Poďakoval:8 x Obdržal:7 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Vitaj na fóre, dúfam, že sa tu budeš cítiť príjemne a verím, že tu nájdeš všetko čo budeš potrebovať.
Za tento príspevok autora
Kotlik
poďakoval uživateľ
Drobec
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Predmet príspevku: Re: zabudla som sa predstaviť...
Ahoj a vitaj, uz po niekolky krat tu vitame zenu a vzdy to vzdali, tak preto dufam, ze sa tu uz konecne uchyti aj zenska komunita.
Dakujem, ze si sem prisla a ze pises.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Napísal: Uto Mar 06, 2012 6:51 pm
tichá voda
Poďakoval:13 x Obdržal:6 x vek: 23 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Ahoj a vitaj, uz po niekolky krat tu vitame zenu a vzdy to vzdali, tak preto dufam, ze sa tu uz konecne uchyti aj zenska komunita.
Dakujem, ze si sem prisla a ze pises.
Ja dakujem za vrele privitanie od vsetkych. Som rada ze sa mam s kym delit o radosti i starosti spojene s posilňovaním
Podpis autora:
,,kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Uto Mar 06, 2012 6:54 pm
tichá voda
Poďakoval:13 x Obdržal:6 x vek: 23 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
whoo píše:
Vitaj medzi nami
inak toto sa paci aj mne :
Drobec píše:
tiez sa mi paci na babach vypracovana svalnatejsia postavicka.
mozno to bude zniet divne ale aj tie zily su strasne sexy
Za tento príspevok autora
Drobec
poďakoval uživateľ
whoo
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:119 x Obdržal:217 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Drobec píše:
whoo píše:
Vitaj medzi nami
Drobec píše:
Neni to divne ked neikto holduje tomuto sportu tak je to normalne. Mne sa pacia osobne svalnate zeny samozrejme aj kulturistky a dokonca z jednou uspesnou zavodnickou som par rokov zil v spolocnej domacnosti.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Uto Mar 06, 2012 7:44 pm
tichá voda
vlastomenn píše:
Drobec píše:
whoo píše:
Vitaj medzi nami
Drobec píše:
Neni to divne ked neikto holduje tomuto sportu tak je to normalne. Mne sa pacia osobne svalnate zeny samozrejme aj kulturistky a dokonca z jednou uspesnou zavodnickou som par rokov zil v spolocnej domacnosti.
To mas pravdu, treba tomu holdovat, su aj taki co posiluju aby nabalili vychudnute cajky a svalnatejsie baby im nic nehovoria...Esteze sa najdu aj taki co vedia co je dobre ...
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
hruskamara
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz