Poďakoval:45 x Obdržal:102 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 95kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Ked si sem dal toto, tak som este len zacinal tuto skladbu registrovat v radiach, teraz to pocujem tusim kazdu hodinu, stal z toho slusny radiohit
a je to celkom dobre
no uz to hraju kazdu chvilu a zatial sa mi to paci, ale este dva tyzdne ked to budem pocut 10 krat denne tak to uz asi nebude "to prave orechove"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Predmet príspevku: Re: Vaša hudba v posilňovni...
Napísal: 17 Júl 2011, 21:29
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:70 x Obdržal:52 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
chalani ak mám pravdu povedať počul som to teraz prvý krát a rádio počúvam a tam som to ešte nepočul heh ..ale celkom sa mi to aj pozdáva ...občas si vypočujem aj tanečnú hudbu ..ale v posilke ma vie nabudiť len tvrdá hudba a najlepšie sa mi maká pri chlapcoch z Rammsteinu ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Napísal: 17 Júl 2011, 22:06
moderátor
trener
odborný poradca
Poďakoval:231 x Obdržal:926 x Vek: 36 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji Hmotnosť: 94kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Veru ani ja som to este nepocul.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Napísal: 17 Júl 2011, 22:25
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:70 x Obdržal:52 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Poďakoval:45 x Obdržal:102 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 95kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
U nas v posilke si musim vystacit s radiom.
ja vacsinou tiez, nemam na krku omotany iPod, ale niekedy ked robi kamarat a som tam vecer o takej osmej alebo neskor tak si dame takuto motivacnu hudbu na plno a to sa hned lepsie cvici. takyto rock ked pustis dobre nahlas tak to inak nakopne ale hovorim, to iba vecer ked tam uz nikto nieje lebo tam chodi aj dost zien a tie sa stazuju potom majitelovy ked tam pustame... panicky nadute
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Napísal: 06 Nov 2011, 19:54
Boss
sponzor webu
ja vacsinou tiez, nemam na krku omotany iPod, ale niekedy ked robi kamarat a som tam vecer o takej osmej alebo neskor tak si dame takuto motivacnu hudbu na plno a to sa hned lepsie cvici. takyto rock ked pustis dobre nahlas tak to inak nakopne ale hovorim, to iba vecer ked tam uz nikto nieje lebo tam chodi aj dost zien a tie sa stazuju potom majitelovy ked tam pustame... panicky nadute
clovece ale pozorujem sa, ze s pribudajucim vekom uz aj mne zacina prilis hlasna hudba vadit
Podpis autora:
Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%
FitPotreby.sk píše:
whoo píše:
FitPotreby.sk píše:
U nas v posilke si musim vystacit s radiom.
clovece ale pozorujem sa, ze s pribudajucim vekom uz aj mne zacina prilis hlasna hudba vadit
tak ako sa to vezme, uz aj mne to vadi v niektorych situaciach v ktorych mi to niekedy vobec neprekazalo. napriklad v aute som niekedy mohol pocuvat tak nahlas az mi usi trhalo, ale teraz uz vobec. pekne len tak aby som pocul. Ale v posilke je to nieco ine a tiez to tam samozrejme nepustame na aparature z koncertu rammstein, ze nam zaludok nadskakuje. len dost hlasnejsie ako obvikle :)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Napísal: 08 Nov 2011, 12:09
Boss
sponzor webu
FitPotreby.sk píše:
takato hudba imponuje mojmu 9rocnemu synovi, nechapem preco?
tak to aj neviem, tiez to nepocuvam a ani to nevyhladavam, ale pocuvnem si vsetko co sa mi zapaci. tato pesnicka ma chytlavy podmaz, celkom melodicka preto som ju sem dal. Pocuvol som si aj par dalsich songov od tejto skupiny a uz nic som nenasiel co sa dalo pocuvat :)
obcas aj z takehoto zanru najdes dobru vec.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Napísal: 09 Nov 2011, 23:30
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F-mcsXBlIg4&feature=channel_video_title[/youtube] ...musím sa vám pochváliť mal som možnosť byť na tomto koncerte hneď pod pódiom a proste to bol zážitok do konca života fakt pecka strašná ! ...milujem ich hudbu
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Semi.199
Napísal: 28 Dec 2011, 08:58
kecal
Bydlisko: Bratislava Poďakoval:3 x Obdržal:3 x Meno a priezvisko: Martin Seman Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 74kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: peak Sponzora: nemám
ja tiez pocuvam v posilke nejaky rock alebo hardcore hudbu ale niekedy si dám aj nejaký Hip-Hop
Podpis autora:
"The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow."
("bolest ktoru citis dnes bude sila ktoru pocitis zajtra.")
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
matybb
Napísal: 10 Feb 2012, 16:07
tichá voda
Poďakoval:14 x Obdržal:2 x Meno a priezvisko: martin radvansky Vek: 33 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 115kg Výška: 191cm najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition Sponzora: nemám
pantera a disturbed pri tom sa dokazem rozsekat na padrt
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
kupier
Napísal: 17 Jún 2012, 15:07
nemluvna
Obrázky: 0
Poďakoval:5 x Obdržal: 0 x Vek: 14 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 91kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
Nakopnúť ma vedia iba Rammstein, Lordi, Sabaton a Cradle of filth len tvrdá hudba a hneď dám aj o 100 kg viac
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Napísal: 19 Jún 2012, 16:33
Boss
sponzor webu
Nakopnúť ma vedia iba Rammstein, Lordi, Sabaton a Cradle of filth len tvrdá hudba a hneď dám aj o 100 kg viac
sak daj nejake video z youtube
Podpis autora:
Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrikPU
Napísal: 19 Jún 2012, 16:53
kecal
Poďakoval:13 x Obdržal:4 x Vek: 26 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 80kg Výška: 177cm najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec Sponzora: nemám
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: 19 Jún 2012, 18:14
kecal
Obrázky: 0
Poďakoval:48 x Obdržal:211 x Vek: 25 Pohlavie: žena Cvičím: 2r. Hmotnosť: 58kg Výška: 174cm Sponzora: nemám
Pani spevacka :)
Podpis autora:
LIGHT WEIGHT BABY !
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Napísal: 21 Jún 2012, 21:43
Boss
sponzor webu
Bydlisko: Žilina Poďakoval:19 x Obdržal:78 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 80kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
da sa povedat ze ja som si odvykol od hudby pri cviceni ... uz nenosim ani mp3jku a unas vo fitku hraju komercne sracky z radia takze umna je motivacia uz len tazka nalozena cinka
xLeitonx píše:
da sa povedat ze ja som si odvykol od hudby pri cviceni ... uz nenosim ani mp3jku a unas vo fitku hraju komercne sracky z radia takze umna je motivacia uz len tazka nalozena cinka
ja prave naopak, posledne 2-3 mesiace nosim mp3ojku lebo uz ma ide roztrhat z tej hudby v posilke. cvici sa mi ovela lepsie
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre