Bydlisko: Nitra Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 81kg výška: 179cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
no jo,pýtam sa preto lebo ešte by som chcel pribrať,ale nie moc do tuku,takže to asi gainer vysadiť,nie? a ťažko povedať čo je osvečené a čo nie,som ešte len na začiatku. preto by som chcel poradiť nejakú "ideálnu" kombináciu pri naberaní hmoty. je mi jasné že na prvom mieste je jedlo,čo sa snažím aj dodržiavať, ale nikdy mi to moc veľké výsledky bez suplementov neprinieslo,preto sa pýtam ako to doplniť.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: poradte s kombinaciou doplnkov
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:128 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
navaro píše:
no jo,pýtam sa preto lebo ešte by som chcel pribrať,ale nie moc do tuku,takže to asi gainer vysadiť,nie? a ťažko povedať čo je osvečené a čo nie,som ešte len na začiatku. preto by som chcel poradiť nejakú "ideálnu" kombináciu pri naberaní hmoty. je mi jasné že na prvom mieste je jedlo,čo sa snažím aj dodržiavať, ale nikdy mi to moc veľké výsledky bez suplementov neprinieslo,preto sa pýtam ako to doplniť.
Zalezi aky si typ podla toho treba volit ci je potrebne zvysit sacharidy aj pomocou suplementacie alebo nie.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
navaro
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:128 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
navaro píše:
no určite ektomorf. nebolo nič ťažšie pre mna ako pribrať...teraz sa to už troška zlepšilo
Tak to uz ty musis vediet ci das alebo nedas gainer nevidel som ta takze posudit ani nemozem ale ked chces ist objem treby viac sacharidov skuseny borci uz vedia kolko potrebuje zjest aby sli hore a zbytocne nesli do tuku.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
ten gainer nemusis hned vysadit, kludne ho dober, len si musis ustrazit nacasovanie, kedy ho budes brat. odporucam ho brat v prvej polovici dna a potom sa uz zamerat viac na bielkoviny. v druhej polovici dna a pred spanim uz treba obmedzovat cukry, hlavne tie jednoduche, nahradit ich treba zlozenymi sacharidmi, alebo pomalymi ak chces... a aj vtedy treba obmedzit ich prisun, pretoze aj zlozene sacharidy sa postupne rozlozia na zakladne jednoduche cukry a su schopne v tele viazat tuk, na druhej strane predstavuju zakladny zdroj energie
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
navaro
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: 3r. trenerská licencia: Nemám váha: 85kg výška: 187cm sponzora: nemám
Mám správne dávkovanie? Proteín+Gainer. Proteín na lačno namiesto raňajok potom niečo na prejedenie za tým Gainer,potom tréning,po tréningu hneď Gainer a polhodinku na to Proteín a nakoniec večer znova proteín?....a otázka..oplatí sa mi glukóza ked mám gainer?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:28 x Obdržal:49 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
skandicek píše:
Mám správne dávkovanie? Proteín+Gainer. Proteín na lačno namiesto raňajok potom niečo na prejedenie za tým Gainer,potom tréning,po tréningu hneď Gainer a polhodinku na to Proteín a nakoniec večer znova proteín?....a otázka..oplatí sa mi glukóza ked mám gainer?
Nepises tu nic o gramoch tak myslim, ze davas klasicke odmerky co su v kybloch. Na "ranajky" je protein skvely. Teda takto, ramo ked sa zobudis sa v tvojom tele vyplavuje vela kortizolu ( co mozno vies je "hlavny" katabolicky hormon [ci kataboliticky?!!]). Ten musis co najskor dostat na minimalnu hladinu. Cize Antagonista kortizolu je inzulín) Preto je dobre hned po prebudeni dat nejaky gainer alebo protein s vyssim obsahom sacharidov. (ja davam po prebudeni protein 40g, 8g kreatinu. cca po hodine idem na prve tuhe jedlo (teda ak nieje vikend- vtedy davam.. vločky, cez tyzden to nestiham/nezvladam.
Rano mi absolutne nechuti jest takze ten gainer alebo protak je genialna vec. Gainer po jedle ako pises je uz individualna vec. Ak mas stravu chudobnu sa sacharidy tak samozrejme je gainer po jedle okey, ale ak zješ pol kila ryze alebo pol kila zemiakov tak potom urcite nie.
Gainer a protein po treningu nie je o com debatovat. Ak toto anabolicke okno vynechas tak si asi uplny ignorant. Ja davam dohromady protein s glukozou.
Glukoza je po trenigu najidealnejsia...
glukozu si nechaj ked budes mat kreatin, teraz davat popri gaineri a proteine este aj glukozu nie je moc produktivne, potom mas prilis vela sacharidov
a este aj zalezi na tom aky podiel je sacharidov v tom proteine, ktory mas a aky je podiel v tom gaineri
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
boy1997
Napísal: Pon Jan 16, 2012 10:51 am
nemluvna
Poďakoval:3 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 53kg výška: 176cm sponzora: nemám
mozem uzivat ako doplnok stravi gaineri ked mam len 15?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz