Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Toto fórum je určené pre recenzie na shop http://www.steroidy.eu
Upozornenie !!!
Téma povedali o nás naši zákazníci je určená výhradne pre reálnych zákazníkov , ktorí v uvedenom e-shope reálne nakúpili !!! Nakoľko sa množia recenzie od provokatérov , ktorí nič nekúpili a chodia sem provokovať svojími primitívnymi príspevkami proti tomuto e-shopu , každý je na požiadanie povinný preukázať , že je reálnym zákazníkom ( číslom svojej objednávky z objednávkového meilu ) . Každý , kto bude vyzvaný na preukázanie objednávky , a nebude vedieť svoju objednávku preukázať , bude mu automaticky a bez upozornenia TRVALE ZABLOKOVANÝ prístup na toto fórum !!! Toto opatrenie sa netýka slušných reálnych zákazníkov , týka sa výlučne primitivov , ktorí sem píšu iba za účelom provokovania !!!
Zablokovaný môže byť registrovaný užívateľ , rovnako ako neregistrovaný hosť ... Preto ak niesi reálnym zákazníkom , nepíš do uvedenej témy , pokiaľ budeš zablokovaný z dôvodu porušenia tohto pravidla , nebudeš sa môcť už na toto fórum nikdy v budúcnosti zeregistrovať ani prihlásiť ( zablokovaná IP dresa )
ok, pár ludí...
ale vieš o tom, že Sustanon pakistan máš na 100% fake a winstrol na 1000% fake - mám trošku inteligencie, čo sa tohto týka
ty si si urcite nic odtialto neobjednaval, keby ano mal by si iny nazor. mozno sa tomu ani nerozumies a len si prisiel nezmysli vypisovat. a ak si mu chcel zle timyto sprostostamy tak bohuzial toto ti nikto nezozerie, vsetok tovar ma 100percentnu kvalitu.viem to ja a vedia to vsetci co si nieco objednavali. hauk skoncil som
Za tento príspevok autora
peter222
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kulihracovi
Predmet príspevku: Re: Povedali o nás naši zákazníci ...
Napísal: Sob Apr 21, 2012 9:43 am
nemluvna
Poďakoval:3 x Obdržal:9 x Meno a priezvisko: kulihracovi Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 111kg Výška: 182cm Sponzora: nemám
ok jsem tu pomerne novej a od tohoto shopu mam 2 odjednavky
vse jak ma bejt perfektne a diskretne zabaleno takze super
k veci jedu 3 tyden Galeniku 750mg tyden a mohu rict libido pres sterchu nocni poceni tak ze funguje!
oxy Androlic po par dnech silena pumpa ze po prvnich seriich ve fitku jsem myslel ze mi ruce bouchnou
neustale se musim protahovat pri kazdem cviku je to silene!
staci kdyz vyjdu schody a mam napumpovane nohy proste parada a kdyz telefonuji tak mam problem delsi dobu jakoby byl telefon 100kg
prírustky na vaze a silove ani nemluvim tak ze funguje! stanazol pojedu na konci kury
jsem zvyklej mluvit tak jak se veci maj
a mimo chodem 2 kamosi jedou Danabol s tohoto schopu a spokojenost
a dalsi jede Anabol a take je nadsenej tak ze jsem objednal 5 druhu AAS a kazdy maka jak ma!
tak tu je ma recenze vyrobku s tohoto schopu a verte mam toho v AAS hodne zasebou
tak ze tento schop doporucuji!!!
nejen co se tyce kvality produktu tak i po profesionalni stance prodavajiciho a za diskretni baleni
tento schop odvadi pro me 100% praci diky. Miloš
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kulihracovi
Napísal: Sob Apr 21, 2012 9:55 am
nemluvna
Poďakoval:3 x Obdržal:9 x Meno a priezvisko: kulihracovi Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 111kg Výška: 182cm Sponzora: nemám
A jeste jedna vec nemam rad lidi ktery kritizujou a chtel druhym delat problemi
to mluvim na toho anonima! kup si s tohoto schopu a uvidis sam jak se veci maj!
a ne placat okolo sebe kdyz si nic nemel, to umi kazdej
bud si diler nebo delas jen problemi a to i na jinejch forech tak ze na 100% si diler
tak si prodavej svoje sracky a o dobrej schop se neotirej na to zdaleka nemas
proste tohle me dokaze vytocit!
kulihracovi
sa poďakovali - 2
fan-thomas, vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
majklnight
Poďakoval:30 x Obdržal:5 x Vek: 22 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 86kg Výška: 182cm najobľúbenejšia značka doplnkov: iné Sponzora: nemám
neda mi sem nenapisat moju skusenost s produktami s tohoto shopu siel som kuru sustanon anabol stanozolol pribral som 7kg a stratil som 1% s tuku ja osobne som s vysledkom spokojny a aj druhu kuru pojdem s tochto e shopu
majklnight
sa poďakovali - 2
papagiorgo, vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Four-Roses
Napísal: Pon Máj 07, 2012 9:47 am
Tak ja vetsinou byvam uz po zkusenostech hodne skepticky k takovymto webum pripadne eshopum, ale tady je to uplne jina pisnicka.
Seriozni, naprosto rychle jednani a co je nejdulezitejsi, zbozi prislo bez problemu coz je perfektni..
Tabletky se nedroli, je jich presny pocet a funguji :)
Takze prodejce vřele doporučuji pánové a budu dále doporučovat i já svým známým..
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
hmil34
Napísal: Uto Máj 08, 2012 5:37 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x Meno a priezvisko: hmil34 Vek: 40 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 110kg Výška: 177cm Sponzora: nemám
tak mam za sebou dva týdny cyklu zvedám váhy co jsem nikdy nezvedal a
> na postavě to začíná být taky poznat, jinak chci velmi poděkat za skvělou spolupráci a velmi potřebné a pro mě cenné rady majiteli eshopu.
těším se na další spolupráci
hmil34
poďakoval uživateľ
papagiorgo
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Shadoww
Napísal: Uto Máj 08, 2012 5:57 pm
Přidám i svou druhou zkušenost s prodejcem - opět bezproblémová komunikace, rychlé dodání, origoš lékárenské věci. Zkrátka, opět spokojenost!;)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Napísal: Pon Jún 04, 2012 3:58 pm
kecal
Poďakoval:22 x Obdržal:3 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 100kg Výška: 185cm najobľúbenejšia značka doplnkov: extrifit Sponzora: nemám
Objednano ve středu 30.5, odesláno 31.5 - baliček dorazil 4.6.2012.
Super komunikace,ohledně produktů,ohledně toho jak začít apod.
Vše skvěle zabaleno.
Určitě doporučuji
bazy
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
No PAIN, NO GAIN!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Hosť
Napísal: Uto Jún 26, 2012 6:13 pm
Zdravim všechny
Objednával sem si sice poprvé od tohoto prodejce a velice mě překvapila perfektní komunikace a rychlost dodání zboží.
Opravdu bezva a určitě se na ně ještě obrátím.
Jedině všem doporučuji
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
falk
Poďakoval:1 x Obdržal:3 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 84kg Výška: 178cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
Zdar. Zboží mi přišlo do 4 dnů. Dobře zabaleno, přesně napočítáno, skvělá komunikace. Doporučuju
edit: čís. obj. : 794
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz