bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Ned Okt 28, 2012 4:39 am Aktuálny čas je Ned Okt 28, 2012 4:39 am

Stránka 44 z 44 [ Príspevkov: 432 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 40, 41, 42, 43, 44
Autor Správa
whoo
 Predmet príspevku: Re: Whoo
Napísal: Uto Aug 28, 2012 5:52 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 20

Poďakoval: 45 x
Obdržal: 69 x
Vek: 23
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 88kg
Výška: 184cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
Sponzora: nemám
viem presne co myslis. Tie pozy mi zatial nejdu tak dobre a je to aj vidiet. Nastastie nejdem sutazit, to by bol problem uz:)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
 Predmet príspevku: Re: Whoo
Napísal: Str Sep 26, 2012 9:59 am 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 20

Poďakoval: 45 x
Obdržal: 69 x
Vek: 23
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 88kg
Výška: 184cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
Sponzora: nemám
update:
tak co sa zmenilo za posledne tyzdne? skoro nic Ale volaco predsa. Momentalne si skusam atagonisticky trening ktory pojdem pocas oktobra a novembra. Skusam ho uz dva tydne teda je to take testovanie co a ako mi vyhovuje. Napriklad som skusal ako sa mi bude cvicit stiedanie serii, priklad: jedna seria bench, jedna seria pritahy VC v predklone, bench, pritahy, atd. No viac mi vyhovuje prevedenie jeden cvik prsia, drhy cvik chrbat, prsia, chrbat, atd.
priklad dnesni trening noh:
rozcvicka predkopavacky: 2x12x35
drepy: 1x10x60 (celny drep)
1x10x100
1x8x120
1x6x140
3x4x140
zakopavacky: 1x12x25
1x10x35
4x8x45
vypady: 1x8x60 (na kazdu nohu 8)
3x6x70
legpres jednou nohou: 2x12x100
zakopavacky v stoji: 3x10x15 (na kazdu nohu)
predkopavacky: 2x10x35
vypony v sede: 1x30x40
1x15x80
4x10x90

Som cakal, ze mi tento trening nebude vyhovovat vobec, teda hlavne spojenie prsia-chrbat, ale je to pravy opak cvici sa mi to dost dobre (akurat tento trening noh ma zabija, este teraz hodinu po treningu mam nohy v jednom ohni).
Strava v podstate stale rovnaka ako doteraz, akurat som pridal suplementaciu sachrov a klbovku na 2-3 mesiace. Bielkoviny teraz drzim okolo 1,5g/kg +- (podla toho ci mam treningovy den alebo nie), a sacharidy okolo 6,6g/kg v netreningovy den a cca 8,3g/kg v treningovy den.
momentalna vaha sa pohybuje na 87-89kg ako kedy. Do tuku to zatial moc neslo (aj ked volaco urcite ano) no zavodneny som viac ako normalne. Sixpack zatial vidim tak to snad nebude moc zle (minuly rok som ho uz nevidel v zime ).

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 44 z 44 [ Príspevkov: 432 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 40, 41, 42, 43, 44

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia