Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
hľadáte fitness trénera?
hľadáte fitnesscentrum?
ste fitness tréner/inštruktor?
vlastníte fitnesscentrum?
Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.
Bydlisko: Martin Poďakoval:173 x Obdržal:293 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Rojko píše:
Nazdar,
Možem v Objemový tréning č.1- pokročilí zmeniť dni cvičenia z tým, že nebudem cvčiť 3-krát po sebe ale iba 3-krát do týždna teda pondelok streda piatok?
V tvojich rokoch sa ponahlas.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
lukas1459
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Rojko
Predmet príspevku: Re: Objemové tréningové plány - rozpisy
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 75kg výška: 176cm sponzora: nemám
Počkať tu sa daju roky nastaviť? lebo ja mám 19
a vlasnte viem kde ale neviem prečo tam mam všetky iné veci už osm to teraz upravil mal som tam napíasne že mám 67 kg a pritom mám 75, divne
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Str Máj 23, 2012 8:43 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:95 x Obdržal:148 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Rojko píše:
Počkať tu sa daju roky nastaviť? lebo ja mám 19
a vlasnte viem kde ale neviem prečo tam mam všetky iné veci už osm to teraz upravil mal som tam napíasne že mám 67 kg a pritom mám 75, divne
zmena sa prejavi po refreshi prehliadaca , resp. novom nacitani
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Napísal: Pon Máj 28, 2012 3:00 pm
kecal
Poďakoval:13 x Obdržal:3 x vek: 23 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 100kg výška: 185cm najoblubenejšia značka doplnkov: extrifit sponzora: nemám
Pojedu svou první kůru, prozatím jsem cvičil obden. Je lepší zintenzivnit trénink ? 4 x týdně?
Líbi se mi trenink vlastomenna. Jen nevim jak to presne jedes v ktere dny cvicis a kdy volno.
Díky
Podpis autora:
No PAIN, NO GAIN!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:173 x Obdržal:293 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
bazy píše:
Pojedu svou první kůru, prozatím jsem cvičil obden. Je lepší zintenzivnit trénink ? 4 x týdně?
Líbi se mi trenink vlastomenna. Jen nevim jak to presne jedes v ktere dny cvicis a kdy volno.
Díky
Lepsie by bolo ostat pri tom ako si trenoval obden. Ak chces skusit ten trening co som sem dal a trenoval tam mas jane napisane 3+1 hadam nechces povedat ze nevies taku zakladnu vec co to znamena. 3dni trening 1 den volna atd. Je to zaberak neviem ci to zvladnes ak tak radsej ho trenuj 3+2
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Napísal: Pon Máj 28, 2012 6:57 pm
kecal
Poďakoval:13 x Obdržal:3 x vek: 23 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 100kg výška: 185cm najoblubenejšia značka doplnkov: extrifit sponzora: nemám
Myslim, že 3+2 bude lepší pro mě to určitě :)
Podpis autora:
No PAIN, NO GAIN!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
bazy píše:
Myslim, že 3+2 bude lepší pro mě to určitě :)
Ak si si vsimol ide sa tam aj na pocet opakovani ale to neznamena ze tam tresnes vahu a budes hadzat hore dole. Jednoznacne nizka vaha a dobra technika!
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
bazy
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Díky
pokial ides po svalovom objeme tak by som nic nezintenzivnoval (kruci to je slovo, ledva som ho napisal )
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Napísal: Sob Jún 02, 2012 1:46 pm
kecal
Jednoznacne chci objem, pojedu vazne nejspis vlastomenuv trenink ale asi pridam tlaky s 2ruckou na ramena. Asi do tretiho dne. Jen pri moji váze bude pro me tezke dodrzet 2,5-3g bilkovin. Snad to nekde nahrabu.
Podpis autora:
No PAIN, NO GAIN!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
bazy píše:
Jednoznacne chci objem, pojedu vazne nejspis vlastomenuv trenink ale asi pridam tlaky s 2ruckou na ramena. Asi do tretiho dne. Jen pri moji váze bude pro me tezke dodrzet 2,5-3g bilkovin. Snad to nekde nahrabu.
Tlak na ramena nepridavaj to je zasadna chyba tie predne hlavy dostavaju aj tak pri prsiach! Nic tym nezlepsis! Treba dbat na bocnu hlavu! Urob presne to co je v rozpise drz sa bielkovin aj sacharidov samozrejme aj latok... A budes vidiet co sa bude diat
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz