Poďakoval:5 x Obdržal:8 x meno a priezvisko: peter222 vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 92kg výška: 184cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
peter222 píše:
ide oto ze ked na primo zacinam teraz,tak aby som to potiahol tak na 3mesiace.nech sa to naplno vyuzije.a dam dotoho oraly lebo len z toho primo bude dost oleja.pripadne by som tam potom dal mesto primo tst propionat.
Neviem o com to tu tocis ale mi to pripada padnute na hlavu.
Poďakoval:5 x Obdržal:8 x meno a priezvisko: peter222 vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 92kg výška: 184cm sponzora: nemám
peter222 píše:
vlastomenn píše:
peter222 píše:
ide oto ze ked na primo zacinam teraz,tak aby som to potiahol tak na 3mesiace.nech sa to naplno vyuzije.a dam dotoho oraly lebo len z toho primo bude dost oleja.pripadne by som tam potom dal mesto primo tst propionat.
ako myslis
neviem co ti pripada padnute na hlavu natom ked idem most primo a potom do kury chcem nasadit tst propionat, metadion, stanozol. a rozmyslam nad tim ze dam primo mesto tst propionatu. neviem co ti tam vadi.
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:264 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
peter222 píše:
peter222 píše:
vlastomenn píše:
peter222 píše:
ako myslis
neviem co ti pripada padnute na hlavu natom ked idem most primo a potom do kury chcem nasadit tst propionat, metadion, stanozol. a rozmyslam nad tim ze dam primo mesto tst propionatu. neviem co ti tam vadi.
Teraz si to napisal tak ze som to pochopil. Skus sa vratit k tomu predtym a precitaj si to. Absolutne mi z toho vysla blbost. Toto uz je rozumne.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
marekm
Predmet príspevku: dlhotrvacny objem
Napísal: Sob Máj 19, 2012 12:47 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 28 pohlavie: muž cvičím: 11r. váha: 96kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
chcel by som sa opytat co je dobre na objemovy cyklus po ktorom su svalove prirasty tralejsie a ako to zastavit.toto bude moja 7 kura co pojdem.mam 28 rokov vyska 177 a vaha 96kg.planujem ist 10 tyzdnov boldenon a propik a nieco k tomu nakombinovat este.propik EOD 100mg a tak som rozmyslal ze na zaciatok asi tak 5 tyzdnov by som dal agovirin EOD ampulu a na druhu polovicu tedy na tych zvysnych 5 tyzdnov nieco zase ine ale len injekcne.co by ste mi poradili?dakujem za odpoved.
Bydlisko: Martin Poďakoval:156 x Obdržal:264 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
marekm píše:
chcel by som sa opytat co je dobre na objemovy cyklus po ktorom su svalove prirasty tralejsie a ako to zastavit.toto bude moja 7 kura co pojdem.mam 28 rokov vyska 177 a vaha 96kg.planujem ist 10 tyzdnov boldenon a propik a nieco k tomu nakombinovat este.propik EOD 100mg a tak som rozmyslal ze na zaciatok asi tak 5 tyzdnov by som dal agovirin EOD ampulu a na druhu polovicu tedy na tych zvysnych 5 tyzdnov nieco zase ine ale len injekcne.co by ste mi poradili?dakujem za odpoved.
Co sa tyka udrzania hmoty je dolezita genetika a toto mi nik nevyvrati. Dolezite je aj PCT. Neviem co ocakavas od kury. Ano udrzatelne ale niekto moze zobrat do seba co chce a to neudrzi ja som prikladom. Genetika! Ale podme k veci. Chces ist kvalitu? Bodla latok co si pisal to aj vyzera. Netreba zabudnut ze to vyzaduje aj kvalitnu stravu aby si z toho vytazil 100%! Hlabne ist aj do cerveneho masa!
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Predmet príspevku: Re: PORADTE S KUROU
Napísal: Sob Máj 26, 2012 1:52 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 23 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 100kg výška: 185cm najoblubenejšia značka doplnkov: extrifit sponzora: nemám
Zdravím tak po dvou dnech zde na fóru kdy jsem i zpozoroval ze Vlastomenn neposkytuje odpovedi pres SS pisi zde. Ja vim lepsi se prvne podivat :))
Cili jsem zde novy a mam nejakou predstavu o tom co bych rad ale mozna se mylim.
K veci vazim 100kg,merim 185cm vek 24, cvicim rok a pul. Co se tyka vah jen zaklad bench 100 v seriich po 6,drepy 90 v ser.po6, mrtvola 110. Mám trosku vetsi bricho a mam kozy.
Tuk je nedilnou soucasti mojeho tela :D
a tak mam dotaz zdali je lepsi zhubnout a shodit co nejvice tuku a pote zaradit AS a zacit na objemu nebo zaradit AS nabrat vice hmoty a pote rysovat? Nebo je to jedno?
Dale bych se chtel zeptat na idealni produkty.
K rysovani bych zvolil. Clenbuterol 100tab+ salbutamol 60tbl
K objemu Metandrostenolon 200tbl + Stanozolol100tbl
PCT - tamoxifen,clomid,salbutamol,Clenbuterol.
na ochranu jater lipovitan.
Dalsi dotaz bude asi ponekud stupidni ale presto se zeptam. Je mozne pri uzivani AS a objemu zaroven i shazovat tuk uzivanim clenbuterolu ? Pokud ano tak bych zvolil tuto moznost.
Urcite budu rad za kazdou radu jelikoz kazdy z Vas toho bude mit za sebou vice nez ja.
bazy píše:
Zdravím tak po dvou dnech zde na fóru kdy jsem i zpozoroval ze Vlastomenn neposkytuje odpovedi pres SS pisi zde. Ja vim lepsi se prvne podivat :))
Cili jsem zde novy a mam nejakou predstavu o tom co bych rad ale mozna se mylim.
K veci vazim 100kg,merim 185cm vek 24, cvicim rok a pul. Co se tyka vah jen zaklad bench 100 v seriich po 6,drepy 90 v ser.po6, mrtvola 110. Mám trosku vetsi bricho a mam kozy.
Tuk je nedilnou soucasti mojeho tela :D
a tak mam dotaz zdali je lepsi zhubnout a shodit co nejvice tuku a pote zaradit AS a zacit na objemu nebo zaradit AS nabrat vice hmoty a pote rysovat? Nebo je to jedno?
Dale bych se chtel zeptat na idealni produkty.
K rysovani bych zvolil. Clenbuterol 100tab+ salbutamol 60tbl
K objemu Metandrostenolon 200tbl + Stanozolol100tbl
PCT - tamoxifen,clomid,salbutamol,Clenbuterol.
na ochranu jater lipovitan.
Dalsi dotaz bude asi ponekud stupidni ale presto se zeptam. Je mozne pri uzivani AS a objemu zaroven i shazovat tuk uzivanim clenbuterolu ? Pokud ano tak bych zvolil tuto moznost.
Urcite budu rad za kazdou radu jelikoz kazdy z Vas toho bude mit za sebou vice nez ja.
Diky
Ja v objemovke dokazem ist par kg hore a napriek tomu idem dolu z tuku. Ano da sa to. Zalezi od skusenosti a hlavne aj od toho ako sa stravujes.
Diky
Tak na tuto otazku, tu uz bolo vela odpovedi a zhodneme sa v tom, ze najprv objem a potom rysovat, resp. formovat. Urcite sa to da aj tak, ze budes naberat objem ako pise vlasto, ale pri tom nenaberies prilis mnoho tuku, ktory neskor chces odstranit. No v kazdom pripade to nebude jednoduche.
Vzdy si treba stanovit ciel, kam chces ist v objeme - ak ho dosiahnes, potom zmenis vsetko a pracujes na skvalitneni hmoty, formovani postavy a rysovani. A tak dokola.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Napísal: Ned Máj 27, 2012 11:55 am
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 23 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 100kg výška: 185cm najoblubenejšia značka doplnkov: extrifit sponzora: nemám
Ja v objemovke dokazem ist par kg hore a napriek tomu idem dolu z tuku. Ano da sa to. Zalezi od skusenosti a hlavne aj od toho ako sa stravujes.
Takze budto 200 tablet anabolu nebo 100 tablet Danabolu ano? Napsal jsem Vám na mail.
Díky za info :)
Podpis autora:
No PAIN, NO GAIN!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
jason123
Napísal: Ned Máj 27, 2012 5:43 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 87kg výška: 174cm sponzora: nemám
Zdravim,som tu novy, potreboval by som poradit s kurou
Tst.mix 250mg+Nandrolone decanoate 250mg dlzka 8 tyzdnov, prve dva tyzdne dvojnasobne davkovanie. Chcem sa spytať ake PCT by som mal nasadiť a kedy po kure. Cital som ze ta deca znizuje tvorbu vlastneho tst takmer na minimum.
Este taka otazka ci sa moze aplikovat naraz do jednej striekacky. Dakujem
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz