Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Posledná návšteva Sob Mar 10, 2012 12:32 am Aktuálny čas je Sob Mar 10, 2012 12:32 am

Stránka 4 z 9 [ Príspevkov: 83 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Ďalší
Autor Správa
papagiorgo
 Predmet príspevku: Re: urazy , zranenia
Napísal: Pia Jan 28, 2011 3:30 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1484

Poďakoval: 81 x
Obdržal: 121 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
vek: 34
pohlavie: muž
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
sponzora: nemám
wiktor00 píše:
whoo píše:
presne tie iste problemy mam teraz aj ja :( pri bicaku boli prave zapestie a mne na to nic nepomohlo. bral som klbovu vyzivu a kremoval som to konskou mastou a nic. tak som prestal cvicit s ezetkou a davam iba jednorucky kladivovym uchopom + kladky. ine na bicak nedavam a trochato prechadza. o tyzden-dva to skusim pomali rozbehat znova s ezetkou.

jj aj mna to bolelo a jeden co tam chodil my poradil to kruzko co stlacas napr. ked mas polamanu ruku a dlho si s nou nehybal ti daju take kruzko co stlacas da sa aj kupit proste slabe zapestie...

myslis toto ? http://www.fitpotreby.sk/product/posilnovaci-kruzok-63/

Podpis autora:

Pozor zmena administrátora !!! V prípade potreby kontaktujte nového administrátora : Fitpotreby.sk

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

wiktor00
Napísal: Sob Jan 29, 2011 9:36 am 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Obrázky: 9

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 2 x
vek: 16
cvičím: menej ako 1r.
váha: 75kg
výška: 173cm
whoo píše:
wiktor00 píše:
whoo píše:
presne tie iste problemy mam teraz aj ja :( pri bicaku boli prave zapestie a mne na to nic nepomohlo. bral som klbovu vyzivu a kremoval som to konskou mastou a nic. tak som prestal cvicit s ezetkou a davam iba jednorucky kladivovym uchopom + kladky. ine na bicak nedavam a trochato prechadza. o tyzden-dva to skusim pomali rozbehat znova s ezetkou.

jj aj mna to bolelo a jeden co tam chodil my poradil to kruzko co stlacas napr. ked mas polamanu ruku a dlho si s nou nehybal ti daju take kruzko co stlacas da sa aj kupit proste slabe zapestie...

viem co myslis, aj ja som nad tym rozmyslal ze to niekde kupim, ale potom ma napadlo, ze aj tak vzdy vsetko stratim takze skoda penazi za to u mna

budes to mat doma pri telke a jak budes cumiet vecer na film budes stlacat...pri kavicke v pohodicke...a polozis si to na obrazovku...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

wiktor00
Napísal: Ned Jan 30, 2011 2:05 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

papagiorgo píše:
myslis toto ? http://www.fitpotreby.sk/product/posilnovaci-kruzok-63/

presne toto

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

iNv1s
Napísal: Ned Jan 30, 2011 2:08 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 2

Poďakoval: 6 x
Obdržal: 9 x
vek: 17
cvičím: 2r.
váha: 84kg
výška: 183cm
ja som mal tiez problemy so zapestim, pichalo ma vnom ked som cvicil, kupil som si bandaze a stale bolelo, jednoducho som sral na bolest a cvicil si svoje ani neviem kedy ma ta bolest presla

Podpis autora:

It´s hard to be good, but it´s good to be hard!

HARDCORE!!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

motaba
Napísal: Ned Jan 30, 2011 11:23 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Obdržal: 5 x
vek: 26
cvičím: 10r.
váha: 106kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nutrend
ide hlavne oto ze velakrat je ta bolest len sposob ako sval dava najavo ze nevladze a ze je slaby...akonahle ho clovek podpori bandazou a fixacnymi vecami nie vzdy to pomoze a prave naopak sval si na tu zataz nezvykne nikdy...treba pokialmozno cvicit bez vsetkych tychto fixacnych pomocok a pouzivat ich len v ozaj ojedinelych pripadoch tazke vahy, vahy ktore ste doposial nedvihali atd....skor by som tieto pomocky pouzival ako prevenciu pred zraneniami nie ked uz vas to ci ono boli...

Podpis autora:

odpovedam LEN na vecne a opodstatnene otazky, vseobecne info najdete tu na fore
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

iNv1s
Napísal: Pon Jan 31, 2011 8:44 am 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 2

Poďakoval: 6 x
Obdržal: 9 x
váha: 84kg
výška: 183cm
praveze ja som si bandazou trochu fixoval zapestie a po nejakom case som prestal pouzivat bandaze a bolest sa mi uz nevratila...(klop,klop,klop)

Podpis autora:

It´s hard to be good, but it´s good to be hard!

HARDCORE!!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: Uto Feb 08, 2011 10:01 am 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 19

Poďakoval: 32 x
Obdržal: 50 x
vek: 22
váha: 92kg
výška: 184cm
najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition
chlapi nemate niekto problem s trpnutim prstov? mne uz asi tri tyzdne stale trpnu. cez den ani nie, ale ked lezim v posteli a rano sa zobudim. moc mi to nevadilo, ale posledny tyzden citim tlak v zapastiach a poslednu noc som sa budil na to, ze ma to boli jak svina... cital som ze to moze byt nejaky syndrom karpalneho tunela, ale to postihuje skor zeny. nemali ste niekto taky problem? co by sa s tym dalo robit?

Podpis autora:

Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds. The iron never lies to you!
Len pre registrovaných:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Uto Feb 08, 2011 12:45 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 107 x
Obdržal: 60 x
whoo píše:
chlapi nemate niekto problem s trpnutim prstov? mne uz asi tri tyzdne stale trpnu. cez den ani nie, ale ked lezim v posteli a rano sa zobudim. moc mi to nevadilo, ale posledny tyzden citim tlak v zapastiach a poslednu noc som sa budil na to, ze ma to boli jak svina... cital som ze to moze byt nejaky syndrom karpalneho tunela, ale to postihuje skor zeny. nemali ste niekto taky problem? co by sa s tym dalo robit?

aj mne trpnu prsty na lavej ruke, posledneho pol roka. ale neboli ma nic, zatial, takze som to ako obvykle neriesil, az ked to bude problem na nevydrzanie, potom to budem riesit

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: Uto Feb 08, 2011 2:39 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 58 x
Obdržal: 34 x
meno a priezvisko: Milan Badinský
cvičím: 3r.
váha: 85kg
výška: 172cm
whoo píše:

nemáš len cviknutý nerv alebo niečo také ? že ti neprekrvuje úplne prsty ??

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

wiktor00
Napísal: Uto Feb 08, 2011 6:24 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

aj mne raz trpol az tuhol malicek na lavej ruke...ale uz pohoda...normalne som nemohol na klavesnicy pisat lebo tuhol..a ked som pil kavu alebo caj z pohara malicek hore jak v tych filmoch ...a rano my tuhol aj 15 minut vkuse...neviem ani ako a preslo ma to akurat ma to napadlo :D bud to bude len chvilkovy problem alebo chod za lekarom pre istotu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 4 z 9 [ Príspevkov: 83 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia