• FACEBOOK
  • AZET klub
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Štv Máj 10, 2012 1:16 am Aktuálny čas je Štv Máj 10, 2012 1:16 am

Všetky časy sú v GMT

Stránka 3 z 8 [ Príspevkov: 77 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Ďalší
Autor Správa
Motorkar
 Predmet príspevku: Re: Povedali o nás naši zákazníci ...
Napísal: Uto Feb 21, 2012 11:53 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 1 x
vek: 35
pohlavie: muž
cvičím: 5r.
váha: 100kg
výška: 181cm
najoblubenejšia značka doplnkov: scitec
sponzora: nemám
Pripajam sa k priaznivcom stranky www.steroidy.eu, a možem tuto stranku vrelo odporučit! p. Vlastomenn je seriozny človek a komunikativnosť s nim je na vyššej urovni, nenecha zakaznika dlho čakat, vybavuje promptne a čestne a všetky korky k vybaveniu objednavky su transparentne.

Objednal som veci do PCT tak aj na spalovanie tuku, čo nemal skladom mi ihned aj objednal a do 2 dni bolo, ale napr. TIROMEL sa už nedal zohnat tak mi ponukol vratenie peniazi... nie je čo dodat!

Všetko čo som objednal mi pripada z prveho pohladu originalne, a ked to všetko začnem brat, tak doplnim moje skusenosti, ale Salbu a T3 Genesis su už v zábere a učinkuju paradne

Za tento príspevok autora

Motorkar

poďakoval uživateľ

vlastomenn

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Shadow
Napísal: Pia Feb 24, 2012 10:22 am 
Měl jsem tu možnost též vyzkoušet www.steroidy.eu a ejhle, zdá se že vše šlape jak má. Komunikace dobrá a bezproblémové, tamoxifen, clomid i salbutamol origoš lékárenské věci a susťák(byl to egypt místo pákistánu, ale účinná látka je stejně stejná:))se taky tváří originálně s kvalitním nesmazatelným potiskem. Balík kupodivu dorazil třetí den od odeslání. Zkrátka solidní jednání i ceny, zboží došlo a pokud vše bude šlapat jak, rád využiju zas. Ostatním mohu doporučit.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

bodybuider
Napísal: Pia Feb 24, 2012 12:05 pm 
po mojich predchadzajucich skusenostiach s inými e-shopmi som uz neveril , ze niektorý e-shop je este seriozny , ale tento ma presvedcil . aby som si overil serioznost tohto shopu , urobil som objednavku iba za 15 e , ci vobec nieco poslu alebo nie . bol som prekvapený ze za dva dni som mal balik doma . perfektne zabalene , nic nebolo poskodene a navyse to bolo original . rozmyslal som ci si objednam za vysiu sumu alebo nie , mal som v plane cca za 500 . predsa len 500 e v dnesnej dobe neni sranda niekomu poslat iba tak naslepo . narazil som ale na tieto recenzie a navyse jeden znamy z fitka mi to doporucil ze ma tento shop odskusaný . tak som to riskol , objednavka bola v hodnote vyse 600 euro a vsetko bolo v pohode , ziadny ojeb . doporucil som steroidy.eu aj kope mojich znamych , urcite jediny seriozny shop na slovensku , nikto sa nemusi obavat poslat prachy vopred , vsetko pride v origos kvalite , rozhodne sa nikto nemusi obavat , ze by mu nic nedoslo alebo mu prisiel kamen v baliku , ako je to bezne u konkurencneho slovenskeho shopu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

majklnight
Napísal: Pon Feb 27, 2012 6:17 am 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 30 x
Obdržal: 5 x
vek: 22
cvičím: 3r.
váha: 86kg
výška: 182cm
najoblubenejšia značka doplnkov: iné
aj ja sa pripajam k priaznivcom steroidy.eu zacal som kuru v piatok sustanon pakistan s anabolom slape to uzasne su to produkty na vysokej urovni. tesim sa na dalsiu spolupracu

majklnight

poďakoval uživateľ

vlastomenn

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

hruskamara
Napísal: Pon Feb 27, 2012 8:01 am 
superkecal
superkecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 3 x
Obdržal: 20 x
meno a priezvisko: marek hruška
vek: 31
cvičím: 7r.
váha: 105kg
výška: 175cm
bodybuider píše:
po mojich predchadzajucich skusenostiach s inými e-shopmi som uz neveril , ze niektorý e-shop je este seriozny , ale tento ma presvedcil . aby som si overil serioznost tohto shopu , urobil som objednavku iba za 15 e , ci vobec nieco poslu alebo nie . bol som prekvapený ze za dva dni som mal balik doma . perfektne zabalene , nic nebolo poskodene a navyse to bolo original . rozmyslal som ci si objednam za vysiu sumu alebo nie , mal som v plane cca za 500 . predsa len 500 e v dnesnej dobe neni sranda niekomu poslat iba tak naslepo . narazil som ale na tieto recenzie a navyse jeden znamy z fitka mi to doporucil ze ma tento shop odskusaný . tak som to riskol , objednavka bola v hodnote vyse 600 euro a vsetko bolo v pohode , ziadny ojeb . doporucil som steroidy.eu aj kope mojich znamych , urcite jediny seriozny shop na slovensku , nikto sa nemusi obavat poslat prachy vopred , vsetko pride v origos kvalite , rozhodne sa nikto nemusi obavat , ze by mu nic nedoslo alebo mu prisiel kamen v baliku , ako je to bezne u konkurencneho slovenskeho shopu

tak nevim jak vy ostatní, ale mě někdo ojebat a poslat mi za moje prachy v balíku nějakej shit nebo dokonce kámen, tak bych asi za dotyčnym přijel (a to jsem ze severních čech!!!) a tak bych ho seřezal, že by to už nerozchodil!

hruskamara

poďakoval uživateľ

vlastomenn

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pon Feb 27, 2012 6:04 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 126 x
Obdržal: 78 x
citam tu samu chvalu, a musim aj ja pochvalit vlastomenna, za vsetko, nie len za kvalitny shop so steroidmi
www.steroidy.eu
dakujeme

FitPotreby.sk

poďakoval uživateľ

vlastomenn

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Hosť
Napísal: Uto Feb 28, 2012 9:29 pm 
Zdravim, jsem z čr a také jsem objednával zboží a bál se o peníze,ale mohu jen potvrdit,že jsem zboží dostal do 2 dnů od objednání... Takže můžete vesele objednávat bez starostí .... A at Vám to šlape

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

ari vatanen
Napísal: Štv Mar 01, 2012 5:28 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 2 x
meno a priezvisko: ari
vek: 40
cvičím: 4r.
trenerská licencia: ne
váha: 107kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nutrend
zdravím vas.jsem nový z čr.diky clenovi audithomas jsem tu a muzu skusit objednat.caute.

ari vatanen

sa poďakovali - 2

audithomas, vlastomenn

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Štv Mar 01, 2012 5:38 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 126 x
Obdržal: 78 x
ari vatanen píše:
zdravím vas.jsem nový z čr.diky clenovi audithomas jsem tu a muzu skusit objednat.caute.

Ahoj a vitaj,
ak chces objednavat http://www.steroidy.eu/ s kludnym svedomim. Mozem sa zarucit za absolutnu serioznost.

FitPotreby.sk

poďakoval uživateľ

vlastomenn

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

audithomas
Napísal: Štv Mar 01, 2012 6:47 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Obrázky: 9

Poďakoval: 4 x
Obdržal: 10 x
vek: 20
cvičím: 2r.
váha: 68kg
výška: 175cm
Ari vítám tě :-) a hodně štěstí

Podpis autora:

Posilovat a Posilovat , to je naše motto :-)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 3 z 8 [ Príspevkov: 77 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Ďalší

Všetky časy sú v GMT

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia