Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všeobecné témy o doplnkoch výživy.
Proteiny, gainery, aminokyselniy, kreatín, NO produkty, spaľovače tuku, stimulanty, kĺbová výživa, vitamíny a podobne.

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By whoo
no zaujimave to je, ale ako pise fitpotreby.sk hore normalne sa to rozmiesava vo vode ci dzuse (je to tam pisane pri davkovani). akurat ma troska zaujal ten pomer bcaa. je tam 4:3:3 kdezto vzdy som videl len 4:1:1 alebo 4:2:2, raz dokonca 3,75:1,75:1,75. mozno na tom nieco bude, ale skor nic ako nieco :a11 By som porovnal este pomer cena:mnozstvo no to neviem takto z hlavy, ale keby som to chcel kupit urcite by som si to zistil.
By silvo
Aminace v ampulach je bezna vec a ma najllepsie vyuzitie v predsutaznych dietach. Do organizmu sa BCAA do stavaju najrychlejsie kedze su v tekutom stave to je ich vyhoda.
By Guli
aha, ja ze sa to normalne cez ihly dava, tak diky za objasnenie.. :a9 . to skor ale kupim potom ciste bcaa jak hento nie? mi to pride reklamny podvod potom ked sa to normalne pije, lebo za tu cenu si neviem predstavit ze by to bolo lepsie jak si dat pri treningu dajme tomu 40 g 2:1:1 bcaa...
By FitPotreby.sk
Guli napísal:aha, ja ze sa to normalne cez ihly dava, tak diky za objasnenie.. :a9 . to skor ale kupim potom ciste bcaa jak hento nie? mi to pride reklamny podvod potom ked sa to normalne pije, lebo za tu cenu si neviem predstavit ze by to bolo lepsie jak si dat pri treningu dajme tomu 40 g 2:1:1 bcaa...
no tak jediny ich rozdiel moze byt v tom, kolko coho je v nich obsiahnute a potom ak su tekute su rychlejsie vstrebatelne, ako pise vlastomen
By Guli
FitPotreby.sk napísal:
Guli napísal:aha, ja ze sa to normalne cez ihly dava, tak diky za objasnenie.. :a9 . to skor ale kupim potom ciste bcaa jak hento nie? mi to pride reklamny podvod potom ked sa to normalne pije, lebo za tu cenu si neviem predstavit ze by to bolo lepsie jak si dat pri treningu dajme tomu 40 g 2:1:1 bcaa...
no tak jediny ich rozdiel moze byt v tom, kolko coho je v nich obsiahnute a potom ak su tekute su rychlejsie vstrebatelne, ako pise vlastomen
bude to aj tu v e-shope?
By FitPotreby.sk
Guli napísal:
FitPotreby.sk napísal:
bude to aj tu v e-shope?
http://www.fitpotreby.sk/product/amino-liquid-93/
http://www.fitpotreby.sk/product/bcaa-e ... id-1l-152/
http://www.fitpotreby.sk/product/bcaa-e ... d-05l-254/

v ampulkach urcite nie, aspon o nicom takom neviem, ked si si vsimol mame len aminostar a ten zatial nic take nema
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]