Predmet príspevku: Re: Povedali o nás naši zákazníci ...
Napísal: Štv Mar 22, 2012 12:20 am
Ten sustanon je Egypt, též jsem ho kupoval. Každá ampule má jiný obsah(cca 1-0,8ml), což v člověku vzbuzuje oprávněné pochyby o originalitě. Nicméně nadrženost, natáhnutí vody a lehké akné co začlo po třetí injekci mi napovídají, že v tom i účinná látka bude a to nejen propík a že šlape, což je hlavní. Silové přírůstky neposoudím, překazila je bohužel nesouvisející nemoc a navíc by je zkreslil kurevsky silný startovací methyldrostanolon;)
Nicméně by mě zajímali i zkušenosti ostatních s tímto susťákem(i se susťákem od alphy a genesis)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
mateo1
Napísal: Štv Mar 22, 2012 8:11 pm
Absolutní spokojenost, výborné jednání, rychlé dodání. Mohu jen doporučit...
M. Mach
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Hosť
Napísal: Ned Mar 25, 2012 10:17 am
Zdravim vsetkych, spociatku som mal obavy objednavat zo stranky steroidy.eu aby som nebol podvedeny a neprisiel o svoje peniaze no ana zaklade vasich recenzii na tomto fore som sa k tomu odhodlal a teraz sa pripajam k dalsim spokojnym zakaznikom. Objednavka bola vybavena rychle a na urovni komunikacia bola super takze maximalna spokojnost. Odporucam
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Nitro
Napísal: Pon Mar 26, 2012 3:24 pm
Seriozny predajca. Po 3 objednávkach môžem povedať - 100% spokojnosť nie len v ochotnom prístupe predajcu k zákaznikovy, rýchlom dodaní ale v prvom rade funkčnosti a dovolím si povedať, že originalite výrobkov nakoľko všetko šlapalo podľa očakávaní ( Induject 250 AP, Danabol DS, Anabol Tablets, Stanzol SB, Nandrobolin ) Vrelo odporúčam
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kulihracovi
Napísal: Str Mar 28, 2012 1:06 pm
nemluvna
Poďakoval:3 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: kulihracovi vek: 36 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 111kg výška: 182cm sponzora: nemám
dnes mi prisel balik za 2 dny dorucen.
perfektne zabaleno a vse v original baleni, objednavam jen cele baleni.
tak mohu jen doporucit jak jednani, ochota a profesionalita.
dam vedet jak to slape M.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
majklnight
Poďakoval:30 x Obdržal:5 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 86kg výška: 182cm najoblubenejšia značka doplnkov: iné sponzora: nemám
kulihracovi píše:
Jinak ahoj jsem tu novej
také jsem zkusil objednat
oxy,d-bol,stan,test enan,clomid,tamox
napíšu později mé reference, a mam toho za sebou docela dost tak uvydíme co pride?
podle referenci vasich bude asi vse ok
ale nebudu verit pokavat si tovar osobně nevizkousim a neuvidím
a jsem zvedavej na oleje šitovej poznam okamzite!
a na tablety oxy se teším Androlic se nejvice falzuje a měl jsem doma už spatnej i dobrej
tak po doručení napíšu toho více.
Jinak Vlastomem je ochotnej a pokazde odpovedel na muj dotaz coz je uz prvni +
je videt ze ma velké zkusenosti a kdyz dude delat svoji praci dobre tak i zakazniku bude vice a vice
zatim mam dobrej pocit vice info po prijezdu!
zatím diky Vlastomen
aky enanthat si objednaval ja ho planujem do dalsej kury s nandrolonom
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kulihracovi
Napísal: Sob Mar 31, 2012 6:06 pm
nemluvna
Poďakoval:3 x Obdržal:9 x meno a priezvisko: kulihracovi vek: 36 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 111kg výška: 182cm sponzora: nemám
objednal jsem Galeniku
Za tento príspevok autora
kulihracovi
poďakoval uživateľ
majklnight
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kulihracovi
Napísal: Pon Apr 02, 2012 6:54 pm
nemluvna
dnes jsem začal a mužu říct že ten olej u Galeniky je strašně hustej a bylo 1,1ml a po aplikaci nejak virazna bolest tosku je citit ale minimalne tak že super! a po oxy po 30 min mě vzala pěkně hlava ale tak to ma bejt mam to vždy po oxy
dám vědět po tydnu stim oxy
a Dbol jede kamos a nemuže si ho vynáchvalit jede ho 5 den takze opět super šel o 20kl na benči nahoru a cítí se skvěle a ja take
Za tento príspevok autora
kulihracovi
sa poďakovali - 2
majklnight, vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
hruskamara
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
kulihracovi píše:
dnes jsem začal a mužu říct že ten olej u Galeniky je strašně hustej a bylo 1,1ml a po aplikaci nejak virazna bolest tosku je citit ale minimalne tak že super! a po oxy po 30 min mě vzala pěkně hlava ale tak to ma bejt mam to vždy po oxy
a Dbol jede kamos a nemuže si ho vynáchvalit jede ho 5 den takze opět super šel o 20kl na benči nahoru a cítí se skvěle a ja take
kolik dáváš toho oxymetholonu denně? 100 mg?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kulihracovi
Napísal: Str Apr 04, 2012 4:05 pm
nemluvna
hruskamara píše:
kulihracovi píše:
kolik dáváš toho oxymetholonu denně? 100 mg?
Ahoj davam prvni 2 dny 50mg a dnes jsem tam dal 100mg a muzu rict tet jsem prisel s fitka a cvicil jsem zada a predlokti myslim ze mi praskne napumpuvani po prvnich 4 serijich tak to mi staci o kvalite oxy jsem mel nekolikrat od ruznejch firem ale androlic je cislo 1 jeste hormon iranu ale androlic je top tak ze spokojenost z steroidy.eu Diky Vlasto
uz se tesim na dalsi poradek s tebou M. A jeste kamos na danabolu dnes tlaky s jednoruckami z 30kl na 40kl behem chvilky o deset kilo nahoru tak to mluvi samo o sobě!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz