Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Posledná návšteva Sob Apr 07, 2012 1:38 am Aktuálny čas je Sob Apr 07, 2012 1:38 am

Všetky časy sú v GMT

Stránka 5 z 5 [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5
Best body part
 Ramená   9%  [ 2 ]
 Hrudník   22%  [ 5 ]
 Chrbát   17%  [ 4 ]
 Biceps   26%  [ 6 ]
 Triceps   13%  [ 3 ]
 Brucho   4%  [ 1 ]
 Nohy    9%  [ 2 ]
 Lýtka   0%  [ 0 ]
Celkom hlasov : 23

Autor Správa
vlastomenn
 Predmet príspevku: Re: Najobľúbenejšia svalová partia
Napísal: Ned Apr 01, 2012 8:54 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 119 x
Obdržal: 215 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 35
pohlavie: muž
cvičím: 16r.
váha: 87kg
výška: 171cm
sponzora: nemám
Drobec píše:
Kotlik píše:
Drobec píše:
FitPotreby.sk píše:
Drobec píše:
nohy, po nich hrudnik a po nom biceps... najneradcej triceps

a co je na tricepse take, ze ho najneradsej cvicis?

no ked sa na to spatne pozeram najneradcej cvicim brucho, na to som pozabudla ... triceps necvicim moc rada lebo ho nikdy poriadne neprecitim a moc nerastie ... techniku mam pritom spravnu a aj vahy davam take aby som sa s tym musela popasovat...
Tak ja na triceps robím francúzske tlaky a stláčanie kladky a absolútne to stačí na precítenie, nejdem do nejakých vysokých opakovaní ale pálenie cítim aj tak, stláčanie kladky pri dobre vychytanej technike je veľmi dobrý cvik.

prave ja ani pri francuzskych neprecitim ale naposledy som skusila tlaky s uzkym uchopom a to bolo podstatne lepsie

Treba ho najprv uchytit cize dostat do tranzu povedane.cize napr kladkou ako prvy cvik a dalsi uz francuzak a podobne.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Ned Apr 01, 2012 8:56 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Drobec píše:
inak mrtvy tah s vystretymi nohami je perfektny na hamstringy.. fajne ich potom citit

Dufam ze prevedenie vykonavas spravne nielen z domienkou lebo tam to je velmi dolezite.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Drobec
Napísal: Ned Apr 01, 2012 9:34 pm 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 13 x
Obdržal: 6 x
vek: 23
pohlavie: žena
cvičím: menej ako 1r.
váha: 57kg
výška: 172cm
vlastomenn píše:
Drobec píše:
inak mrtvy tah s vystretymi nohami je perfektny na hamstringy.. fajne ich potom citit

Dufam ze prevedenie vykonavas spravne nielen z domienkou lebo tam to je velmi dolezite.

pred Vianocami ma pri umyvani dlazky pochytila neskutocna bolest v oblasti sedacieho nervu a pretrvavala dlhu dobu.. potom uz len prilezitostne a najma pri cviceni a po nom alebo ked som sa prevalovala z boka na bok v posteli... specialne pri mrtvych tahoch alebo veslovani a podobnych cvikoch ma to najviac rozbolelo .. tak tieto cviky som uplne obmedzila... aj pri drepoch som isla podstatne dole s vahou... bolest nastastie presla da sa povedat ze z nicoho nic... teraz uz cvicim v podstate vsetko okrem tych mrtvych tahov na tie som si este netrufla... ale pojdem do nich uz :) ...
Inak s tym tricakom som sa teda naucila zas nieco nove, vzdy som davala francuzske a podobne ako prve a kladky az po v domienke ze prvy je zakladny cvik... urcite to skusim najblizsie opacne...

Podpis autora:

,,kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Ned Apr 01, 2012 9:45 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Drobec píše:
vlastomenn píše:
Drobec píše:

pred Vianocami ma pri umyvani dlazky pochytila neskutocna bolest v oblasti sedacieho nervu a pretrvavala dlhu dobu.. potom uz len prilezitostne a najma pri cviceni a po nom alebo ked som sa prevalovala z boka na bok v posteli... specialne pri mrtvych tahoch alebo veslovani a podobnych cvikoch ma to najviac rozbolelo .. tak tieto cviky som uplne obmedzila... aj pri drepoch som isla podstatne dole s vahou... bolest nastastie presla da sa povedat ze z nicoho nic... teraz uz cvicim v podstate vsetko okrem tych mrtvych tahov na tie som si este netrufla... ale pojdem do nich uz :) ...
Inak s tym tricakom som sa teda naucila zas nieco nove, vzdy som davala francuzske a podobne ako prve a kladky az po v domienke ze prvy je zakladny cvik... urcite to skusim najblizsie opacne...

Triceps treba vzdy predhriat a uchytit pred cvicenim najme pred francuzakom lebo si mozes rychlo odpravyt lakte co francuzak je na to ako stvoreny. Cize doporucujem vzdy 3-4serie kladky 12-15opak a potom dalsi cvik.Budes si chranit lakte a triceps bude pripraveny na trening.

Za tento príspevok autora

vlastomenn

poďakoval uživateľ

Drobec

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 5 z 5 [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5

Všetky časy sú v GMT

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia