Nedavno som zaregistroval ze sa do obchodov dostali nejake ampulky co sa strilaju jak aj sypacky.
Tak by mna zaujimal nazor na to niekoho.
http://www.gurufit.cz/aminokyseliny-/-1 ... -00064.htm
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
Guli napísal:aha, ja ze sa to normalne cez ihly dava, tak diky za objasnenie.. . to skor ale kupim potom ciste bcaa jak hento nie? mi to pride reklamny podvod potom ked sa to normalne pije, lebo za tu cenu si neviem predstavit ze by to bolo lepsie jak si dat pri treningu dajme tomu 40 g 2:1:1 bcaa...no tak jediny ich rozdiel moze byt v tom, kolko coho je v nich obsiahnute a potom ak su tekute su rychlejsie vstrebatelne, ako pise vlastomen
FitPotreby.sk napísal:bude to aj tu v e-shope?Guli napísal:aha, ja ze sa to normalne cez ihly dava, tak diky za objasnenie.. . to skor ale kupim potom ciste bcaa jak hento nie? mi to pride reklamny podvod potom ked sa to normalne pije, lebo za tu cenu si neviem predstavit ze by to bolo lepsie jak si dat pri treningu dajme tomu 40 g 2:1:1 bcaa...no tak jediny ich rozdiel moze byt v tom, kolko coho je v nich obsiahnute a potom ak su tekute su rychlejsie vstrebatelne, ako pise vlastomen
Guli napísal:http://www.fitpotreby.sk/product/amino-liquid-93/FitPotreby.sk napísal:bude to aj tu v e-shope?Guli napísal:aha, ja ze sa to normalne cez ihly dava, tak diky za objasnenie.. . to skor ale kupim potom ciste bcaa jak hento nie? mi to pride reklamny podvod potom ked sa to normalne pije, lebo za tu cenu si neviem predstavit ze by to bolo lepsie jak si dat pri treningu dajme tomu 40 g 2:1:1 bcaa...no tak jediny ich rozdiel moze byt v tom, kolko coho je v nich obsiahnute a potom ak su tekute su rychlejsie vstrebatelne, ako pise vlastomen
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]