v tejto teme mozete diskutovať o comkolvek co suvisi s vianocami , ako vyzeraju u vás vianoce , ake mavate doma zvyky , ako vyzera vas stedrovecerný stol , aké darceky vam doniesol ježiško

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
whoo napísal:No co ci poviiiim, prezrany som jak maly konco dobre si mal na veceru ?tomu hovorim vianoce
papagiorgo napísal:sak file a zemiakovy salat. ja kapra nemusim. len robota je s tymwhoo napísal:No co ci poviiiim, prezrany som jak maly konco dobre si mal na veceru ?tomu hovorim vianoce
papagiorgo napísal:pochvalte sa svojimi darcekminu nas stava strom iba tatko lebo vsetci ostatny na to kaslu a tiez by sme uz boli radsej bez tohoaby sme videli k to z vas ako posluchal
mozete supnut aj fotky vasich stromcekov
![]()
zacnem jastromcek nemavame uz 5 rokov
za prve furt pozerem salonky este ani nevisia na strome a nechce sa nam furt rozmotavat tie svetlá
![]()
a co sa týka darcekov , tiez sa nemam cim chvalitnebudem sa predsa chvalit ponozkami a osuškou
![]()
![]()
![]()
takze ja to mam jednoduche
milankos512 napísal:unás klasika filé a šalát + vyprážaný pangasius lebo segra je fajnová aby si vyberala nejaké tie kostičkybezponozkova vianoce uz nepamatam min. 15 rokovdarčeky taká klasika ...voňavka a ako už spomínal papagiorgo ..ponožky
to by už neobli Vianoce keby neboli ponožky
papagiorgo napísal:presnemilankos512 napísal:unás klasika filé a šalát + vyprážaný pangasius lebo segra je fajnová aby si vyberala nejaké tie kostičkybezponozkova vianoce uz nepamatam min. 15 rokovdarčeky taká klasika ...voňavka a ako už spomínal papagiorgo ..ponožky
to by už neobli Vianoce keby neboli ponožky
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]