Bydlisko: Martin Poďakoval:155 x Obdržal:252 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
ramonix píše:
Dakujem za odpoved asi pojdem k tomu lekarovi to bude najistejsie
Potom sem napis ako si dopadol.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
ramonix
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
ale skus napisat, ze preco nemozes, vacsinou nam v nejakom pohybe brani bolest, ale ked Teba to neboli, tak to nechapem
to moze byt vela veci, slachy, nejaky zapal, alebo to moze byt len prechladnuty nejaky nerv, ktory to ma hybat
v kazdom pripade s tym necakaj a chod hned doktorovi, cim skor pojdes, tym skor budes mudrejsi
Poďakoval:1 x Obdržal:2 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 80kg výška: 190cm najoblubenejšia značka doplnkov: ultimate nutrition sponzora: nemám
No idem akurat od chirurga. Ziestenie : odtrhnuty upon svalu. Cinku nebudem drzat v ruke aspon mesiac ak nie viac. V poslednej dobe som to asi prehanal s tym cvicenim.. :/ :/
Bydlisko: Martin Poďakoval:155 x Obdržal:252 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
ramonix píše:
No idem akurat od chirurga. Ziestenie : odtrhnuty upon svalu. Cinku nebudem drzat v ruke aspon mesiac ak nie viac. V poslednej dobe som to asi prehanal s tym cvicenim.. :/ :/
No a sme doma a nechapem ze si necitil bolest.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
no pekne a dali Ti to do dlahy, aby si s tym nehybal?
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz