Poďakoval:89 x Obdržal:139 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Pavel píše:
Nejlepší je,napsat papír steroidy.eu a vyfotit vše co máte na prodej na jednu fotku,tím už více uživatel uvěří že něco máte a získáte si i trošku jeho důvěru,takhlen si mou získal nedávný muž od kterého jsem odbíral,než ho v Praze chytla zásahovka
Ty musis byt aj realne riadny srandysta. Kolko mas prosim ta rokov ze takto rozmyslas? Takto dopadnu seriozne obchody koli bezchrbtackym podvodnikom a este ani nehovorim o tom ked niekto o obchode www.steroidy.eu napise taketo nieco ked nic stadial neobjednal ale hlavne ze ma vela skusenosti z obchodom a napise rovno podvodnik!
ja ti poviem k tomu len tolko , ze keby som ta poznal ako podvodnika , rozhodne by som ti nedal moznost fungovať na svojom fore . Nic si z toho nerob , nie kazdý je dovercivý , a ked neveri , tazko je niekoho presviedcat o opaku . Kedze je tato tema prepojena priamo s tvojim obchodom , kazdy tvoj zakaznik ma moznost sem napisat skusenosti s obchodom ci uz pozitivne alebo negativne . Kedze tu nieje ani jedna negativna reakcia , o niecom to asi svedci ... Tvoji zakaznici ktorých nieje malo sa presvedcili a tí co nevyskusaju nebudu verit nikdy , aj keby si im co napisal ... Ludi , ktorí si nic neobjednali by som neriesil , treba sa zaoberat takými , ktorí vyskusali ... Je pravda ale ta , ze kopec ludi neveri kvoli tým podvodnikom co kazia dobre meno poctivcov . ale to neovplyvni nikto , bud nech vyskusa alebo nech neveri ... S tým nenarobiš nič
Za tento príspevok autora
papagiorgo
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Predmet príspevku: Re: Povedali o nás naši zákazníci ...
Napísal: Uto Feb 07, 2012 11:29 pm
kecal
Poďakoval:4 x Obdržal:10 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 68kg výška: 175cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
vlastomenn píše:
Pavel píše:
Nejlepší je,napsat papír steroidy.eu a vyfotit vše co máte na prodej na jednu fotku,tím už více uživatel uvěří že něco máte a získáte si i trošku jeho důvěru,takhlen si mou získal nedávný muž od kterého jsem odbíral,než ho v Praze chytla zásahovka
Tomuhle jsem se docela nasmál,sice to není špatný nápad,ale přijde mi to jako úplná pitomost.
A když už jsme u těch fotek,jakmile mi od nich dorazí dodávka,jako důkaz to nafotím a pro tvé uspokojení tam hodím i papírek s adresou www.steroidy.eu aby jsi náhodou tady něco hned nekřičel.Tyhle lidi se snaží,sháněj věci,který jen tak lehce neseženeš,nic si nekoupíš a máš takovou drzost tu už psát takové pitomosti.
Tímhle končí má slova.Čtvrtek - pátek jsem hodím foto,jako důkaz a potvrdím kvalitu výrobku.
audithomas
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
Posilovat a Posilovat , to je naše motto :-)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Onemanarmy
Napísal: Str Feb 08, 2012 12:04 pm
Naprosto skvělé jednání a přístup, zásilka odeslaná ve stanovenou dobu a ve stanovenou dobu také dorazila bez sebemenších problémů. Zboží musím ještě vyzkošet, nicméně věřím, že bude šlapat. Díky.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Napísal: Pia Feb 10, 2012 3:48 pm
kecal
Poďakoval:4 x Obdržal:10 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 68kg výška: 175cm sponzora: nemám
Balík dorazil už ve čtvrtek - vejplatu jsem měl dnes v pátek,tak jsem ho proto vyzvednul až dnes.
Po otervření mě překvapilo jak je balík zamaskován a jak jě skvěle izolován proti vzduchu.
V balení byl : Stanozol 100tb 10mg - od LA Pharma
Thajský Anabol 200 tbl 5 mg- V originálním balení není proto-protože origoš balení je 1000 tablet a já chtěl jen 200 - dávka na měsíc.Byl jsem na to předem i upozorněn takže žádné překvapení to nebylo.
Zitazonium 10mg - Originální balení 60 tablet
Tohle vše by jinde vyšlo podle průzkumu až na 5 000 Kč.Mě to u nich vyšlo na 2 108 Kč.
Jednání skvělé,dodací lhůta ze Slovenska 4 dny ! Rozepsali mi přesné dávkování i užívání.Akorát jsem si v Lékárně dokoupil výrobek LIPOVITAN proti poškožení jater.
Jsem maximálně spokojen.Do tablet jsem bouchal rukou - nerozpadli se.V oleji se nerozpustily - tudíž se jedná o kvalitní a originální výrobek.Začnu to na sobě testovat od Neděle.A založím na forům téma a budu zde každý týden psát své výsledky.
Tímto děkuji prodejcům Steroidy.eu a doufám,že mi každej měsíc,prodaj to,co jsem si objednal.Děkuji.Pro důkaz přikládám foto.
Vlevo - Stanozol
Vpravo - Anabol
Nahoře to je jasné :-)
audithomas
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
Posilovat a Posilovat , to je naše motto :-)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
majklnight
Poďakoval:30 x Obdržal:5 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 86kg výška: 182cm najoblubenejšia značka doplnkov: iné sponzora: nemám
cafte dnes mi prisiel balik sustanon anabol clomid salbutamol a tamox . olej sustanonu ma peknu zltkastu farbu ampulky vyzeraju v poho na hrdle je zeleny pasik nevydno tam ziadne rozdieli v hrubke hrdla na krabicke je normalne napisane testosteron propionate a nie proplonate ako je to u fake produkte aspon tak som sa docital :) teras k tabletkam su tvrde nerozpadavaju sa niesu ani obite s cesty . Balik prisiel v presne stanoveny cas ochota a spolupraca je vyborna ked sa do toho pustim tak napisem ako to slape .
majklnight
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
hruskamara
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
dnes mi došla zásilka (super, za dva dny byl balík z SK v ČR) vše dorazilo v pořádku
později napíšu jak to šlape, a jsem přesvědčen že budu maximálně spokojen
jinak díky vlastovi za jeho ochotu a pomoc
hruskamara
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter222
Poďakoval:5 x Obdržal:8 x meno a priezvisko: peter222 vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 92kg výška: 184cm sponzora: nemám
Ja mozem len potvrdit, co vravite,objednavam odtial aj kamaratom a vsetci su nedseny kvalitou. Ja samozrejme tiez. Aj ochota poradit ked clovek nieco potrebuje, ci upravit kuru, ci ju zlozit, alebo co dat do pct, vo vsetkom sa da nanho spolahnut. Takze u mna to ma 100 PERCENT ! ! ! ! ! ! ! !
peter222
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vorobiev
O doporučování tu snad ani už mluvit nemusím , zítra už je to týden co beru Thajský Anabol a Stanozol přesně podle dávkování Vlastomena.Můžu jen k tomu říci že všemu rozumí a jde to i vidět,Dal mi i rozpis cvičení 4x týdně,chtěl jsem chodit jen 3x,ale řekl že 4x bude účinější a taky že jo.Půl roku a něco jsem cvičil na proteinech,tribulusu a ostatních různých sraček,dával jsem do toho strašně moc peněz a za tu dobu jen 4 kila ? to mě vedlo k tomu že si začnu s něčím větším.Protože s tímhle jsem nebyl spokojen.Proto jsem poprosil Vlastomena o pomoc.Tudíž než jsem začal posilovat,vážil jsem jen 60 kilo , pak jsem měl 64 a pořád se to houpalo - 62 -63-64-62- někdy i 60 , totálně mě to psychicky deptalo.Kurva já se dřu a pořád nic ? už mi to lezlo krkem.
Jak jsem povídal , zítra je to týden co už používám Anabol a Stanozol a jsem velmi spokojenej.Tohle není žadnej debilní spam píšu to opravdu já.Mám pocit velkých bolestí.V pondělí jsem šel do posilovny cvičit prsa,břicho,biceps,záda a v úterý jsem měl v práci chodit.Mám najednou takovou energii se v posilce úplně vybít,že další den v práci mám co dělat abych něco udělal.V úterý jedu zbytek a zase,středa to už jsem totálně mrtvej- to mám naštěstí volno,takže se dřu jen v práci a pak si doma odpočina.Čtvrtek a pátek jedu zase to samí,podle Vlastomenovo tréninku objemovýho.
Za ten skoro týden,jsem vlezl na váhu a mám 66 kilo.Jsem na tom psychicky líp,mám pocit bolestí,prostě mě vše bolí ale zvykám si.Někdy mám občas bolesti hlavy,nucení furt pít a jíst ! Vypiji denně až 3 litry mléka a 2 - 3 litry vody . Žeru a žeru,sám čumím co se do mě vejde a ještě jedna věc.Ráno jdu na velkou a celej den klid.Kolikrát jsem chodil i 3 - 4x denně na velkou,vždycky jsem se ze všeho maximálně tak zesral.To samé na malou,jdu max 2x denně,kam to teda mizí ? je to opravdu zajímavé,myslím si že konečně na mě nějaká kombinace sedla a konečně se mi plní představa,že jednou na těch 85 - 90 kilo vylezu.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz