Poďakoval:4 x Obdržal:3 x meno a priezvisko: peter222 vek: 24 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 92kg výška: 184cm sponzora: nemám
ja osobne mam zas najradsej, hrudnik,to je moje. ale aj biceps celkom ide,ten tiez mozem. ale co sa tika noch tak to uz neni az tak oblubene, potom clovek chodi jak keby ho v noci napadla neaka bukvica.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Predmet príspevku: Re: Najobľúbenejšia svalová partia
ja rada cvičím nohy, je to pohodlné, pokiaľ mi nedá "výkroče" ... a drepy so závažím ... to ma odrovnáva ...
a tie drepy su prave na nohy zakladny cvik, inak drepy su fakt velmi dobry cvik
no, ale po týchto som chodila ako kačica a mala som pocit, že priamo vo fitku padnem na zadok a nevstanem ... ale zajtra cvičím nohy a tak sa celkom teším ...
pamatam si aj na tie stavy po drepoch, ale v poslednom case sa mi to nestava, neprehanam to a v pohode s miernou unavou noh odchadzam z posilky
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:59 x Obdržal:36 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
katarina119 píše:
FitPotreby.sk píše:
katarina119 píše:
ja rada cvičím nohy, je to pohodlné, pokiaľ mi nedá "výkroče" ... a drepy so závažím ... to ma odrovnáva ...
a tie drepy su prave na nohy zakladny cvik, inak drepy su fakt velmi dobry cvik
no, ale po týchto som chodila ako kačica a mala som pocit, že priamo vo fitku padnem na zadok a nevstanem ... ale zajtra cvičím nohy a tak sa celkom teším ...
pamatam si aj na tie stavy po drepoch, ale v poslednom case sa mi to nestava, neprehanam to a v pohode s miernou unavou noh odchadzam z posilky
kedže cvičím v takej dedinskej posilke tak o nejakých extra strojoch môžem snívať a o strojoch na nohy ale nehovorím takže moje cvičenie nôh spočíva v drepoch a v rumunskom mrtvom ťahu ...plus ešte jednoruče v rukách a výpady po posilke ...to keď toto dorobím tak mám nohy odpálené totálne ...aj keď niekedy by sa hodila obmena v podobe predkopávačiek-zakopávačiek a nejakého legpressu ...ale tak no treba cvičíť podľa možnosti čo to dá
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vynils
Napísal: Str Jan 11, 2012 8:26 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 100kg výška: 194cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
velmi rad cvicim chrbat najme veslovanie s velkou cinkou mtrve tahy a veslovanie s jednoruckami
taktiez rad cvicim nohy drepy vypady legpres
nemam rad bicak triceps
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
peter-tv
Napísal: Ned Mar 25, 2012 11:46 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Bartko Peter vek: 22 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 94kg výška: 176cm sponzora: hladám
Jednoznačne hrudnik, a potom chrbat len tam už si pridavam kotuče lebo max. vaha ktora je dostupna je už ľachka
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Štv Mar 29, 2012 9:26 pm
tichá voda
Poďakoval:12 x Obdržal:4 x vek: 23 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
nohy, po nich hrudnik a po nom biceps... najneradcej triceps
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz