Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Nenašli ste žiadny priestor, do ktorého zapadá vaša otázka?
Záchrana, tu môžete debatovať o čomkoľvek, čo vám leží na srdci. Skrátka o živote.
Používateľov profilový obrázok
By papagiorgo
Na uvod tejto temy mi dovolte popriať vám všetkým pokojne prezitie vianočných sviatkov , vela darcekov pod stromcekov a co najmemenej zabehnutých rybacích kostí :a11 :a11 :a11 , stastný a uspesný nový rok , vela zdravia,stastia , svalov a pokrokov v cvicení a taktiež úspechov v súkromnom zivote :a14

v tejto teme mozete diskutovať o comkolvek co suvisi s vianocami , ako vyzeraju u vás vianoce , ake mavate doma zvyky , ako vyzera vas stedrovecerný stol , aké darceky vam doniesol ježiško :a15 , nejake vase zasujimave vianocne recepty , mozete pridavat aj fotky vianocných stromcekov ... diskutujte o vsertkom , co suvisi s vianocami :a11

Reklama

Reklama

By whoo
No co ci poviiiim, prezrany som jak maly kon :a15 tomu hovorim vianoce :a15
By papagiorgo
whoo napísal:No co ci poviiiim, prezrany som jak maly kon :a15 tomu hovorim vianoce :a15
co dobre si mal na veceru ? :a21
By whoo
papagiorgo napísal:
whoo napísal:No co ci poviiiim, prezrany som jak maly kon :a15 tomu hovorim vianoce :a15
co dobre si mal na veceru ? :a21
sak file a zemiakovy salat. ja kapra nemusim. len robota je s tym :a42
By balio
tiež sa mi s kaprom nechce babrať, mal som lososa a šalát, klasika, troška prežraný. Dostal som od maminky grilovaciu panvicu na steaky :a11 zajtra si hneď zrobím hovädzie yeah buddy
By papagiorgo
u nas nic specialne :a21 hranolky,pečena ryba , tatarska :a25 ale zato na vianoce si doprajem tých hranoliek :a11 celý den zerem iba toto :a15 vecer sa poradne nadrbem a vanoce su vybavené :a15
By FitPotreby.sk
kapor musi byt, to je tradicia
ale zabit ho a vypitvat a stiahnut ho z koze, tak to ma fakt nebavi
zvladom som to ako kazdy rok - som killer :a26
By papagiorgo
pochvalte sa svojimi darcekmin :a11 aby sme videli k to z vas ako posluchal :a5 mozete supnut aj fotky vasich stromcekov :a15

zacnem ja :a25 stromcek nemavame uz 5 rokov :a15 za prve furt pozerem salonky este ani nevisia na strome a nechce sa nam furt rozmotavat tie svetlá :a24

a co sa týka darcekov , tiez sa nemam cim chvalit :a28 nebudem sa predsa chvalit ponozkami a osuškou :a11 :a11 :a11

takze ja to mam jednoduche :a11
By whoo
papagiorgo napísal:pochvalte sa svojimi darcekmin :a11 aby sme videli k to z vas ako posluchal :a5 mozete supnut aj fotky vasich stromcekov :a15

zacnem ja :a25 stromcek nemavame uz 5 rokov :a15 za prve furt pozerem salonky este ani nevisia na strome a nechce sa nam furt rozmotavat tie svetlá :a24

a co sa týka darcekov , tiez sa nemam cim chvalit :a28 nebudem sa predsa chvalit ponozkami a osuškou :a11 :a11 :a11

takze ja to mam jednoduche :a11
u nas stava strom iba tatko lebo vsetci ostatny na to kaslu a tiez by sme uz boli radsej bez toho :a9 ale ked sa mu to chce tak nech robi :)
a darceky? ja som dostal prachy a za to kupim nejake kyble :a15
By xLeitonx
Ja kapra nemam rad :a3 a zemiakovy salat tiez nie :a4 takze to skoncilo pri file a zemiakoch :a41
By milankos512
unás klasika filé a šalát + vyprážaný pangasius lebo segra je fajnová aby si vyberala nejaké tie kostičky :a11 darčeky taká klasika ...voňavka a ako už spomínal papagiorgo ..ponožky :a11 to by už neobli Vianoce keby neboli ponožky :a13
By papagiorgo
milankos512 napísal:unás klasika filé a šalát + vyprážaný pangasius lebo segra je fajnová aby si vyberala nejaké tie kostičky :a11 darčeky taká klasika ...voňavka a ako už spomínal papagiorgo ..ponožky :a11 to by už neobli Vianoce keby neboli ponožky :a13
bezponozkova vianoce uz nepamatam min. 15 rokov :a11
By milankos512
papagiorgo napísal:
milankos512 napísal:unás klasika filé a šalát + vyprážaný pangasius lebo segra je fajnová aby si vyberala nejaké tie kostičky :a11 darčeky taká klasika ...voňavka a ako už spomínal papagiorgo ..ponožky :a11 to by už neobli Vianoce keby neboli ponožky :a13
bezponozkova vianoce uz nepamatam min. 15 rokov :a11
presne :a11 :a11 :a11 bez nich to už nieje ono :a25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]