Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:98 x Obdržal:152 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
hruskamara píše:
takovou fitnesku, tu bych bral i já
neslintaj
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: zabudla som sa predstaviť...
Napísal: Str Apr 11, 2012 7:19 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:98 x Obdržal:152 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
audithomas píše:
k nám jedna do posilky chodí,dělal jsem s ní i autoškolu,je to kus jako blázen,nejvíc se směju když přijde mezi nás a půlka tam začne machrovat :D
a ty stojis ako prvý v macher rade
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Str Apr 11, 2012 7:20 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
super fotka v galerii a obklopena akými bodyguardami
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Str Apr 11, 2012 7:26 pm
kecal
Obrázky: 0
Poďakoval:21 x Obdržal:7 x vek: 24 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
papagiorgo píše:
super fotka v galerii a obklopena akými bodyguardami
dakujeem .. to som si tiez vsimla
Podpis autora:
,,kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:294 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Chlapi uz nedorazajte je to nasa nadej na fore ktora je prikladom pre dalsie uzivatelky a dalsia vec ma velmi dobre vlohy pre tento sport.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
FitPotreby.sk píše:
vlastomenn píše:
Chlapi uz nedorazajte je to nasa nadej na fore ktora je prikladom pre dalsie uzivatelky a dalsia vec ma velmi dobre vlohy pre tento sport.
presne tak, musim sa pridat,
chcema Ta na fore a mozno neskor budes moderovat Zensku cast fora, co Ty na to?
to by tam nejprv museli začať nejake babenky pisat ...
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Ned Apr 15, 2012 9:52 pm
kecal
Obrázky: 0
Poďakoval:21 x Obdržal:7 x vek: 24 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
vlastomenn píše:
no teda, znie to super.. ale nemam zas tolko vedomosti a skusenosti ale ako vravis mozno neskor ale papagiorgo ma pravdu zatial tu tych zien moc nieje :/
Podpis autora:
,,kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:174 x Obdržal:294 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Drobec píše:
FitPotreby.sk píše:
vlastomenn píše:
no teda, znie to super.. ale nemam zas tolko vedomosti a skusenosti ale ako vravis mozno neskor ale papagiorgo ma pravdu zatial tu tych zien moc nieje :/
Musis ich nejak podporit , nabudit. Posledne dni sa ich tu dost registrovalo ale zrejme sa hambia alebo trpia menejcennostou. A este jedna vec rad by som bol keby si si tu fotku dala ako profilovu co urcite tiez pomoze.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Musis ich nejak podporit , nabudit. Posledne dni sa ich tu dost registrovalo ale zrejme sa hambia alebo trpia menejcennostou. A este jedna vec rad by som bol keby si si tu fotku dala ako profilovu co urcite tiez pomoze.
Ja by som bol uplne rad, keby sa tu utvorilo prve zenske bodyfitness forum. Ved tolko zien cvici a nikde som nevidel, ze by sa mohli jedna druhej zverit so svojimi skusenostami.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz