Poďakoval:16 x Obdržal:7 x vek: 23 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
Tak Vas vsetkych zdravim, volam sa Andrea, mam 23 rokov a cvicim asi 11 mesiacov. Posilka ma vzdy lakala len som bola dost hanbliva na to ju len tak navstivit, koniec koncov su tam vacsinou sami chlapi. Nakoniec som nahovorila kamosku a hor sa do boja. Kamoska to vzdala asi po dvoch mesiacoch. Ja som si to zamilovala a vidim to na niekolkorocnu zalezitost pokial mi to zdravie dovoli. Tvrdim totiz, ze kym som nezacala cvicit nic ma nebolelo . Zacala som cvicit aj zkrz to ze som potrebovala nejaku aktivitu, cas len na seba, a tiez sa mi paci na babach vypracovana svalnatejsia postavicka. V sucasnosti cvicim na objem, na drepy davam 50 kg, mrtve tahy 50, bench press 34.... pomaly ale isto to ide hore a tesim sa z toho... Nieco malo som si uz nastudovala ale stale je mi vela veci nejasnych takze mozte ocakavat ze sa budem skor pytat ako radit
Za tento príspevok autora
Drobec
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
,,kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: zabudla som sa predstaviť...
Bydlisko: Martin Poďakoval:129 x Obdržal:233 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Ahoj. Pekne ta tu vitam. Si mile prekvapenie na tomto fore. Samozrejme otazky mozes klast od toho tu je forum. Najprv sa tu poriadne porozhliadni najdes tu vela zaujimavych veci. Tvoje vykony su velmi dobre. Patris medzi velmi male percento zien s tvojim odhodlanim. Si presne typ ktory ma aj na sutaznu karieru.
vlastomenn
poďakoval uživateľ
Drobec
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aNs_
Poďakoval:16 x Obdržal:7 x vek: 23 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Ahoj. Pekne ta tu vitam. Si mile prekvapenie na tomto fore. Samozrejme otazky mozes klast od toho tu je forum. Najprv sa tu poriadne porozhliadni najdes tu vela zaujimavych veci. Tvoje vykony su velmi dobre. Patris medzi velmi male percento zien s tvojim odhodlanim. Si presne typ ktory ma aj na sutaznu karieru.
Diky , tou poslednou vetou si ma dost potesil, vedela by som si nieco take predstavit, ale to chce este vela casu a vela makania ...
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Pon Mar 05, 2012 9:40 pm
tichá voda
Bydlisko: Martin Poďakoval:129 x Obdržal:233 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Drobec píše:
vlastomenn píše:
Diky , tou poslednou vetou si ma dost potesil, vedela by som si nieco take predstavit, ale to chce este vela casu a vela makania ...
Keby som sa ti venoval osobne za 2 roky by si mohla startovat.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Pon Mar 05, 2012 9:53 pm
tichá voda
vlastomenn píše:
Drobec píše:
vlastomenn píše:
Keby som sa ti venoval osobne za 2 roky by si mohla startovat.
No skoda ze u nas vo fitku sa nenajde niekto kto by sa ma ujal tam sa stretavam skor s nazormi v style tebe to moze byt jedno ty si baba.... Mozno dvaja ludia ma tam vedia tak burcovat ale tych tam stretam zriedka lebo chodia v iny cas...
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pon Mar 05, 2012 10:31 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:85 x Obdržal:124 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
papagiorgo
poďakoval uživateľ
Drobec
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz