banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 10:57 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 10:57
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 5 z 22 [ Príspevkov: 539 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Ďalší
Autor Správa
xLeitonx
 Predmet príspevku: Re: PORADTE MI S TRENINGOM
Napísal: 20 Dec 2010, 20:16 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 19 x
Obdržal: 78 x
Vek: 19
Pohlavie: muž
Cvičím: 4r.
Hmotnosť: 80kg
Výška: 175cm
Sponzora: nemám
Kenys píše:
Zdravim cem vas poprosit o pomoc som zaciatocnik . cvicim tak 6mes bral som gainer a moc som pribral vazim vise 90kg a meriam 187cm . cel by som zavat spevnovat svaly risovanim lenze sa vtom neviznam a cem vas poprosit o treningovi plan velmy by ste my helply

rysovanie svalstva nieje ani o trenningu ale o strave....

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: 19 Feb 2011, 20:25 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 20

Poďakoval: 45 x
Obdržal: 102 x
Vek: 23
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 184cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
nechcem zakladat novu temu o tom takze to prilepim len sem.
taka jednoducha otazka: ako je lepsie cvicit brucho? myslim ci robit serie s pravidelnym poctom opakovani alebo si proste stanovit urcity ciel a robit az kym nepridete po to dane cislo?
ja to robim vselijako, dnes napriklad som si povedal 100 skracovaciek tak som isiel prvu serieu, tu som dal 80x, a potom druhu som uz len dokoncil tych 20x. potom brusaky som si stanovil tiez 100 opakovani, ale tu uz som tolko nevladal tak som dal 4x25. brucho chcem co najskor a dobre vymakat lebo je to jedina partia ktora mi viditelne zaostava. takze co bude asi lepsie? nejake skusenosti s tym? diky

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: 21 Feb 2011, 09:54 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
whoo píše:
taka jednoducha otazka: ako je lepsie cvicit brucho? myslim ci robit serie s pravidelnym poctom opakovani alebo si proste stanovit urcity ciel a robit az kym nepridete po to dane cislo?
ja to robim vselijako, dnes napriklad som si povedal 100 skracovaciek tak som isiel prvu serieu, tu som dal 80x, a potom druhu som uz len dokoncil tych 20x. potom brusaky som si stanovil tiez 100 opakovani, ale tu uz som tolko nevladal tak som dal 4x25. brucho chcem co najskor a dobre vymakat lebo je to jedina partia ktora mi viditelne zaostava. takze co bude asi lepsie? nejake skusenosti s tym? diky

no tak to by zaujimalo aj mna
nedavno som niekde v tel. novinach videl nejakeho doktora, ktory hovoril o tuku na bruchu tzv. pneumatika a on tam hovoril, ze tuk na bruchu je uplne iny druh, ako ostatny tuk, dost takzke je ho odstranit, hlavne vo vyssom veku

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: 21 Feb 2011, 10:19 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

FitPotreby.sk píše:
whoo píše:

nedavno som niekde v tel. novinach videl nejakeho doktora, ktory hovoril o tuku na bruchu tzv. pneumatika a on tam hovoril, ze tuk na bruchu je uplne iny druh, ako ostatny tuk, dost takzke je ho odstranit, hlavne vo vyssom veku

no tak to si ma teda nepotesil ja tak nerad cvicim to brucho. takze budem muset asi makat dvakrat viac aby som sa toho zbavil

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: 25 Feb 2011, 22:23 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 70 x
Obdržal: 52 x
Meno a priezvisko: Milan Badinský
Vek: 18
Hmotnosť: 85kg
Výška: 172cm
whoo píše:
FitPotreby.sk píše:
whoo píše:

no tak to si ma teda nepotesil ja tak nerad cvicim to brucho. takze budem muset asi makat dvakrat viac aby som sa toho zbavil

pravdupovediac ak chceš dať tuk dolu z brucha tak to cvičením nepôjde je to taká menšia chybička ktorú si ľudia myslia že ked cvičia brucho tak že z neho dávajú tuk dolu ..lenže brušák alebo teda aký koľvek cvik na brucho môžeme prirovnať napríklad k tlaku na lavičke alebo pod. ...tak isto je to cvik ale robíš ho za učelom nabrania svalov nie aby z neho zišiel tuk ...tuk dáš dolu len upravenou stravou a aerobnou aktivitou takže tu neplatí že čím viac opakovaní na brucho spravíš tým viac ho vysekáš ...je to sval ako každý iný a cviky naň zaberajú tak isto ako na každý iný sval čiže brucho rastie aj s tukom ktorý je na ňom ..takže ak chceš brucho schudnúť tak jedine upraviť stravu a viacej behávať .

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: 26 Feb 2011, 07:37 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

no toto som nedavno tiez niekde cital, ze nezalezi na tom aku partiu trenujem, telo spali tuk o ktorom si mysli, ze ma pre neho najmensi vyznam. teda napriklad mozem cvicit brucho a zhodim tuk na nohach. ale ak mam pravdu povedat, odkedy cvicim to brucho poctivo tak sa zacina tvarovat. uz vidim aj horne tehlicky a tuk sa tiez trocha straca. len ta posrata gravitacia taha vsetko dolu a spodok brucha nie a nie zlepsit

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: 26 Feb 2011, 10:16 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 70 x
Obdržal: 52 x
Meno a priezvisko: Milan Badinský
Vek: 18
Hmotnosť: 85kg
whoo píše:
no toto som nedavno tiez niekde cital, ze nezalezi na tom aku partiu trenujem, telo spali tuk o ktorom si mysli, ze ma pre neho najmensi vyznam. teda napriklad mozem cvicit brucho a zhodim tuk na nohach. ale ak mam pravdu povedat, odkedy cvicim to brucho poctivo tak sa zacina tvarovat. uz vidim aj horne tehlicky a tuk sa tiez trocha straca. len ta posrata gravitacia taha vsetko dolu a spodok brucha nie a nie zlepsit

neboj to poznám umňa ani gravitácia nemusí pôsobiť ja mám tuku dosť aj hore

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: 27 Feb 2011, 21:47 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

tiez si myslim, ze asi najdolezitejsia bude strava, potom aerobny trening a vobec to nebude o tom, kolko spravim brusakov
inak z toho brucha som uz normalne chory, pneumatika sa zacina krasne nafukovat

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: 28 Feb 2011, 14:06 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

FitPotreby.sk píše:
tiez si myslim, ze asi najdolezitejsia bude strava, potom aerobny trening a vobec to nebude o tom, kolko spravim brusakov
inak z toho brucha som uz normalne chory, pneumatika sa zacina krasne nafukovat

tie ma z toho poraza, zachvilu pojdem do Pezinka ale planujem uz na april nejaku slabsiu dietu a zapojit par hodin aerobky v tyzdni. snad aspon volaco zhodim.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Igor Illés
Napísal: 18 Máj 2011, 10:39 
Majster sveta
Majster sveta
trener
trener
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Obrázky: 51

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 66 x
Meno a priezvisko: Igor Illés
Vek: 22
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 102kg
najobľúbenejšia značka doplnkov: muscletech
Sponzora: hladám
Súťažná federácia: NPC
robo916 píše:
ja sa chcem opytat ze ked som ektomorf t.j. že ťažko naberam svalovu hmotu velmi tazko či by sa mi oplatilo nieco brat (gainery alebo ine........) prosim odpovedzte mi ..

SAozrejem Gainer je pre ektomorfa najlepsia volba typu All in One ( Scitec - Jumbo Pro, Jumbo, Myo MAX meal, Myo Max Gain, Myo MAX Profesional )
Je to pravé

Podpis autora:

Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!

Igor Illes - bodybuilding champion

2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 4. miesto muži (Men II) - 2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 1. miesto (Juniori) - 2010 : WFF Mr. Universe: 1. miesto - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 2. miesto (Muži) - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 1. miesto - 2010 : Majstrovstvá Európy WBPF : 1. miesto - 2010 : VI. Medzinárodný pohár Toldi Bačka Topoľa: 1.miesto - 2010 : Medzinárodné majstrovstvá Srbska IFBB: 1. miesto - 2009 : WFF/NABBA World Championship: 2. miesto (Juniori - Superbody) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Bodybuilding: 3. miesto (95+) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Ujonc: 4. miesto - 2009 : WABBA Budapest Open: 4. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 1. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 2. miesto (Muži - 95+) - 2009 : IFBB Trofuel Hercule Oradeja: 2. miesto (95+) - 2009 : WFF/NABBA Universe Fulda: 1. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA World Championship Košice: 2. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA/WFF Majstrovstvá Srbska Šabac: 1. miesto - 2009 : M-SR SZKFB Nováky: 1. miesto (Juniori) - 2008 : WFF/NABBA World Championship Bodybuilding Petersberg: 1. miesto - 2008 : SZKFB VC Žilina: 4. miesto (Fitness muži) - 2008 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto - 2008 : SAKFST M-SR: 1. miesto (Juniori) - 2008 : SAKFST M-SR vo Fitness: 2. miesto (Muži) - 2007 : SAKFST VC Myjava: 2. miesto - 2007 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto

osobný tréner - nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

jesusko
Napísal: 19 Máj 2011, 16:33 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 1 x
Hmotnosť: 68kg
Výška: 168cm
Cawte, potreboval by som poradit ako predlzim biceps, mam pocit ze ho mam skrateny, ze vraj je to z nedostatocneho cvicenia tricepsu. Tiez som pocul teoriu ze je to proste len genetika a nic sa s tym neda robit :-/ . Na to predlzenie som zatial cvicil kladivove zdvihy, EZ s nadhmatom a aj na hrazde s nadhmatom, ale nezaznamenal som nejake predlzenie... Vopred dakujem za vsetko mozne i nemozne rady ;-)

Za tento príspevok autora

jesusko

poďakoval uživateľ

Igor Illés

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

xLeitonx
Napísal: 19 Máj 2011, 18:46 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 19 x
Obdržal: 78 x
Hmotnosť: 80kg
Moj nazor je taky ze tvar bicepsu je len otazka genetiky tak ako je to aj pri hrudniku co bruchu napriklad

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

iNv1s
Napísal: 19 Máj 2011, 18:51 
tlčhuba
tlčhuba
Obrázok užívateľa

Obrázky: 2

Poďakoval: 6 x
Obdržal: 11 x
Vek: 17
Hmotnosť: 84kg
Výška: 183cm
moje bicepsy su prikladom asymetrie jeden vacsi a dlhsi druhy mansi a kratsi

Podpis autora:

It´s hard to be good, but it´s good to be hard!

HARDCORE!!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

jesusko
Napísal: 19 Máj 2011, 19:40 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obdržal: 1 x
Hmotnosť: 68kg
Výška: 168cm
jj mate pravdu urcite je v tom kus genetiky, brat ma podobne ruky ako ja...
ale urcite sa to bude dat to urcitej miery formovat a to chcem vediet ako :-]
tiez ma zaujima ci je ta teoria o cviceni tricepsu spravna...

Naposledy upravil jesusko dňa 19 Máj 2011, 19:47, celkovo upravené 1

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

TRCO
Napísal: 19 Máj 2011, 19:58 
nemluvna
nemluvna
Majster SR
Majster SR
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Obrázky: 33

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Vek: 26
Cvičím: 9r.
Trénerské licencie: III.TRIEDY
Hmotnosť: 90kg
Výška: 169cm
Súťažná federácia: SAKST
JEDNOZNACNE BY SI MAL JEST ASPON 5X ZADEN mensie porcie.A JA BY SOM TI ODPORUCIL ESTE K TOMU 3X GAINER V MLIEKU......po ranajkach gainer hned,potom pred treningom s vloskamy, po teningu.....

TRENING-klasika hrazda,tlak cinky,drepy proste zakladne cviky. po 4 serie 12 8 op.......... den cvicis den volno daj 2 partie do dna velku a malu................

tak v rychlosti...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Igor Illés
Napísal: 19 Máj 2011, 20:26 
Majster sveta
Majster sveta
trener
trener
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

jesusko píše:
Cawte, potreboval by som poradit ako predlzim biceps, mam pocit ze ho mam skrateny, ze vraj je to z nedostatocneho cvicenia tricepsu. Tiez som pocul teoriu ze je to proste len genetika a nic sa s tym neda robit :-/ . Na to predlzenie som zatial cvicil kladivove zdvihy, EZ s nadhmatom a aj na hrazde s nadhmatom, ale nezaznamenal som nejake predlzenie... Vopred dakujem za vsetko mozne i nemozne rady ;-)

Skus sa zamerat na spodnu hlavu Bicepsu ako kladivove zdvihy s jdnoruckami, koncentrovane bic zdviy o kolene v kladivovej verzii , s lanom a pod...ide o to njpr skusime zatazit spodnu hlavu bicepsu ci nahodou to nie je skrateny upon

Podpis autora:

Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!

2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 4. miesto muži (Men II) - 2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 1. miesto (Juniori) - 2010 : WFF Mr. Universe: 1. miesto - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 2. miesto (Muži) - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 1. miesto - 2010 : Majstrovstvá Európy WBPF : 1. miesto - 2010 : VI. Medzinárodný pohár Toldi Bačka Topoľa: 1.miesto - 2010 : Medzinárodné majstrovstvá Srbska IFBB: 1. miesto - 2009 : WFF/NABBA World Championship: 2. miesto (Juniori - Superbody) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Bodybuilding: 3. miesto (95+) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Ujonc: 4. miesto - 2009 : WABBA Budapest Open: 4. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 1. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 2. miesto (Muži - 95+) - 2009 : IFBB Trofuel Hercule Oradeja: 2. miesto (95+) - 2009 : WFF/NABBA Universe Fulda: 1. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA World Championship Košice: 2. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA/WFF Majstrovstvá Srbska Šabac: 1. miesto - 2009 : M-SR SZKFB Nováky: 1. miesto (Juniori) - 2008 : WFF/NABBA World Championship Bodybuilding Petersberg: 1. miesto - 2008 : SZKFB VC Žilina: 4. miesto (Fitness muži) - 2008 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto - 2008 : SAKFST M-SR: 1. miesto (Juniori) - 2008 : SAKFST M-SR vo Fitness: 2. miesto (Muži) - 2007 : SAKFST VC Myjava: 2. miesto - 2007 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Rojko
Napísal: 07 Jún 2011, 15:48 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Hmotnosť: 75kg
Výška: 176cm
Dobrý deň,
Jeden známi mi zostavil treningový plán chcel by som sa spítať že či by mi tento plán vyhovoval a či je dobre zostavený má sa jednať o objemový plán ( meriam 176cm a váhu mám 67kg čvičím zhruba 6 mesiacov a mám 16 rokov + mám 2x7kg jednoručky, 20kg veľkú činku)
1. deň:
Pull-up - 7x6
Biceps - (3cviky) 6x8 každý cvik
Veslovanie s činkou 7x8
brucho

2. deň:
Hrud - (2cviky) 6x8 každý cvik
Ramená - (3 cviky) 3x6 každý cvik

3. deň:
Triceps - (2 cviky) 6x8 každý cvik
Drep 7x8
Mŕtvy ťah 7x8
brucho

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Igor Illés
Napísal: 07 Jún 2011, 22:20 
Majster sveta
Majster sveta
trener
trener
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Rojko píše:
Dobrý deň,
Jeden známi mi zostavil treningový plán chcel by som sa spítať že či by mi tento plán vyhovoval a či je dobre zostavený má sa jednať o objemový plán ( meriam 176cm a váhu mám 67kg čvičím zhruba 6 mesiacov a mám 16 rokov + mám 2x7kg jednoručky, 20kg veľkú činku)
1. deň:
Pull-up - 7x6
Biceps - (3cviky) 6x8 každý cvik
Veslovanie s činkou 7x8
brucho

2. deň:
Hrud - (2cviky) 6x8 každý cvik
Ramená - (3 cviky) 3x6 každý cvik

3. deň:
Triceps - (2 cviky) 6x8 každý cvik
Drep 7x8
Mŕtvy ťah 7x8
brucho

Bratum, to ti prerobím, podľa môjho odborného oka je tam veľa chýb, hlavne čo do počtu cvikov, to do rozdelenia splitu...
Čakaj odpoveď cca Štvrtok...

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vrenstar
Napísal: 08 Jún 2011, 20:26 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Výška: 185cm
Zdravím, nebol by tu niekto ochotny spraviť mi nejaky treningovy plan, a s akymi vahami cviciť? mam jednorucky po 7kg a dlhu tyc s lavckou- 50 kg
Zacinám cvičiť a moc sa do toho nevyznam

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: 09 Jún 2011, 09:36 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

vrenstar píše:
Zdravím, nebol by tu niekto ochotny spraviť mi nejaky treningovy plan, a s akymi vahami cviciť? mam jednorucky po 7kg a dlhu tyc s lavckou- 50 kg

chces treningovy plan na 2 jednorucky a lavicku s velkou cinkou?
ak chces len rekreacne sem tam nieco precvicit, tak k tomu plan nepotrebujes, lebo s tymto toho moc nenarobis

na rovnej lavici so zatazou 50kg
prsia - tlak na rovnej lavici - benchpress
triceps tlak - uzky uchop, francuzsky tlak
ramena - tlak pred hlavu a za hlavu, v sede na lavicke s velkou cinkou
velku cinku mozes este vyuzit na mrtvy tah a drepy ale neviem ci 50kg bude stacit
potom s velkou mozes este pritahy k brade na trapezy
biceps - klasika bicepsovy zdvih, pripadne este nadhmatom
chrbat - pritahy cinky v predklone
viac ma nenapadlo...

jednorucky
biceps - zhyby s vytacanim, kladivovy zdvih
ramena - tlak klasicky, arnoldov tlak, predpazovanie, rozpazovanie v stoji a predklone
chrbat - pritahy cinky v predklone s oporou ruky a nohy na protilahlej strane
triceps - kickback, francuzsky tlak
prsia - jednoruc na lavici tlak alebo rozpazovanie

pozri si toto https://bodybuilding-forum.sk/img2/knihy ... ovania.pdf tam mas vsetko

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vrenstar
Napísal: 09 Jún 2011, 12:41 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Výška: 185cm
FitPotreby.sk píše:
vrenstar píše:

chces treningovy plan na 2 jednorucky a lavicku s velkou cinkou?
ak chces len rekreacne sem tam nieco precvicit, tak k tomu plan nepotrebujes, lebo s tymto toho moc nenarobis

na rovnej lavici so zatazou 50kg
prsia - tlak na rovnej lavici - benchpress
triceps tlak - uzky uchop, francuzsky tlak
ramena - tlak pred hlavu a za hlavu, v sede na lavicke s velkou cinkou
velku cinku mozes este vyuzit na mrtvy tah a drepy ale neviem ci 50kg bude stacit
potom s velkou mozes este pritahy k brade na trapezy
biceps - klasika bicepsovy zdvih, pripadne este nadhmatom
chrbat - pritahy cinky v predklone
viac ma nenapadlo...

jednorucky
biceps - zhyby s vytacanim, kladivovy zdvih
ramena - tlak klasicky, arnoldov tlak, predpazovanie, rozpazovanie v stoji a predklone
chrbat - pritahy cinky v predklone s oporou ruky a nohy na protilahlej strane
triceps - kickback, francuzsky tlak
prsia - jednoruc na lavici tlak alebo rozpazovanie

pozri si toto https://bodybuilding-forum.sk/img2/knihy ... ovania.pdf tam mas vsetko

Citácia:
Myslis ze zdvihnem 50 kg, ked prave zacinam?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

david jacko
Napísal: 18 Jún 2011, 16:16 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Obrázky: 4

Poďakoval: 2 x
Meno a priezvisko: david copak
najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition
zdravim ta tak v prvom rade mi napis ako dlho cvicis a nieco osebe a akimy treningovimi planami si presiel (ake si us skusal) a tak ti viem potom poradit a aj pomoct

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

LeaR
Napísal: 06 Aug 2011, 20:59 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 5 x
Obdržal: 3 x
Vek: 16
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 82kg
Výška: 188cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec
nazdar mal by som otazku k tomuto planu "Objemový tréning č.1- pokročilí" ako dlho ho mam ist 2 mesiace bude ok alebo aj tri?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
Napísal: 06 Aug 2011, 22:34 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
LeaR píše:
nazdar mal by som otazku k tomuto planu "Objemový tréning č.1- pokročilí" ako dlho ho mam ist 2 mesiace bude ok alebo aj tri?

Ked pozeram tvoj vek tak trenuj Objemový tréning č.1- začiatočník alebo Objemový tréning č.2- začiatočník a drepy by si nemal este trenovat vobec nahrada len leg-press.Do treningu 3+1 sa nepustaj este minimalne rok.To je moja dobra rada ostatne uz je na tebe.Pri kazdom splite ideal 2-3 mesiace.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

LeaR
Napísal: 07 Aug 2011, 08:49 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 5 x
Obdržal: 3 x
Vek: 16
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 82kg
Výška: 188cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec
"Objemový tréning č.2- začiatočník " cvicim už pol roka a nabral som par kil to mi celkom vyhovovalo, len teraz som chcel zmenu a taky trening ako napr. pre tych zaciatocnikov moc nechcem

2+1 2+2 sa mi moc nelubi pretoze je to vela partii na jeden den, preto som chcel to pre tych pokrocilejsich

alewbo nizkofrekvencny split neni to dobre? nieco atake ako 4+2 napr :D

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 5 z 22 [ Príspevkov: 539 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia