Predmet príspevku: Re: Povedali o nás naši zákazníci ...
Napísal: Uto Feb 21, 2012 11:53 am
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x vek: 35 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 100kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: nemám
Pripajam sa k priaznivcom stranky www.steroidy.eu, a možem tuto stranku vrelo odporučit! p. Vlastomenn je seriozny človek a komunikativnosť s nim je na vyššej urovni, nenecha zakaznika dlho čakat, vybavuje promptne a čestne a všetky korky k vybaveniu objednavky su transparentne.
Objednal som veci do PCT tak aj na spalovanie tuku, čo nemal skladom mi ihned aj objednal a do 2 dni bolo, ale napr. TIROMEL sa už nedal zohnat tak mi ponukol vratenie peniazi... nie je čo dodat!
Všetko čo som objednal mi pripada z prveho pohladu originalne, a ked to všetko začnem brat, tak doplnim moje skusenosti, ale Salbu a T3 Genesis su už v zábere a učinkuju paradne
Za tento príspevok autora
Motorkar
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Shadow
Napísal: Pia Feb 24, 2012 10:22 am
Měl jsem tu možnost též vyzkoušet www.steroidy.eu a ejhle, zdá se že vše šlape jak má. Komunikace dobrá a bezproblémové, tamoxifen, clomid i salbutamol origoš lékárenské věci a susťák(byl to egypt místo pákistánu, ale účinná látka je stejně stejná:))se taky tváří originálně s kvalitním nesmazatelným potiskem. Balík kupodivu dorazil třetí den od odeslání. Zkrátka solidní jednání i ceny, zboží došlo a pokud vše bude šlapat jak, rád využiju zas. Ostatním mohu doporučit.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bodybuider
Napísal: Pia Feb 24, 2012 12:05 pm
po mojich predchadzajucich skusenostiach s inými e-shopmi som uz neveril , ze niektorý e-shop je este seriozny , ale tento ma presvedcil . aby som si overil serioznost tohto shopu , urobil som objednavku iba za 15 e , ci vobec nieco poslu alebo nie . bol som prekvapený ze za dva dni som mal balik doma . perfektne zabalene , nic nebolo poskodene a navyse to bolo original . rozmyslal som ci si objednam za vysiu sumu alebo nie , mal som v plane cca za 500 . predsa len 500 e v dnesnej dobe neni sranda niekomu poslat iba tak naslepo . narazil som ale na tieto recenzie a navyse jeden znamy z fitka mi to doporucil ze ma tento shop odskusaný . tak som to riskol , objednavka bola v hodnote vyse 600 euro a vsetko bolo v pohode , ziadny ojeb . doporucil som steroidy.eu aj kope mojich znamych , urcite jediny seriozny shop na slovensku , nikto sa nemusi obavat poslat prachy vopred , vsetko pride v origos kvalite , rozhodne sa nikto nemusi obavat , ze by mu nic nedoslo alebo mu prisiel kamen v baliku , ako je to bezne u konkurencneho slovenskeho shopu
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
majklnight
Poďakoval:30 x Obdržal:5 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 86kg výška: 182cm najoblubenejšia značka doplnkov: iné sponzora: nemám
aj ja sa pripajam k priaznivcom steroidy.eu zacal som kuru v piatok sustanon pakistan s anabolom slape to uzasne su to produkty na vysokej urovni. tesim sa na dalsiu spolupracu
majklnight
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
hruskamara
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
bodybuider píše:
po mojich predchadzajucich skusenostiach s inými e-shopmi som uz neveril , ze niektorý e-shop je este seriozny , ale tento ma presvedcil . aby som si overil serioznost tohto shopu , urobil som objednavku iba za 15 e , ci vobec nieco poslu alebo nie . bol som prekvapený ze za dva dni som mal balik doma . perfektne zabalene , nic nebolo poskodene a navyse to bolo original . rozmyslal som ci si objednam za vysiu sumu alebo nie , mal som v plane cca za 500 . predsa len 500 e v dnesnej dobe neni sranda niekomu poslat iba tak naslepo . narazil som ale na tieto recenzie a navyse jeden znamy z fitka mi to doporucil ze ma tento shop odskusaný . tak som to riskol , objednavka bola v hodnote vyse 600 euro a vsetko bolo v pohode , ziadny ojeb . doporucil som steroidy.eu aj kope mojich znamych , urcite jediny seriozny shop na slovensku , nikto sa nemusi obavat poslat prachy vopred , vsetko pride v origos kvalite , rozhodne sa nikto nemusi obavat , ze by mu nic nedoslo alebo mu prisiel kamen v baliku , ako je to bezne u konkurencneho slovenskeho shopu
tak nevim jak vy ostatní, ale mě někdo ojebat a poslat mi za moje prachy v balíku nějakej shit nebo dokonce kámen, tak bych asi za dotyčnym přijel (a to jsem ze severních čech!!!) a tak bych ho seřezal, že by to už nerozchodil!
hruskamara
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
citam tu samu chvalu, a musim aj ja pochvalit vlastomenna, za vsetko, nie len za kvalitny shop so steroidmi
www.steroidy.eu dakujeme
FitPotreby.sk
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Hosť
Napísal: Uto Feb 28, 2012 9:29 pm
Zdravim, jsem z čr a také jsem objednával zboží a bál se o peníze,ale mohu jen potvrdit,že jsem zboží dostal do 2 dnů od objednání... Takže můžete vesele objednávat bez starostí .... A at Vám to šlape
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
ari vatanen
Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: ari vek: 40 pohlavie: muž cvičím: 4r. trenerská licencia: ne váha: 107kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: nutrend sponzora: nemám
zdravím vas.jsem nový z čr.diky clenovi audithomas jsem tu a muzu skusit objednat.caute.
ari vatanen
sa poďakovali - 2
audithomas, vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz