Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Toto fórum je určené pre recenzie na shop www.steroidy.eu
Upozornenie !!!
Téma povedali o nás naši zákazníci je určená výhradne pre reálnych zákazníkov , ktorí v uvedenom e-shope reálne nakúpili !!! Nakoľko sa množia recenzie od provokatérov , ktorí nič nekúpili a chodia sem provokovať svojími primitívnymi príspevkami proti tomuto e-shopu , každý je na požiadanie povinný preukázať , že je reálnym zákazníkom ( číslom svojej objednávky z objednávkového meilu ) . Každý , kto bude vyzvaný na preukázanie objednávky , a nebude vedieť svoju objednávku preukázať , bude mu automaticky a bez upozornenia TRVALE ZABLOKOVANÝ prístup na toto fórum !!! Toto opatrenie sa netýka slušných reálnych zákazníkov , týka sa výlučne primitivov , ktorí sem píšu iba za účelom provokovania !!!
Zablokovaný môže byť registrovaný užívateľ , rovnako ako neregistrovaný hosť ... Preto ak niesi reálnym zákazníkom , nepíš do uvedenej témy , pokiaľ budeš zablokovaný z dôvodu porušenia tohto pravidla , nebudeš sa môcť už na toto fórum nikdy v budúcnosti zeregistrovať ani prihlásiť ( zablokovaná IP dresa )
Bydlisko: Martin Poďakoval:178 x Obdržal:304 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
UPOZORNENIE!
Táto sekcia je vyhradená pre odberateľov zo steroidy.eu! Všetky nevhodné príspevky budú zmazané. Táto téma nie je určená pre diskusiu alebo iné podobné účely!
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
kulihracovi
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Hosť
Predmet príspevku: Re: Povedali o nás naši zákazníci ...
Napísal: Str Mar 07, 2012 4:13 pm
www.steroidy.eu mužu tuto stranku vrele dopručit.Obednane zbozi za 4dni doma v CR.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
rahoo
Predmet príspevku: Doporučuji
Napísal: Pon Mar 12, 2012 4:40 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Rahoo vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 120kg výška: 190cm sponzora: nemám
Prodejce velmi ochotný , nečekal jsem X dní na odpověď , poradil , popsal vše jak se má a co napsal dodržel doporučuju !!!!
rahoo
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
strelba
Napísal: Štv Mar 15, 2012 12:16 pm
nemluvna
Poďakoval:2 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: strelba vek: 21 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 88kg výška: 182cm sponzora: nemám
Konecne opravdu seriozni prodejce,dlouho jsem vahal zda si neco objednat,ale vyplatilo se:-))
strelba
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kulihracovi
Napísal: Ned Mar 18, 2012 8:02 am
nemluvna
Poďakoval:3 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: kulihracovi vek: 36 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 111kg výška: 182cm sponzora: nemám
majklnight píše:
cafte dnes mi prisiel balik sustanon anabol clomid salbutamol a tamox . olej sustanonu ma peknu zltkastu farbu ampulky vyzeraju v poho na hrdle je zeleny pasik nevydno tam ziadne rozdieli v hrubke hrdla na krabicke je normalne napisane testosteron propionate a nie proplonate ako je to u fake produkte aspon tak som sa docital :) teras k tabletkam su tvrde nerozpadavaju sa niesu ani obite s cesty . Balik prisiel v presne stanoveny cas ochota a spolupraca je vyborna ked sa do toho pustim tak napisem ako to slape .
Ahoj píšeš že sustanon má zelenej pásek??? nemá mít bílej! maš pakistán néé!!! tak tam je bílej a jaka je EXP jsou totiž už nové OBS SUSTANON
nebo máš susták Egypt?? ten má zelenej pásek.Pakistan má bílej diky M.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kulihracovi
Napísal: Ned Mar 18, 2012 8:28 am
nemluvna
Poďakoval:3 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: kulihracovi vek: 36 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 111kg výška: 182cm sponzora: nemám
Jinak ahoj jsem tu novej
také jsem zkusil objednat
oxy,d-bol,stan,test enan,clomid,tamox
napíšu později mé reference, a mam toho za sebou docela dost tak uvydíme co pride?
podle referenci vasich bude asi vse ok
ale nebudu verit pokavat si tovar osobně nevizkousim a neuvidím
a jsem zvedavej na oleje šitovej poznam okamzite!
a na tablety oxy se teším Androlic se nejvice falzuje a měl jsem doma už spatnej i dobrej
tak po doručení napíšu toho více.
Jinak Vlastomem je ochotnej a pokazde odpovedel na muj dotaz coz je uz prvni +
je videt ze ma velké zkusenosti a kdyz dude delat svoji praci dobre tak i zakazniku bude vice a vice
zatim mam dobrej pocit vice info po prijezdu!
zatím diky Vlastomen
kulihracovi
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
majklnight
Poďakoval:30 x Obdržal:5 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 86kg výška: 182cm najoblubenejšia značka doplnkov: iné sponzora: nemám
kulihracovi píše:
majklnight píše:
cafte dnes mi prisiel balik sustanon anabol clomid salbutamol a tamox . olej sustanonu ma peknu zltkastu farbu ampulky vyzeraju v poho na hrdle je zeleny pasik nevydno tam ziadne rozdieli v hrubke hrdla na krabicke je normalne napisane testosteron propionate a nie proplonate ako je to u fake produkte aspon tak som sa docital :) teras k tabletkam su tvrde nerozpadavaju sa niesu ani obite s cesty . Balik prisiel v presne stanoveny cas ochota a spolupraca je vyborna ked sa do toho pustim tak napisem ako to slape .
Ahoj píšeš že sustanon má zelenej pásek??? nemá mít bílej! maš pakistán néé!!! tak tam je bílej a jaka je EXP jsou totiž už nové OBS SUSTANON
jo je to egypt exp je 10/13
majklnight
poďakoval uživateľ
kulihracovi
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kulihracovi
Napísal: Pon Mar 19, 2012 1:21 pm
nemluvna
majklnight píše:
kulihracovi píše:
majklnight píše:
jo je to egypt exp je 10/13
ok já si to myslel diky
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Luboš
Napísal: Str Mar 21, 2012 2:34 pm
Čaute,
na steroidy.eu jsem si objednal Anabol a Salbutamol..Čekal jsem tu práznou krabici jak někde psali, ale nic takového se nestalo :D Dnes vše došlo v pořádku, originál balení Salbutamolu, Anabol byl na volno, protože jsem ho měl míň a ČR to trvalo čtyři pracovní dny.
Takže mohu jen doporučit! Díky
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz