Predmet príspevku: Re: gainery - vsetky otazky o gaineroch+kombinacie
Napísal: Štv Júl 29, 2010 3:04 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 6r. trenerská licencia: tréner II. stupňa váha: 86kg výška: 178cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám sútažná federácia: AWPC-WUAP
môj názor.. moja rada...
gainer je predražený cukor.. nejedná sa o žiaden zazračný suplement, len o energiu v prášku... fakt je, že sacharidy zabezpečiť z obyčajnej stravy sa dajú aj ryzou.. ktoru povazujem aj za kvalitnejší zdroj.
Problemom ostávajú ale bielkoviny, ktorých máloktorý gainer obsahuje viac ako 20% čo je minimum...
takze k mojej rade.. kup si nejaký protein a k nemu pár KG maltodextrínu, ktorý môzes dávať bezprostredne po treningu pred proteinom a ráno... finančne ta to výjde omnoho lacnejšie..
ak moju radu neposlúchneš a chceš gainer.. odporúčam Mega mass... chuťovo velmi dobrý.. ako vačšina gainerov..
Za tento príspevok autora
Pipač
poďakoval uživateľ
0uje3e3
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aNs_
Bydlisko: Žilina Poďakoval:11 x Obdržal:26 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 175cm sponzora: nemám
Pipač píše:
môj názor.. moja rada...
gainer je predražený cukor.. nejedná sa o žiaden zazračný suplement, len o energiu v prášku... fakt je, že sacharidy zabezpečiť z obyčajnej stravy sa dajú aj ryzou.. ktoru povazujem aj za kvalitnejší zdroj.
Problemom ostávajú ale bielkoviny, ktorých máloktorý gainer obsahuje viac ako 20% čo je minimum...
takze k mojej rade.. kup si nejaký protein a k nemu pár KG maltodextrínu, ktorý môzes dávať bezprostredne po treningu pred proteinom a ráno... finančne ta to výjde omnoho lacnejšie..
ak moju radu neposlúchneš a chceš gainer.. odporúčam Mega mass... chuťovo velmi dobrý.. ako vačšina gainerov..
cela pravda o gaineroch ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
ZačínamLenTeraz
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 171cm sponzora: nemám
obsahuju gainery laktozu ? ... ak ano tak mi prosim poradte niektore bez laktozy ... ak som hladal na webe vyrobky tak v popise nespominaju ci ma alebo nema laktozu :/
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vladis
Poďakoval:32 x Obdržal:52 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 89kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
neviem ci nejaky je bez laktozy, ale ked tak velmi chces gainer urob si vlastny. kup dobry bezlaktozovy protak + kreatin + maltu. takato kombinacia ta vyde aj lacnejsie ako protak + gainer.
nikto nevie poradit ? :( ... aspon nejaky ktory ma minimum laktozy
pokial mam vedomost tak laktoza sa nachadza vo vsetkom co je z mlieka, takze vsetky mliecne vyrobky, kedze takmer vsetky proteiny a gainery su prevazne srvatkove, tak musia obsahovat laktozu
ludia citlivy na laktozu konzumuju vyrobky, ktore ju neobsahuju ako napr. sojove mlieko alebo nieco podobne
takze treba hladat proteiny a gainery, ktore niesu srvatkove a okrem toho, ked chces gainer kvoli jeho komplexnemu sacharidovemu spektru, tak potom treba sacharidove veci zhanat a tie by nemali obsahovat ani stipku laktozy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz