizsia vaha 12-14 opakovani .
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
trewor
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Uto Feb 07, 2012 11:59 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:81 x Obdržal:121 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
trewor píše:
mozno je to aj nespravnou technikou ... pricin moze byt milion
Za tento príspevok autora
papagiorgo
poďakoval uživateľ
trewor
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz