bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Pia Júl 20, 2012 5:34 am Aktuálny čas je Pia Júl 20, 2012 5:34 am

Stránka 70 z 83 [ Príspevkov: 822 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 83  Ďalší
Autor Správa
peter222
 Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Pon Máj 14, 2012 6:02 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 5 x
Obdržal: 8 x
Meno a priezvisko: peter222
Vek: 24
Pohlavie: muž
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 92kg
Výška: 184cm
Sponzora: nemám
vlastomenn píše:
peter222 píše:
ide oto ze ked na primo zacinam teraz,tak aby som to potiahol tak na 3mesiace.nech sa to naplno vyuzije.a dam dotoho oraly lebo len z toho primo bude dost oleja.pripadne by som tam potom dal mesto primo tst propionat.

Neviem o com to tu tocis ale mi to pripada padnute na hlavu.

ako myslis

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

peter222
Napísal: Pon Máj 14, 2012 6:58 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 5 x
Obdržal: 8 x
Meno a priezvisko: peter222
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 92kg
Výška: 184cm
peter222 píše:
vlastomenn píše:
peter222 píše:
ide oto ze ked na primo zacinam teraz,tak aby som to potiahol tak na 3mesiace.nech sa to naplno vyuzije.a dam dotoho oraly lebo len z toho primo bude dost oleja.pripadne by som tam potom dal mesto primo tst propionat.

ako myslis

neviem co ti pripada padnute na hlavu natom ked idem most primo a potom do kury chcem nasadit tst propionat, metadion, stanozol. a rozmyslam nad tim ze dam primo mesto tst propionatu. neviem co ti tam vadi.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Pon Máj 14, 2012 7:10 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 180 x
Obdržal: 308 x
Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
Vek: 35
Cvičím: viac ako 20r.
Hmotnosť: 84kg
Výška: 171cm
peter222 píše:
peter222 píše:
vlastomenn píše:
peter222 píše:

ako myslis

neviem co ti pripada padnute na hlavu natom ked idem most primo a potom do kury chcem nasadit tst propionat, metadion, stanozol. a rozmyslam nad tim ze dam primo mesto tst propionatu. neviem co ti tam vadi.

Teraz si to napisal tak ze som to pochopil. Skus sa vratit k tomu predtym a precitaj si to. Absolutne mi z toho vysla blbost. Toto uz je rozumne.

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

marekm
 Predmet príspevku: dlhotrvacny objem
Napísal: Sob Máj 19, 2012 12:47 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Vek: 28
Cvičím: 11r.
Hmotnosť: 96kg
Výška: 177cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition
chcel by som sa opytat co je dobre na objemovy cyklus po ktorom su svalove prirasty tralejsie a ako to zastavit.toto bude moja 7 kura co pojdem.mam 28 rokov vyska 177 a vaha 96kg.planujem ist 10 tyzdnov boldenon a propik a nieco k tomu nakombinovat este.propik EOD 100mg a tak som rozmyslal ze na zaciatok asi tak 5 tyzdnov by som dal agovirin EOD ampulu a na druhu polovicu tedy na tych zvysnych 5 tyzdnov nieco zase ine ale len injekcne.co by ste mi poradili?dakujem za odpoved.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
 Predmet príspevku: Re: dlhotrvacny objem
Napísal: Sob Máj 19, 2012 7:04 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

marekm píše:
chcel by som sa opytat co je dobre na objemovy cyklus po ktorom su svalove prirasty tralejsie a ako to zastavit.toto bude moja 7 kura co pojdem.mam 28 rokov vyska 177 a vaha 96kg.planujem ist 10 tyzdnov boldenon a propik a nieco k tomu nakombinovat este.propik EOD 100mg a tak som rozmyslal ze na zaciatok asi tak 5 tyzdnov by som dal agovirin EOD ampulu a na druhu polovicu tedy na tych zvysnych 5 tyzdnov nieco zase ine ale len injekcne.co by ste mi poradili?dakujem za odpoved.

Co sa tyka udrzania hmoty je dolezita genetika a toto mi nik nevyvrati. Dolezite je aj PCT. Neviem co ocakavas od kury. Ano udrzatelne ale niekto moze zobrat do seba co chce a to neudrzi ja som prikladom. Genetika! Ale podme k veci. Chces ist kvalitu? Bodla latok co si pisal to aj vyzera. Netreba zabudnut ze to vyzaduje aj kvalitnu stravu aby si z toho vytazil 100%! Hlabne ist aj do cerveneho masa!

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

bazy
Napísal: Sob Máj 26, 2012 1:52 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 19 x
Obdržal: 3 x
Vek: 23
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 100kg
Výška: 185cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: extrifit
Zdravím tak po dvou dnech zde na fóru kdy jsem i zpozoroval ze Vlastomenn neposkytuje odpovedi pres SS pisi zde. Ja vim lepsi se prvne podivat :))

Cili jsem zde novy a mam nejakou predstavu o tom co bych rad ale mozna se mylim.

K veci vazim 100kg,merim 185cm vek 24, cvicim rok a pul. Co se tyka vah jen zaklad bench 100 v seriich po 6,drepy 90 v ser.po6, mrtvola 110. Mám trosku vetsi bricho a mam kozy.
Tuk je nedilnou soucasti mojeho tela :D

a tak mam dotaz zdali je lepsi zhubnout a shodit co nejvice tuku a pote zaradit AS a zacit na objemu nebo zaradit AS nabrat vice hmoty a pote rysovat? Nebo je to jedno?

Dale bych se chtel zeptat na idealni produkty.

K rysovani bych zvolil. Clenbuterol 100tab+ salbutamol 60tbl

K objemu Metandrostenolon 200tbl + Stanozolol100tbl

PCT - tamoxifen,clomid,salbutamol,Clenbuterol.

na ochranu jater lipovitan.

Dalsi dotaz bude asi ponekud stupidni ale presto se zeptam. Je mozne pri uzivani AS a objemu zaroven i shazovat tuk uzivanim clenbuterolu ? Pokud ano tak bych zvolil tuto moznost.

Urcite budu rad za kazdou radu jelikoz kazdy z Vas toho bude mit za sebou vice nez ja.

Diky

Podpis autora:

No PAIN, NO GAIN!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Ned Máj 27, 2012 10:49 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

bazy píše:
Zdravím tak po dvou dnech zde na fóru kdy jsem i zpozoroval ze Vlastomenn neposkytuje odpovedi pres SS pisi zde. Ja vim lepsi se prvne podivat :))

Cili jsem zde novy a mam nejakou predstavu o tom co bych rad ale mozna se mylim.

K veci vazim 100kg,merim 185cm vek 24, cvicim rok a pul. Co se tyka vah jen zaklad bench 100 v seriich po 6,drepy 90 v ser.po6, mrtvola 110. Mám trosku vetsi bricho a mam kozy.
Tuk je nedilnou soucasti mojeho tela :D

a tak mam dotaz zdali je lepsi zhubnout a shodit co nejvice tuku a pote zaradit AS a zacit na objemu nebo zaradit AS nabrat vice hmoty a pote rysovat? Nebo je to jedno?

Dale bych se chtel zeptat na idealni produkty.

K rysovani bych zvolil. Clenbuterol 100tab+ salbutamol 60tbl

K objemu Metandrostenolon 200tbl + Stanozolol100tbl

PCT - tamoxifen,clomid,salbutamol,Clenbuterol.

na ochranu jater lipovitan.

Dalsi dotaz bude asi ponekud stupidni ale presto se zeptam. Je mozne pri uzivani AS a objemu zaroven i shazovat tuk uzivanim clenbuterolu ? Pokud ano tak bych zvolil tuto moznost.

Urcite budu rad za kazdou radu jelikoz kazdy z Vas toho bude mit za sebou vice nez ja.

Diky

Ja v objemovke dokazem ist par kg hore a napriek tomu idem dolu z tuku. Ano da sa to. Zalezi od skusenosti a hlavne aj od toho ako sa stravujes.

Do kury: METHANDIENON (Anbabol 200tab., Danabol 100tab.) 200tbl + STANOZOLOL 100tbl./10mg + CLENBUTEROL 100tab.(pocas kury)
PCT : TAMOXIFEN 50tab., CLOMID 50tab., SALBUTAMOL 60tab.
Obnova jater: Lipovitan® 120tab..

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Ned Máj 27, 2012 11:13 am 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 159 x
Obdržal: 100 x
bazy píše:
Diky

Tak na tuto otazku, tu uz bolo vela odpovedi a zhodneme sa v tom, ze najprv objem a potom rysovat, resp. formovat. Urcite sa to da aj tak, ze budes naberat objem ako pise vlasto, ale pri tom nenaberies prilis mnoho tuku, ktory neskor chces odstranit. No v kazdom pripade to nebude jednoduche.

Vzdy si treba stanovit ciel, kam chces ist v objeme - ak ho dosiahnes, potom zmenis vsetko a pracujes na skvalitneni hmoty, formovani postavy a rysovani. A tak dokola.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

bazy
Napísal: Ned Máj 27, 2012 11:55 am 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 19 x
Obdržal: 3 x
Vek: 23
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 100kg
Výška: 185cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: extrifit
Ja v objemovke dokazem ist par kg hore a napriek tomu idem dolu z tuku. Ano da sa to. Zalezi od skusenosti a hlavne aj od toho ako sa stravujes.

Do kury: Methandienon (Anbabol 200tab., Danabol 100tab.) 200tbl + Stanozolol100tbl + Clenbuterol 100tab.(pocas kury)
PCT : tamoxifen,clomid,salbutamol.
Obnova jater: lipovitan.[/quote]

Takze budto 200 tablet anabolu nebo 100 tablet Danabolu ano? Napsal jsem Vám na mail.

Díky za info :)

Podpis autora:

No PAIN, NO GAIN!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

jason123
Napísal: Ned Máj 27, 2012 5:43 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Cvičím: 4r.
Hmotnosť: 87kg
Výška: 174cm
Zdravim,som tu novy, potreboval by som poradit s kurou
Tst.mix 250mg+Nandrolone decanoate 250mg dlzka 8 tyzdnov, prve dva tyzdne dvojnasobne davkovanie. Chcem sa spytať ake PCT by som mal nasadiť a kedy po kure. Cital som ze ta deca znizuje tvorbu vlastneho tst takmer na minimum.
Este taka otazka ci sa moze aplikovat naraz do jednej striekacky. Dakujem

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 70 z 83 [ Príspevkov: 822 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 83  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť