Bydlisko: Levice Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 58kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Sevas, chcem vediet či má niekto niake skúsenosti s MASS GAINER od Nutri1st.Kupoval som to v Tescu a chcem vediet či to nieje niaka sr*čka velká , kedže nepoznám tú značku tak neviem.Tak ak mate niake skúsenosti tak díky ak napíšete.
Podpis autora:
Bodybuilding nieje len o dvíhaní železa,je to životný štýl !!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: gainery - vsetky otazky o gaineroch+kombinacie
Napísal: Štv Sep 29, 2011 4:27 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:78 x Obdržal:104 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
skusenosti s nim sice nemam , ale neni to uz teraz jedno ked si to kupil ? ked ti niekto napise ze je to o nicom , vyhodis to do kosa ? uz ti asi ine nezostane len to vyskusat , nabuduce bude lepsie asi najprv sa opýtat na skusenosti ... či ?
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Igor Illés
Bydlisko: Nové Zámky Poďakoval:16 x Obdržal:49 x meno a priezvisko: Igor Illés vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 102kg výška: 175cm najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech sponzora: hladám sútažná federácia: NPC
[quote="ZačínamLenTeraz"]tak ja som počul že na začiatok by bol pre mňa najlepší gajner čo je na tom pravdy? po prípade ktorý by ste mi odporučili[/quotJe to nepresne definované, petože to nie je pravda, ide o to aký si somatotyp jedinca, a o aký učel ti ide, naberat cisto masu alebo ist predovsetky mdo kvality, zaleží aké máš momentálne priority, a na základe toho sa volia suplementy: predovšetkým by som zdôraznil dôležitosť kĺbovej a Multivitamínovej suplementácie , čo je dôležitejšia ak akýkoľvek iný suplement.
Za tento príspevok autora
Igor Illés
poďakoval uživateľ
FitPotreby.sk
Podpis autora:
Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!
Igor Illes- bodybuilding champion
osobný tréner- nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Biro
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:131 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Biro píše:
čo si mýslite o tomto ?Mutant Mass PROfesional 6,8 kg - PVL, alebo aký by ste mi doporučili? Ďakujem
Kludne ho zober.Co si myslim o nom? Je ako kazdy iny gainer rozdiel je iba v pomere sacharidov alebo bielkovin v produktoch. Zamer je ale rovnaky je to do ojemu a samozrejme pre tych co maju problem nabrat cize maju rychly metabolizmus.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Biro
Bydlisko: Nové Zámky Poďakoval:16 x Obdržal:49 x meno a priezvisko: Igor Illés vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 102kg výška: 175cm najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech sponzora: hladám sútažná federácia: NPC
Biro píše:
VĎAKA :) , včera som ho objednal uvidíme....
Urcite by som k tomu zbral ale aj nekajky protein pretoze na 100g mam tam mas asi 22g bielkovin a cca 100g sacharidov co je velky nepmer ..( bielkovina je zakladna stavebna zlozka svalovej hmoty )
Podpis autora:
Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!
Igor Illes- bodybuilding champion
osobný tréner- nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Biro
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 65kg výška: 175cm sponzora: nemám
Igor Illés píše:
Biro píše:
Urcite by som k tomu zbral ale aj nekajky protein pretoze na 100g mam tam mas asi 22g bielkovin a cca 100g sacharidov co je velky nepmer ..( bielkovina je zakladna stavebna zlozka svalovej hmoty )
Aký proteín by si mi poradíl ?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Str Dec 14, 2011 3:46 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:78 x Obdržal:104 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Biro píše:
Igor Illés píše:
Biro píše:
Aký proteín by si mi poradíl ?
Pokial ten protein budes brat sucasne s gainerom, tak si vyber rozhodne protein s vyssim podielom bielkovin. Najviac co sa zo srvatky da filtrovanim dostat je asi okolo 82-85%.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz