Poďakoval: 0 x Obdržal:12 x meno a priezvisko: Tomáš Prostinák vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 5r. trenerská licencia: zatiaľ nie váha: 90kg výška: 180cm sútažná federácia: SSNKF
Pri tréningu vždy niečo tvrdšie ako Rammstein, Kabát, niektoré pesničky od Linkin park, Disturbed ... niektoré trošku metalové, ale to len fakt minimum. Naposledy ma oslovilo pár pesničiek od Krucipusk
Podpis autora:
Len veľký cieľ dokáže u človeka prebudiť stimuláciu nevyhnutnú k jeho dosiahnutiu. All glory goes to my lord and savior Jesus Christ Live for nothing or die for something Sponzorwww.Stillmass.eu
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pipač
Predmet príspevku: Re: Vaša hudba v posilňovni...
Napísal: Štv Máj 06, 2010 7:58 pm
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 6r. trenerská licencia: tréner II. stupňa váha: 86kg výška: 178cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám sútažná federácia: AWPC-WUAP
počkaj, ked pridem z TT :) dame spoločný trening.. mám perfektne songy, určite budeš kopírovat :)
a aby som nebol OT :)
Ramstein, Krucipusk, Kabát... niektoré pesničky pouzité Zhasni.m vo svojich videach (mudvaine dig...) v poslednom čase stále pritvrdujem vo výbere hudby :)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kokos27
Napísal: Štv Jún 24, 2010 2:56 pm
nemluvna
Bydlisko: Liptovský Mikuláš Poďakoval:8 x Obdržal:12 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 100kg výška: 190cm sponzora: nemám
podľa mňa naj hudba do posilky je určite gitarová hudba , dokáže vyburcovať ... napr. nejakú numetal , metal , rock , hatecore :) doporučujem Raised Fist , Mohipit , Brainwash :)
Bydlisko: Žilina Poďakoval:9 x Obdržal:20 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 82kg výška: 174cm sponzora: nemám
Luther píše:
podľa mňa naj hudba do posilky je určite gitarová hudba , dokáže vyburcovať ... napr. nejakú numetal , metal , rock , hatecore :) doporučujem Raised Fist , Mohipit , Brainwash :)
Bydlisko: LM Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: NIE váha: 73kg výška: 175cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám sútažná federácia: NENI
atd. atd.
tvrdy hiphop komercny
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Mehon
Napísal: Pon Júl 12, 2010 5:19 pm
nemluvna
Bydlisko: Čadca Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Michal Elischer vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 88kg výška: 185cm sponzora: hladám sútažná federácia: SSNKF
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz